Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinela87
    11. Ožujak 2021. 15:04

Cure ja vadila tsh i 0,45 je. Zadnji put kad sam vadila prije cca 2mj i kad je uspjela trudnocaje bio 1.47 s cim sam bila bas zadovoljna. Pijem cijelo vrijeme euthyrox 50mcg. Tek cu vidjet dr 25.3.. Mislila sam da ce porast zbog trudnoce a kad ono.. Ne znam zapravo koje mi je pitanje 😂 jel ikome bilo tako i jel to zabrinjavajuce? Nesto mi zvoni da je nedavno netko pisao da mu je tsh 0,nesto

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:05

Tiinaa

MTBvidi se crtica
    Cure da li znate jel se u svakom Fet postupku mora primiti stoperica ? Trenutno sam na progynova tabletama 3×1 dnevno.. od ponedjeljka uzimam utrogest vaginalete 2×3.. a u srijedu je transfer..

Ne mora, postoje potpuno prirodni FETovi. Ovisi što specijalist ocijeni da je najbolje za tebe.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:06

Marinela87

Cure ja vadila tsh i 0,45 je. Zadnji put kad sam vadila prije cca 2mj i kad je uspjela trudnocaje bio 1.47 s cim sam bila bas zadovoljna. Pijem cijelo vrijeme euthyrox 50mcg. Tek cu vidjet dr 25.3.. Mislila sam da ce porast zbog trudnoce a kad ono.. Ne znam zapravo koje mi je pitanje 😂 jel ikome bilo tako i jel to zabrinjavajuce? Nesto mi zvoni da je nedavno netko pisao da mu je tsh 0,nesto

Mislim da nije drama, ali ja bih nazvala doktora i pitala za savjet. Ili se naručila kod štitnjačologa. Vjerojatno možeš malo smanjiti dozu, ali nemoj na svoju ruku.

💔💔💔

ericaa
    11. Ožujak 2021. 15:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, lako je tako, naravno da je onda fantastična.
    I ja si planiram ići idući tjedan na frizuru ako ova beta omane. Inače ću ostati ružna.
    Zapravo sam si danas odlučila jesto nešto zdravo, ali kad sam vidjela na popisu restoran Vodnjanka (a ja sam porijeklom između ostalog i Vodnjanka), jednostavno nisam odoljela. To je jednostavno bila sudbina
    Ovaj tjedan sam osuđena na naručivanje, za vikend idem u nabavku pa ću si opet kuhati svoju finu klopu.

anabelaaaa, radije bih da si stavila nešto tipa Ja sam genije, čudo prirode, ali prihvaćam i ovo.

Oho i ti si mix, ja sam genetski smoothie, nona mi je iz Istre, Žminj. 
    Sad kombiniram koje pramenove da dam i koliko da se ošišam. 
    I neće beta omanut, morati ćeš biti bez frizure 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    11. Ožujak 2021. 15:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MakiSTuživaj s malcemMTBica ja sam tortiljujel valjao boškarin?

Nadam se da ti je bila bolja nego ono smeće koje sam ja jučer pojela.
    Boškarina čekam, mamicu mu. Navijam da bude dobar, obožavam istrijansku kuhinju

Iz Vodnjanke? 🥰😍

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Emma05
    11. Ožujak 2021. 15:34

BjeliS 😜
    MTBica a nije danas u kinky raspoloženju😏...ALIIII nagovijestio mi je neko iznenađenje..povodom danasnjeg "veselog" testisa (a vjerujem da ce i beta biti podjednako "vesela" sutra)...soo i wonder what is it⁉️🤔😜..nestrpljiva sam🤣

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:41

ericaa, pa moja nona je iz sela kraj Žminja 
    Awwwww.
    Uopće nisam ljubomorna na tvoje pramenove. 

manemoj, da. Prefino, ali su presolili u 3pm. Ili se meni okus pošemerio. Ali boškarin je jako fin, meso je čisto (bez žlundre, ja sam osjetljiva na to i često uvaljujem MM komade mesa), pljukanci su mljaciii. Obožavam ih, a jedem ih samo kad odem u Istru (što je prerijetko, samo par puta godišnje )

Emma05, i to su ti muškarci, ne možeš računati na njih kad ti trebaju. 
    Ovaj moj u subotu odlazi iz Hrvatske samo da me ne gleda kad dođe beta. 

💔💔💔

ericaa
    11. Ožujak 2021. 15:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Awwwww.
    Uopće nisam ljubomorna na tvoje pramenove.manemoj, da. Prefino, ali su presolili u 3pm. Ili se meni okus pošemerio. Ali boškarin je jako fin, meso je čisto (bez žlundre, ja sam osjetljiva na to i često uvaljujem MM komade mesa), pljukanci su mljaciii. Obožavam ih, a jedem ih samo kad odem u Istru (što je prerijetko, samo par puta godišnje)

poslat ću sliku ako budem zadovoljna  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:51

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Awwwww.
    Uopće nisam ljubomorna na tvoje pramenove.manemoj, da. Prefino, ali su presolili u 3pm. Ili se meni okus pošemerio. Ali boškarin je jako fin, meso je čisto (bez žlundre, ja sam osjetljiva na to i često uvaljujem MM komade mesa), pljukanci su mljaciii. Obožavam ih, a jedem ih samo kad odem u Istru (što je prerijetko, samo par puta godišnje)

poslat ću sliku ako budem zadovoljna

Pošalji i ako ne budeš, da me barem nešto razveseli 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:52

Inače, ležim u krevetu i cijelo tijelo mi se trese. Pojma nemam zašto. Svašta. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.