Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    11. Ožujak 2021. 15:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, pa moja nona je iz sela kraj Žminja
    Awwwww.
    Uopće nisam ljubomorna na tvoje pramenove.manemoj, da. Prefino, ali su presolili u 3pm. Ili se meni okus pošemerio. Ali boškarin je jako fin, meso je čisto (bez žlundre, ja sam osjetljiva na to i često uvaljujem MM komade mesa), pljukanci su mljaciii. Obožavam ih, a jedem ih samo kad odem u Istru (što je prerijetko, samo par puta godišnje)

Emma05, i to su ti muškarci, ne možeš računati na njih kad ti trebaju.
    Ovaj moj u subotu odlazi iz Hrvatske samo da me ne gleda kad dođe beta.

E pa ti lipo nece smetati kad budes tone comfort fooda narucivala tj sto god te opali po trudnickim zeljama😜😋🥳

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:57

Nymeria., sunce. Ti to zoveš puno? Ja imam pun jedan ormarić, na dvije stalaže suplemenata. 
    No woriz, ovdje si među svojima. 
    Koji su ti iznosi bili, ako ti je OK podijeliti - čisto da vidimo ima li pravila oko carinjenja.
    Ja sam na kraju kupila sve sa neke EU stranice, iako sam primijetila da je Vitacost dosta jeftiniji (tipa, u konačnici, oko 20-30%). iHerb je bio samo malo jeftiniji (tipa 10%) pa sam zaključila da mi se on ne isplati (pogotovo radi stresa koliko će dugo putovati + carina ovo ono).
    Zna Lucyinthesky preporučiti pravu stvar 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 15:58

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Awwwww.
    Uopće nisam ljubomorna na tvoje pramenove.manemoj, da. Prefino, ali su presolili u 3pm. Ili se meni okus pošemerio. Ali boškarin je jako fin, meso je čisto (bez žlundre, ja sam osjetljiva na to i često uvaljujem MM komade mesa), pljukanci su mljaciii. Obožavam ih, a jedem ih samo kad odem u Istru (što je prerijetko, samo par puta godišnje)

E pa ti lipo nece smetati kad budes tone comfort fooda narucivala tj sto god te opali po trudnickim zeljama😜😋🥳

Ako je beta pozitivna, onda ću u panici početi jesti samo turbo zdravu hranu i izbaciti opet svo ovo smeće kojim se sad tovim.
    Sad to jedem jer sam u drami. U prošloj trudnoći sam se hranila kao djevica. 

💔💔💔

Emma05
    11. Ožujak 2021. 16:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Awwwww.

Ako je beta pozitivna, onda ću u panici početi jesti samo turbo zdravu hranu i izbaciti opet svo ovo smeće kojim se sad tovim.
    Sad to jedem jer sam u drami. U prošloj trudnoći sam se hranila kao djevica.

Hahahha ma nema to veze ni s hranom toliko..opet se ne valja patiti..to bebe sve osjete😃😆

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Tuma
    11. Ožujak 2021. 16:21

Marinela ja sam od početka trudnoće na Euthyroxu i imam dozu 100 mcg 1 dan i 75 mcg 6 dana. Sad zadnji nalaz je bio 0,528 i endokrinologica je rekla neka smanjim dozu od 100 na 75 i da svaki dan pijem 75 mcg. Meni se čini da mi je premalo smanjila, al ići ću opet za 2-3 tj vaditi da vidim u kojem je stanju sad....
    Btw, postala sam kao mtb minimalno 1 tjedno vadim krv. Sutra idem opet vaditi, ovaj put me šalju opet jetrenene zime, mokraćnu kiselinu i bilirubin... Možda mi je i zato anemija sve gora jer svakih tjedan dana vadim krv 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    11. Ožujak 2021. 16:24

Da vam javim da sam bila po drugo misljenje u skroz drugu polikliniku jer su me kopkali ti moji bolovi ,nije da ne vjerujem svom doktoru ali nije lose cut još jedno razmisljanje. 
    U svakom slucaju sve je ok sta se bebaca tice,cak je i napredniji , ima 300grama, ostale sve mjere odgovaraju tjednima, mase rukama i nogama,krije glavicu stalno,ali uspili smo ulovit jednu nelosu sliku,ostavit cu vam.
    Šta se hematoma tice imamo 2 ,jedan iznad bebe ( za koji sam znala ) i jos jedan ispod bebe koji se ili tek stvorio ili ga dr nije vidio do sad..Ona misli da su rubno uz posteljicu i da nece stvarat problem budem li ja mirovala. Svrstava me u rizicnu skupinu trudnica i kaze da cu do daljnjega morat mirovat, hematomi se jako sporo apsorbiraju i dok su tu uvijek su prijetnja. Mozda i do kraja trudnoce mirovanje.
    Šta se bolova tice ona ne zna odakle su više, preporuca mi uzimanje Roidakala i uzimanje briseva da iskljuci opciju neke upale .,tako da cu u utorak zamolit svog doktora da mi to napravi .
    Cerviks je 3.9 cm, posteljica sprijeda,plodna voda uredna.
    Ona misli da bi Roidakal trebao umiriti bolove ( a i Tiki mi je rrkla da je njoj pomoglo) tako da cu pokusat s tim ako ne moze nista lose utjecat.
    https://ibb.co/GdYbxhX
    Evo slikica ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

ericaa
    11. Ožujak 2021. 16:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Awwwww.

poslat ću sliku ako budem zadovoljna

Pošalji i ako ne budeš, da me barem nešto razveseli

👀😏😁😁 moze
    Mozda se treses od podsvjesne panike/brige? Kad vadis betu,u subotu? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Ožujak 2021. 16:32

MISS

Da vam javim da sam bila po drugo misljenje u skroz drugu polikliniku jer su me kopkali ti moji bolovi ,nije da ne vjerujem svom doktoru ali nije lose cut još jedno razmisljanje.
    U svakom slucaju sve je ok sta se bebaca tice,cak je i napredniji , ima 300grama, ostale sve mjere odgovaraju tjednima, mase rukama i nogama,krije glavicu stalno,ali uspili smo ulovit jednu nelosu sliku,ostavit cu vam.
    Šta se hematoma tice imamo 2 ,jedan iznad bebe ( za koji sam znala ) i jos jedan ispod bebe koji se ili tek stvorio ili ga dr nije vidio do sad..Ona misli da su rubno uz posteljicu i da nece stvarat problem budem li ja mirovala. Svrstava me u rizicnu skupinu trudnica i kaze da cu do daljnjega morat mirovat, hematomi se jako sporo apsorbiraju i dok su tu uvijek su prijetnja. Mozda i do kraja trudnoce mirovanje.
    Šta se bolova tice ona ne zna odakle su više, preporuca mi uzimanje Roidakala i uzimanje briseva da iskljuci opciju neke upale .,tako da cu u utorak zamolit svog doktora da mi to napravi .
    Cerviks je 3.9 cm, posteljica sprijeda,plodna voda uredna.
    Ona misli da bi Roidakal trebao umiriti bolove ( a i Tiki mi je rrkla da je njoj pomoglo) tako da cu pokusat s tim ako ne moze nista lose utjecat.
    https://ibb.co/GdYbxhX
    Evo slikica ❤️

Joooooj 🥰😊❤️❤️ mama šta me slikaš, pusti me na miru, gledat ćeš me cijeli život 🥰🥰🥰
    Drago mi je da si išla po drugo mišljenje jer vjerujem da ti je to psihički trebalo. Žao mi je zbog drugog hematoma ali nadam se da će mirovati. A ti si velik put već odvalila tako da vjerujem da ćeš za svoju mrvu i dalje mirovati. Samo da se bolovi smire i da napokon živiš punim plućima. Želim ti sve najljepše 🤗🤗🤗💕❤️ bebi također, dolazite u paketu 🥰🥰

endometrioza

ericaa
    11. Ožujak 2021. 16:32

MISS 😍😍 za slikicu,a za hematom bitno da je lociran i sad nemas sta nego slijedit upute... biti ce to sve dobro 😘

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Sreca ♥
    11. Ožujak 2021. 16:35

Miss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ predivno❤️ 

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.