Hvala Vam cure 🤩
Nego, ima li neki određeni broj folikula nakon kojih se ide u hiper, ili to ovisi o necemu drugom? 😳
05.12.2022 💗
@Lucyinthesky
Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
ℹ HBA test za muške
http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
@MTB
Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐
Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.
Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka.
Protein C na gornjoj granici,prisutnost LAC,homozigotnost fakota V,PAI I mutirani homozigot.Zaboravila sam tu napisati.Drago mu je što smo to saznali tako da možemo reagirati na vrijeme.A najjače mi je bilo kad je rekao da moramo na vrijeme reagirati i za slučaj da prirodno zatrudnim…rekoh how yes no
Upadam, a nemam pojma na kojoj ste temi trenutno 🙈
Htjela sam reći da sam i ja kod njega i hvala Bogu da smo reagirali na vrijeme jer sam mu ja friški slučaj s prirodnom trudnoćom tako da je u pravu, čuda se događaju…
Srećom sam ga nakon transfera zamolila za razgovor makar je šefica bila luda 🙈 i tad mi je rekao da će mi preventivno dati heparin.
To je lijepo čutiČekaj,bila si u postupku,pa onda naknadno zatrudnila prirodno ili?
Da. Dosad sam "odradila" dvije spontane trudnoće i dva spontana, dvije neuspjele inseminacije, pa neuspjeli postupak, onda prirodna biokemijska, još jedan neuspjeli postupak i odmah idući ciklus prirodna trudnoća. Imam iskustva kao što vidite... 🙈
NikiPiki uf,bome si svašta prošla Nadam se da će ovaj put biti uspješno,držim ti fige!Vezano za heparin,imaš istu mutaciju kao i ja ili,nisam taj dio skužila?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Kača, pa fakat si luda.
Ja sam, npr, noćas kad nisam mogla spavati iz čista mira, opušteno razmišljala i maštala o tome gdje ću i kako u postupak u kolovozu.
Aura, ne ovisi ti o broju folikula, ali u pravilu cure s većim brojem folikula su u većoj opasnosti.
NikiPiki, šta, nijedna vanmaternična? Pih.
Zezam te, stvarno si prošla dovoljno za ovaj život, sad je vrijeme za turbodosadnu trudnoću.
A sad, hop hop, pročitaj prve tri stranice teme i sredi potpis. Nema švercanja na ovoj temi.
💔💔💔
MTB ,pa to je skroz lijepa sjena.
Ne razumijem se bas,koliko I kad treba da tamni ali od srca zelim da bude po propisu 🤗🙏🤞🤞
Ja sam mislila kod mene zatisje do transfera.
Danas javljaju iz klinike da se jos jedna jajna celija oplodila I dosla do blastociste.Ta nije bila dovoljno srela na pocetku,pa smo je bilo otpisali.
Ne mogu opisati srecu. 🤗❤
Ostale cure koje cekaju betu sretno. ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
@Lucyinthesky
Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
ℹ HBA test za muške
http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
@MTB
Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐
Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.
Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka.
Protein C na gornjoj granici,prisutnost LAC,homozigotnost fakota V,PAI I mutirani homozigot.Zaboravila sam tu napisati.Drago mu je što smo to saznali tako da možemo reagirati na vrijeme.A najjače mi je bilo kad je rekao da moramo na vrijeme reagirati i za slučaj da prirodno zatrudnim…rekoh how yes no
Upadam, a nemam pojma na kojoj ste temi trenutno 🙈
Htjela sam reći da sam i ja kod njega i hvala Bogu da smo reagirali na vrijeme jer sam mu ja friški slučaj s prirodnom trudnoćom tako da je u pravu
Da. Dosad sam "odradila" dvije spontane trudnoće i dva spontana, dvije neuspjele inseminacije, pa neuspjeli postupak, onda prirodna biokemijska, još jedan neuspjeli postupak i odmah idući ciklus prirodna trudnoća. Imam iskustva kao što vidite… 🙈
🙄 ženo zmaju💪💪
05.12.2022 💗
Women jeeeej za sterilan urin🤞🍀
Nina eto mene tebi, strikat cemo za cure sa foruma😁
Manemoj super sto nemas miris (gadan je😂), ti bas imas sve simptome vec..
Mila joj i ti jos smedjaris.. jel pijes ili stavljas utrice? Ja jos stavljam, jer se tako bolje apsorbiraju a najradje bi ih pila a onda mislim da mi nece pomoci toliko🙄
Jel imas jos ista osim smedjarenja? Meni je od jutros dva puta ispalo onako, dosta neke nakupine niti a cak mislim da je jedan bio i “baloncic” pa se nadam da je glupi hematom u pitanju, a ne nesto gore.. rekla bi da je kod tebe to jer ti ne curka stalno.. 🤷♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Emma i ja mislim da bi trebala neki drugi test.
MTB po svemu sudeći izgleda da su iduća 2 dana ključna.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Anabela divno😍🍀🤞
Aura odlican broj🤞🤞🍀☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Eto, vidite da se isplati kmečati.
Kme, kme, imam neizmjerljiv AMH, kmeee.
A onda 4 blastociste.
Eh, moja anabelaaa. Mijenjaj taj potpis!!!
Baš mi je drago da su ti tvoje jajne stanice opalile šamar Ti tako lako dižeš ruke od njih, a one prvoklasne
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji