Uuuuu sjenice na sve strane😊😊😊😊
Drzim fige za lijepe bete u subotu!!
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Jutro!
Vidim živahno je jutros ovdje 😁 puse svima 🥰
Imam pitanje u vezi TSH. Endokrinolog me stavio na eutirox 12.5 mcg da ga spusti ispod 2.5. Trenutno je 3.34-3.47
Koliko je cca vremena potrebno da ga spusti? Sad pijem tjedan dana…
4 tjedna pa vadis opet, meni su tako rekli i ja sam tako vadila. Nakon 3 mjeseca sam iz regulirala da mi je stalno u normali, mjesecima mi je bilo spusti se na 2,3 npr pa digne na 3,5 i tak. Ali nije svima organizam isti
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTBica ahahhahahahaaa samosazaljevanje uz crtu 😂😂😂😂😘
Leia ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
https://ibb.co/3StsSmk
MTB evo mojih testova pocevsi od 9dnt ( vracena dva trodnevna)
Women Name bas mi je drago za bakteriju da je vise nema
Ana26 ❤️ Vuky,Emma ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
@Lucyinthesky
Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
ℹ HBA test za muške
http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
@MTB
Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐
Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.
Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka.
Protein C na gornjoj granici,prisutnost LAC,homozigotnost fakota V,PAI I mutirani homozigot.Zaboravila sam tu napisati.Drago mu je što smo to saznali tako da možemo reagirati na vrijeme.A najjače mi je bilo kad je rekao da moramo na vrijeme reagirati i za slučaj da prirodno zatrudnim…rekoh how yes no
Upadam, a nemam pojma na kojoj ste temi trenutno 🙈
Htjela sam reći da sam i ja kod njega i hvala Bogu da smo reagirali na vrijeme jer sam mu ja friški slučaj s prirodnom trudnoćom tako da je u pravu, čuda se događaju...
Srećom sam ga nakon transfera zamolila za razgovor makar je šefica bila luda 🙈 i tad mi je rekao da će mi preventivno dati heparin.
MTB ne biti toliko kritična kada si sebi u pitanju, a drugima davati vjetar u leđa... Draga kao prvo sjena postoji, za 9dnt trodnevnog je to ok, možda se samo jedna uhvatila.. Ali ruku na srce pogledaj kontrolnu kakvog je lošeg pigmenta, vjerujem da su jako malo kontrasta u testić stavili. A da kupiš Müller ili dm (jednaki su) ? 😁😁 Ja mislim da to još nije gotovo jer definitivno imaš crtu a štopericu promila nisi. Nemoj se izvlačiti 🤗🤗🤗❤️ čekamo betu 🙏❤️
Emma jako mi je žao 🥺 😘❤️
Aura lijep broj, bit će njih još vjerojatno, navijamo za hrpuu 🤗❤️
Ana26 i kod tebe se nazire crtica, ali pošto si jučer piškila mislim da bi adekvatnika procjena bila sutra, navijam ❤️❤️🤗
endometrioza
MTB sjena se vidi,i isto mi je palo napamet da oko 3 ujutro nije prvi jutarnji urin 😂 pokusaj se s nekim zaokupirat, ionako nemozes nista do bete, sjeti se maslacka,njoj je test bio bijel pa je beta bila dobra, drzimo fige i tebi za to 😊 i vidjela sam da si napisala da ne racunas na smrzlica, nisam mi ja na svoje,otpisala ih iste sekunde kad su ih smrznuli pa vidi nas sad 😃 tesko je,al nije gotovo dok nije gotovo 🤞😘
Nina92, i ja imam uzv u pon i znam kako ti je, vrijeme se bas vuce vuce, inace ako nabavis uzv javi da i mene pregledas 😃 nikako docekat taj dan 🤦
Emma citam ujutro tvoj post o snijegu i dignem se imodem do prozora gledat jel pada 🤦🤦🤦😂😂😂 kad ono kaj prica ova pa nigdje snijega 😂😂 zao mi je sto je kod tebe snijeg, drzim fige da dode sunceko sto prije 🤞🤞🥰
Meto propustila sam negdje betu ali skontah da se uduplalaa, to je to, ajmo dalje sad 🤞🤞🤞🥰
Womenname mislim da je tvoje sterilno, woohooo 🎉🎉🎉 dobre vijesti jutros 😃
Manemoj jel jos smeđariš? Mogla bi i ti nabaviti uzv pa nas pregledavati 😃😂
Inace, jucer ste pricale o mucninama i kukanju,evo ja se jos uvijek ne osjecam trudno osim kaj imam mini trbuscic, nikakve mucnine ,i dalje sve jedem i sve normalno i bude mi bed citat kak se vi mucite s tim a ja nonsalantno, eto meni nije mi nis 😃 pa mi bude glupo uopce javit se, ali nasa trudnoca moze biti jednaka onoj prirodnoj i me vidim razloga zasto se ne bi malo pojadali, drzim vam fige za mucnine da produ sto prije i da mozete uzivati u bebici 🥰
hahhaaha sorry...skroz sam loš "meteorolog"
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
@Lucyinthesky
Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
ℹ HBA test za muške
http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
@MTB
Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐
Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.
Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka.
Protein C na gornjoj granici,prisutnost LAC,homozigotnost fakota V,PAI I mutirani homozigot.Zaboravila sam tu napisati.Drago mu je što smo to saznali tako da možemo reagirati na vrijeme.A najjače mi je bilo kad je rekao da moramo na vrijeme reagirati i za slučaj da prirodno zatrudnim…rekoh how yes no
Upadam, a nemam pojma na kojoj ste temi trenutno 🙈
Htjela sam reći da sam i ja kod njega i hvala Bogu da smo reagirali na vrijeme jer sam mu ja friški slučaj s prirodnom trudnoćom tako da je u pravu, čuda se događaju…
Srećom sam ga nakon transfera zamolila za razgovor makar je šefica bila luda 🙈 i tad mi je rekao da će mi preventivno dati heparin.
To je lijepo čuti Čekaj,bila si u postupku,pa onda naknadno zatrudnila prirodno ili?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
BjeliS, pa nije je bilo noćas, gledala sam pod svim kutevima.
Miss, hvala.
NikiPiki, čestitaaam!!! Slobodno nam napiši detalje...
A da, šefica je tamo puknuta.
D_Štoperica, kako nisam, primila sam DUPLU štopericu.
💔💔💔
Mtb i ja ju vidim 🍀😊🌺 Za smrzlica razumijem, trebam ga prihvatiti u uto a ja vec razmisljam o iducem postupku u 5mj i koliko cu imati jajnih stanica 😐😈 luda zena! 😝
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji