Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    09. Ožujak 2021. 12:59

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍
    Divnoooooo. ❤️❤️❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Rora8290
    09. Ožujak 2021. 12:59

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

Aaaaa 😇😇😇😇😇 čestitam, samo neka se tako nastaviii jaooo, ja gledam gdje sam propustila tvoje objave, tražila, skrolala sto puta, al previše ima poruka pogotovo kad preskočiš dane, baš sam hepii za tebe 🥲🥰😍🤩

Tuma
    09. Ožujak 2021. 13:02

Bjelis drago mi je da nema ciste i da je estradiol dobar i da si zadovoljna s doktorom. Meni je Radoncic isto super, jako pristupačan i simpatičan. 
    Manemoj divno!!! 🥰🥰 Znala sam da bude sve oke❤️❤️
    Lucyinthesky da, na sve, tako bar piše 😋💸💵💵💰💲💴💳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 13:05

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

About you ima 50% popusta od petka u 18… Za one kojima utjeha treba.

Na sve ?

Da, traje preko vikenda, neka fora samo za Hrvatsku. Smiješ kupiti do iznosa od 1750kn (mislim da je to iznos NAKON popusta, dakle, duplo više).

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Ožujak 2021. 13:08

Samara di baš njega, zar nemaš nekog zgodnijeg 😂😂😂 vidiš ja ni muža nemogu, odmah se prestravim zašto boli orgazam 🙈🙈🙈
    manemoj jako mi je drago i znam taj osjećaj sreće kada dođeš napeta i tužna jer se bojiš, a izađeš ozarena i sretna ❤️❤️❤️
    Ni meni nije mogla dokučiti odakle krvarenje, kaže da nije iz maternice i to je najvažnije.
    Samo neka se ne ponavlja 🙏❤️ i rekla mi je da ovajj tjedan mirujem tj ostanem doma, a da idući već mogu na posao ako se ok budem osjećala ali da ne pretjerujem. 

endometrioza

MaloTele
    09. Ožujak 2021. 13:12

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🥰🥰 Odlicne vijesti, bitno je da srceko kuca 😊😊😊😘 sad se mozes malo opustiti i lakse disati,barem mrvicu 😉 koliko si sad tjedana? 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Lucyinthesky
    09. Ožujak 2021. 13:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

About you ima 50% popusta od petka u 18… Za one kojima utjeha treba.

Na sve ?

Da, traje preko vikenda, neka fora samo za Hrvatsku. Smiješ kupiti do iznosa od 1750kn (mislim da je to iznos NAKON popusta, dakle, duplo više).

Super,budem se bacila krajem tjedna na to,hvala što nesebično dijeliš
    ericaa,Tuma thx cure

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MaloTele
    09. Ožujak 2021. 13:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

7DNT.
    I tak. Piškila. Snješko.
    Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
    Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
    Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
    Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
    Znam da hoćete test, evo vam ga:

Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
    I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo.

😘😘💕
    Ja te upravo zamisljam kako se valjas u krevetu s burgerom u ustima 🤦😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 13:18

Lucyinthesky, pa tome čopor služi. 

MaloTele, po krevetu se valjam samo s muškarcima... što sad ne smijem. 
    Burger sam pojela kao dama, na fotelji, zamusana do čela. 

💔💔💔

Nakapaka
    09. Ožujak 2021. 13:19

Bjelis super, radujemo se folikulima i planovima 🥰🥰
    manemoj i nas si rasplakala svojom srecom ❤️❤️❤️
    I ostale cure saljem pozdrave iz komsiluka ❤️❤️❤️

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.