Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    07. Ožujak 2021. 16:55

Mtb ja bih ti isto rekla da je to od trudnoće, al opet kod tebe je stvarno još rano za to.. Al kako je netko rekao, ipak si ti prenapredna, pa tko zna Haha, al da i rastu i tamne obično. Meni su malo narasle aureole, ne puno, al me svrbe i bole nenormalno već danima. Nadam se da ti je to simptom trudnoće 🙏❤️
    Za našu Ruska1986 se slažem, ona mora da je na drogama kad sve to tako smireno podnosi i ne panicari kao mi ostale normalne panicarke 😂😂
    Ana ma ja sam trebala prvu betu vaditi 16dnt, al nisam mogla izdržati pa sam u pon i sri išla privatno vaditi, pa u pet kako sam i trebala na VV. Onda sam rekla dr da nisam izdržala i da sam već 2 izvadila, pa se nasmijala i rekla da onda ne trebam više ponavljati jer su se te 3 lijepo poduplale 😊
    Ruska1986 ajme ima netko tko ne zna tko je Pamela Anderson 😱😱 koje vrijeme je došlo 😱

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 16:57

vuky, ma znam to za simptome. Bila sam u siječnju na progesteronskoj terapiji zbog ciste, imala sam sve simptome kao u prvoj trudnoći. Tako da znam da je do progesterona. Pusti me da brijem i da se nadam. 
    Ovo za bradavice mi je novo.

Ruska1986, ti si beba za mene. 
    Pih, koji Mitch. 

💔💔💔

Tuma
    07. Ožujak 2021. 16:58

Emma05

manemoj

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sad čitam malo unazad, dosad bilo sunce, riba, proučavanje bradavica i spavanac.

Emma05, da, što je bliže test, to se minus faza povećava. Zadnjih par dana je najgore, suosjećam.stani, da, bit ćemo uočljivi. Meni isto Hvar predivan.Nina92, naravno da se ne možeš opustiti, nisi od kamena. Samo si skreni pozornost kako god - serije, društvo, spavanje… što god ti odgovara.D_Štoperica, vadila sam onu betu koju sam prijavila. Imam točno tri testa, neću kupovati novi. Novu betu vadim u subotu.Aura, Samara, Tiki, ma znam da bradavice potamne kasnije u trudnoći (pripremaju se na dojenje), ali ovo je puno prerano za to. I uglavnom se piše o tamnjenju, a ne povećavanju. Gugl kaže da je tumor dojke, naglo debljanje ili trudnoća u pitanju (ali isto priča o kasnijim tjednima). Gugl je divan

Ma ja sve mislim da to mene apaurin unervozi naredni dan jer mi je tako znalo biti od njega. Danas evo situacija poprilicno mirna nakon 2ipo dana tuluma doli u maternici. Mozda me i to malo buni jer kao lakse mi je psihi kad me sve zivo boli i probada😄. Sad mi je samo osjetljivo..doduse i je me u jednom trenu 3x zaredom zažigalo bas "tamo" di je i ovih dana kad bi me probolo. Uzasno mi je hladno🥶 (temp ne mjerim nikad🤷‍♀️), i blagu glavobolju imam par dana vec.. valjda je to sve ok…😏Boze sto sam nesigurna danas🥴🧐🤣😂..mrzim se takva…aaaaa!!!

Ma da je drugačije ne bi bile normalne. Pa ja sam dan prije testa dušu isplakala muzu kako opet ništa a ne možeš znati.. ali eto.. hormoni i sve

Hahahaa ma luđakinje🤣..danas mi je muz bia kriv za sve. Odvea me u setnju uz more, sunce lipo, kava..ma divota dan al ne..mene je SVE zivciralo! I ona masa ljudi i on i ono malo vitra sto je zapuhalo itd…🤣🤣🤣

Oh kužim te. Meni je moj već 6 mjeseci kriv za sve 😂 kriv je što radi pa ga nema doma, pa je kriv kad dođe doma što me 2 puta pita isto pitanje, pa nije pospremio čašu /tanjur gdje treba, pa me nije vodio u šetnju, pa je kriv jer mi ne čita misli.... Ima još puno stvari za koje je kriv, al da ne nabrajam sad😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    07. Ožujak 2021. 17:01

Tuma

Emma05

manemoj

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sad čitam malo unazad, dosad bilo sunce, riba, proučavanje bradavica i spavanac.

Emma05, da, što je bliže test, to se minus faza povećava. Zadnjih par dana je najgore, suosjećam.stani, da, bit ćemo uočljivi. Meni isto Hvar predivan.Nina92, naravno da se ne možeš opustiti, nisi od kamena. Samo si skreni pozornost kako god - serije, društvo, spavanje… što god ti odgovara.D_Štoperica, vadila sam onu betu koju sam prijavila. Imam točno tri testa, neću kupovati novi. Novu betu vadim u subotu.Aura, Samara, Tiki, ma znam da bradavice potamne kasnije u trudnoći (pripremaju se na dojenje), ali ovo je puno prerano za to. I uglavnom se piše o tamnjenju, a ne povećavanju. Gugl kaže da je tumor dojke, naglo debljanje ili trudnoća u pitanju (ali isto priča o kasnijim tjednima). Gugl je divan

Ma ja sve mislim da to mene apaurin unervozi naredni dan jer mi je tako znalo biti od njega. Danas evo situacija poprilicno mirna nakon 2ipo dana tuluma doli u maternici. Mozda me i to malo buni jer kao lakse mi je psihi kad me sve zivo boli i probada😄. Sad mi je samo osjetljivo..doduse i je me u jednom trenu 3x zaredom zažigalo bas "tamo" di je i ovih dana kad bi me probolo. Uzasno mi je hladno🥶 (temp ne mjerim nikad🤷‍♀️), i blagu glavobolju imam par dana vec.. valjda je to sve ok…😏Boze sto sam nesigurna danas🥴🧐🤣😂..mrzim se takva…aaaaa!!!

Ma da je drugačije ne bi bile normalne. Pa ja sam dan prije testa dušu isplakala muzu kako opet ništa a ne možeš znati.. ali eto.. hormoni i sve

Hahahaa ma luđakinje🤣..danas mi je muz bia kriv za sve. Odvea me u setnju uz more, sunce lipo, kava..ma divota dan al ne..mene je SVE zivciralo! I ona masa ljudi i on i ono malo vitra sto je zapuhalo itd…🤣🤣🤣

Oh kužim te. Meni je moj već 6 mjeseci kriv za sve 😂 kriv je što radi pa ga nema doma, pa je kriv kad dođe doma što me 2 puta pita isto pitanje, pa nije pospremio čašu /tanjur gdje treba, pa me nije vodio u šetnju, pa je kriv jer mi ne čita misli…. Ima još puno stvari za koje je kriv, al da ne nabrajam sad😅

Tocno to🤣🤣🤣🤣

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    07. Ožujak 2021. 17:15

Evo opet ona zilica na papiru..i jutros..i jucer jedna..svitlosmeđa. 

Stiže nam baby E🩷👶

vuky
    07. Ožujak 2021. 17:15

MTB ma ja se jos nadam, trudna sam do bete .... ti se ne nadas, ti si trudna.... tvoji twinsi su tu 💕

Cure, za muza- meni je ovih 4mj od stimulacije do transfera toliko znao smetati, bila sam prava gadura, ali evo sad smo to prevladali ❤️🤣❤️🤣 ali ja takva budem kad nema sexa, a valjda su mi svi ovi hormoni, pa psiha skroz libido zeznuli... Hocu reci, sve ovo bome nam i brakove/veze testira i učvrsti ... meni zbog dosta toga sto sam naucila uopce nije zao sto sve ovo prolazim samo neka dođe i bebica... stvarno cu se prije trudnoce vec nauciti biti mama 🤣

• Tiinaa
    07. Ožujak 2021. 17:29

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..

Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘

Hvala ti puno na odgovorima… nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela… sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
    Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘
    Tiinaa primila sam hcg inekciju tjedan dana pred transfer. Netko ih prima i 2 dana prije ili na sam dan transfera , ovisno o dozi… Ja sam primila brevactid 5000 i on sadrži u sebi hcg zato sam pratila tu štopericu sve dok…… (ma nisam ju ni ispratila) 😁
    Tako želim i tebi 🤗🥰
    Nije da ovdje u Njemačkoj rade nešto drugačije nego drugdje, čak i svaka klinika ima svoja pravila. Ali da su malo čudni po nekim pitanjima i stavovima, to svakako jesu 😁😁😁

Ja budem dala inekciju dva dana prije transfera sad od koliko ce biti to neznam 😊

Jesi ti rekli koju?

Isto brevacitid... meni reguliraju ovulacija sa tabletama pa mozda zbog toga dva dana prije.. pise mi na papiru inekciju u ponediljak vecer a u srijedu je transfer...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Meto
    07. Ožujak 2021. 17:33

Prijavljujem i ja smedjarenje, samo smedje zilice i malo sa utricima kad izadje smeckasto. Vraca me unatrag i nije ugodno.. popila i duphaston za svaki slucaj i bas osjetim kao napetost dolje, nezz kako drugacije opisati..🤦‍♀️😫😫😫🥺

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Emma05
    07. Ožujak 2021. 17:41

Meto

Prijavljujem i ja smedjarenje, samo smedje zilice i malo sa utricima kad izadje smeckasto. Vraca me unatrag i nije ugodno.. popila i duphaston za svaki slucaj i bas osjetim kao napetost dolje, nezz kako drugacije opisati..🤦‍♀️😫😫😫🥺

Koliko ti sad to vec traje? Jer sam citala da to sve moze biti od ugnjezdenja ploda..i realno ako se ukopava uvijek moze ispasti tu i tamo neka zilica i puno kasnije. 

Stiže nam baby E🩷👶

Meto
    07. Ožujak 2021. 17:46

Emma oko 14h danas sam primjetila i maloprije sam stavljala utrice i opet.. 
    kaze moj muz da bebe prpaju unutra i bacaju sta im ne treba jer stvaraju sebi dom☺️ Znam da moze to biti, no meni je tako spontani poceo i miris me asocira i vraca u proslost.. 
    moram nekako smiriti glavu, a ne mogu zaspati😫

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.