Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 17:54

Implantacija se zbiva 3-5DNT blastociste, i 5-7DNT trodnevnog zametka.
    Implantacijsko krvarenje (pogotovo ako je smeđe, a ne svježa krv) se zbiva par dana kasnije.
    Zna se čak i poklopiti sa terminom kad bi trebala doći menstruacija - zato neke žene misle da imaju čudnu menstruaciju, a zapravo su trudne.
    Može biti ili malo smeđarenja, pa do krvarenja koje traje nekoliko dana - ali je oskudnije od menstruacije.
    Samo da to imate na umu.  

💔💔💔

vuky
    07. Ožujak 2021. 17:56

Meto, Emma u biti mislim da je to jedini opipljiv dokaz trudnoce u ovoj fazi 🤞🏻❤️❤️❤️ drzite se, sve mantramo da je to to...

Emma05
    07. Ožujak 2021. 17:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Implantacija se zbiva 3-5DNT blastociste, i 5-7DNT trodnevnog zametka.
    Implantacijsko krvarenje (pogotovo ako je smeđe, a ne svježa krv) se zbiva par dana kasnije.
    Zna se čak i poklopiti sa terminom kad bi trebala doći menstruacija - zato neke žene misle da imaju čudnu menstruaciju, a zapravo su trudne.
    Može biti ili malo smeđarenja, pa do krvarenja koje traje nekoliko dana - ali je oskudnije od menstruacije.
    Samo da to imate na umu.

Tocno me 3i dan i pocelo probadati..i nastavilo 4 i 5i. Danas samo mrvu ali ne onako intenzivno...smirilo se..i sad samo te zilice vidim..ma to je to!Juhuuu🤣🥰

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Emma05
    07. Ožujak 2021. 18:00

vuky

Meto, Emmau biti mislim da je to jedini opipljiv dokaz trudnoce u ovoj fazi 🤞🏻❤️❤️❤️ drzite se, sve mantramo da je to to…

🙃🙏🥳❤

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

BAJOMA
    07. Ožujak 2021. 18:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sad čitam malo unazad, dosad bilo sunce, riba, proučavanje bradavica i spavanac.

Emma05, da, što je bliže test, to se minus faza povećava. Zadnjih par dana je najgore, suosjećam.stani, da, bit ćemo uočljivi. Meni isto Hvar predivan.Nina92, naravno da se ne možeš opustiti, nisi od kamena. Samo si skreni pozornost kako god - serije, društvo, spavanje… što god ti odgovara.D_Štoperica, vadila sam onu betu koju sam prijavila. Imam točno tri testa, neću kupovati novi. Novu betu vadim u subotu.Aura, Samara, Tiki, ma znam da bradavice potamne kasnije u trudnoći (pripremaju se na dojenje), ali ovo je puno prerano za to. I uglavnom se piše o tamnjenju, a ne povećavanju. Gugl kaže da je tumor dojke, naglo debljanje ili trudnoća u pitanju (ali isto priča o kasnijim tjednima). Gugl je divan

Ne rađam jos😂😂 
    Meni je jedna bradavica potamnila odmah zato sam i radila test koji je bio 6 dana prije M pozitivan inace imam mlijecne skroz a jedna je naocigled bila tamnija od druge za par dana i druga mi je bila tamna🤞🤞🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 18:06

BAJO1, kažeš, vrag odnija prišu, hitar čovjek i sriću preskoči.
    A i tko si je vidio pokvariti vikend porodom. 

💔💔💔

manemoj
    07. Ožujak 2021. 18:15

Meto

Emma oko 14h danas sam primjetila i maloprije sam stavljala utrice i opet..
    kaze moj muz da bebe prpaju unutra i bacaju sta im ne treba jer stvaraju sebi dom☺️ Znam da moze to biti, no meni je tako spontani poceo i miris me asocira i vraca u proslost..
    moram nekako smiriti glavu, a ne mogu zaspati😫

Jel tebi danas 10 dnt petodnevnih ili trodnevnih? 
    Ja sam imala tako 8 dnt petodnevnih i zaključila da je to bilo implantacijsko nakon cijelodnevnog guglanja po svim živim foruma na svim jezicima svijeta 🙄
    Držim fige da je kod tebe to super znak 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Ožujak 2021. 18:19

manemoj

Meto

kaze moj muz da bebe prpaju unutra i bacaju sta im ne treba jer stvaraju sebi dom☺️ Znam da moze to biti, no meni je tako spontani poceo i miris me asocira i vraca u proslost..

Ja sam imala tako 8 dnt petodnevnih i zaključila da je to bilo implantacijsko nakon cijelodnevnog guglanja po svim živim foruma na svim jezicima svijeta 🙄

Trodnevni su joj ❤️❤️❤️

💔💔💔

manemoj
    07. Ožujak 2021. 18:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Meto

Trodnevni su joj ❤️❤️❤️

To je onda taman kao i meni što je bilo.. s tim da sam ja radila test dva dana nakon toga a njoj je test već pozitivan ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    07. Ožujak 2021. 18:57

Emma, Meto ja isto mislim da je to implantacija. 🤞🙏❤️  Jasno da nije ugodno vidjeti ništa obojano i da se sve nadamo da neće biti ni smedarenja ni roskastoj a najmanje krvi, ali smeđe nije zabrinjavajuće i stvarno mislim da bi kod vas mogla biti implantacija. Držim fige!! 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.