Manemojtocno znam kroz sta prolazis. Ovo mi je horor ogroman. Miss ti si imala i svjezu krv? Sta su ti rekli koji je uzrok? Ps ima li netko rijesenje za zatvor 🙄🚽🧻 bez obzira na prehranu, magnezij.. 🙄😓
Suhe sljive, donat mg, chia, jogurt, zobene...💩😜
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MilaSt: za dorucak jedi zobene + chia + kefir + suhe sljive. Inace sam imala veliki problem sa zatvorom i spasila ne ova kombinacija! Sto vise vode tekucine, vode!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sad čitam malo unazad, dosad bilo sunce, riba, proučavanje bradavica i spavanac.
Emma05, da, što je bliže test, to se minus faza povećava. Zadnjih par dana je najgore, suosjećam.stani, da, bit ćemo uočljivi.
Meni isto Hvar predivan.
Nina92, naravno da se ne možeš opustiti, nisi od kamena. Samo si skreni pozornost kako god - serije, društvo, spavanje… što god ti odgovara.
D_Štoperica, vadila sam onu betu koju sam prijavila. Imam točno tri testa, neću kupovati novi. Novu betu vadim u subotu.
Aura, Samara, Tiki, ma znam da bradavice potamne kasnije u trudnoći (pripremaju se na dojenje), ali ovo je puno prerano za to. I uglavnom se piše o tamnjenju, a ne povećavanju. Gugl kaže da je tumor dojke, naglo debljanje ili trudnoća u pitanju (ali isto priča o kasnijim tjednima). Gugl je divan
Ma ja sve mislim da to mene apaurin unervozi naredni dan jer mi je tako znalo biti od njega. Danas evo situacija poprilicno mirna nakon 2ipo dana tuluma doli u maternici. Mozda me i to malo buni jer kao lakse mi je psihi kad me sve zivo boli i probada😄. Sad mi je samo osjetljivo..doduse i je me u jednom trenu 3x zaredom zažigalo bas "tamo" di je i ovih dana kad bi me probolo. Uzasno mi je hladno🥶 (temp ne mjerim nikad🤷♀️), i blagu glavobolju imam par dana vec.. valjda je to sve ok...😏Boze sto sam nesigurna danas🥴🧐🤣😂..mrzim se takva...aaaaa!!!
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Manemojtocno znam kroz sta prolazis. Ovo mi je horor ogroman. Miss ti si imala i svjezu krv? Sta su ti rekli koji je uzrok? Ps ima li netko rijesenje za zatvor 🙄🚽🧻 bez obzira na prehranu, magnezij.. 🙄😓
Kakva je tebi situacija sad? Ja trenutno nikakvih problema sa zatvorom, čak češće proljev 🙈 ali kad sam imala zatvor ja pojedem suhe šljive i donat i krene samo tako 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sad čitam malo unazad, dosad bilo sunce, riba, proučavanje bradavica i spavanac.
Emma05, da, što je bliže test, to se minus faza povećava. Zadnjih par dana je najgore, suosjećam.stani, da, bit ćemo uočljivi.
Meni isto Hvar predivan.
Nina92, naravno da se ne možeš opustiti, nisi od kamena. Samo si skreni pozornost kako god - serije, društvo, spavanje… što god ti odgovara.
D_Štoperica, vadila sam onu betu koju sam prijavila. Imam točno tri testa, neću kupovati novi. Novu betu vadim u subotu.
Aura, Samara, Tiki, ma znam da bradavice potamne kasnije u trudnoći (pripremaju se na dojenje), ali ovo je puno prerano za to. I uglavnom se piše o tamnjenju, a ne povećavanju. Gugl kaže da je tumor dojke, naglo debljanje ili trudnoća u pitanju (ali isto priča o kasnijim tjednima). Gugl je divan
Ma ja sve mislim da to mene apaurin unervozi naredni dan jer mi je tako znalo biti od njega. Danas evo situacija poprilicno mirna nakon 2ipo dana tuluma doli u maternici. Mozda me i to malo buni jer kao lakse mi je psihi kad me sve zivo boli i probada😄. Sad mi je samo osjetljivo..doduse i je me u jednom trenu 3x zaredom zažigalo bas "tamo" di je i ovih dana kad bi me probolo. Uzasno mi je hladno🥶 (temp ne mjerim nikad🤷♀️), i blagu glavobolju imam par dana vec.. valjda je to sve ok…😏Boze sto sam nesigurna danas🥴🧐🤣😂..mrzim se takva…aaaaa!!!
Ma da je drugačije ne bi bile normalne. Pa ja sam dan prije testa dušu isplakala muzu kako opet ništa a ne možeš znati.. ali eto.. hormoni i sve
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ana26, hahaha, da, samo što nisam rodila.
Samara, da, moje tijelo je ispred zapadnjačke medicine.
Ma ne vjerujem da je to, samo me šokiralo kad sam vidjela u ogledalu danas. Nisu inače tako ogromne. Jasno da kasnije rastu, vjerojatno jer i sise narastu. I naravno da se ujedno nadam da je to to. Znaš i sama kako to ide.
Emma05, ako te jako muči i želiš znati na čemu si, pišni test. Ali to je druga vrsta igranja živaca - vidim li sjenu? Ima li sjene? Je li dovoljno tamna? Mislim, realno, od transfera nadalje samo je sve teže, ni pozitivna beta, ni potvrda na UZV nas ne umire. Koliko vidim trudnice u poodmaklim trudnoćama, ni nadalje se situacija ne popravlja. Jedino je Ruska1986 flegma, ali ona je garant na nekim drogama cijelo vrijeme.
💔💔💔
Meni isto Hvar predivan.
Ja sam bila 5 tjedana trudna kad sam saznala za trudnocu i grudi su mi vec bile natecene,velike, bolne s velikim bradavicama. #justsaying ✌💪😘
05.12.2022 💗
MTB bolne grudi nisu siguran znak,ali promjena boje bradavica i uvećane bradavice jesu, trudnice naša! 🥰
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MilaSt: za dorucak jedi zobene + chia + kefir + suhe sljive. Inace sam imala veliki problem sa zatvorom i spasila ne ova kombinacija! Sto vise vode tekucine, vode!
Plus ujutro na tašte, mlaka voda s limunom i sodom, smuckat dok se ne zapjeni, exat i pravac wc!😊
05.12.2022 💗
Meni isto Hvar predivan.
Ja sam bila 5 tjedana trudna kad sam saznala za trudnocu i grudi su mi vec bile natecene,velike, bolne s velikim bradavicama. #justsaying ✌💪😘
Da, ali ja sam 3 tjedna i 1 dan trudna
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji