MTB,citam vol.3 i stalno se pitam kad ti nastupaš,cudno mi bez tebe 😂😂 samo ti nastavi biti preglupa (pretrudna) za takvo štivo 💪
Mislim da sam negdje krajem rujna, početkom listopada počela pisati
U jednom vikendu sam pročitala sve stranice Vol3 (jer, ne možeš samo upasti) i onda sva uzdihana napisala svoj prvi post
💔💔💔
MTB,onda sam blizu,sad sam na pocetku trudnoce od Ruska, ubrzo stizes ti 😆
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
jel tako, ja sam kontala ok hormonalni disbalans da će to biti ok,ali mi je već presumljivo čim se sad nije uvatio da je nastao neki problem,jer sad se očito u bolnici ne obavljaju nikakvi zahvati koji nisu hitni,pa ću morati privatno ,jer ovaj zadnji put nebi prepustila slučaju ako prođe prođe.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
MTB,onda sam blizu,sad sam na pocetku trudnoce od Ruska, ubrzo stizes ti 😆
Je, ja sam došla jako brzo nakon njene trudnoće.
💔💔💔
Vecer trudnice i trudilice!!
Nakapaka kao sto mi ovjde znamo reci - i jedan je dovoljan 😍 Hrsbro naprijed. Ovaj si postupak dala sve od sebe sada se skoncetriraj na ono sto imas sada. 😋✌ A imas ❤ ❤ Ne zaboravi, ima cura koje ostanu bez transfera 🙏 Samo hrabro!
Meto kakva pravilna skala! E, tome sam se ja nadala! 😋 Ovo je savrseno! Biti ce pravila lijepa beta!! Sretno sutra tebi i Nina92! Nadam se da je ona izdurala nekako dan! 😋😋
Emma ❤🙏
MTBica trudnica ❤❤ Sutra vadim hormone za novu stimulaciju. Mislila sam progesteron, estradiol, lh pa stitnjaca tsh i vitamini. Kaj mi je jos bitno za pregled pocetnog stanja?
Manemoj, Sanjich, Dada drzite se!! ❤🙏
Bajo vrlim te ❤❤ Ti ces nam ovaj tjedan donijeti jos jednog clana 😍😍😋✌
Aura ❤jupiiii krenula siiii
oharascarlett14@gmail.com
jel tako, ja sam kontala ok hormonalni disbalans da će to biti ok,ali mi je već presumljivo čim se sad nije uvatio da je nastao neki problem,jer sad se očito u bolnici ne obavljaju nikakvi zahvati koji nisu hitni,pa ću morati privatno ,jer ovaj zadnji put nebi prepustila slučaju ako prođe prođe.
Ne mora značiti da ti se radi toga nije ulovilo, može biti milion razloga zašto se nije ulovilo.
Ali menstruacijom nam se čisti maternica i priprema za ciklus, pitala bih se u kakvom je stanju ako je nemam. Nema smisla žuriti u postupak ako se to ne riješi i istraži.
💔💔💔
BjeliS, ova ludara obično vadi sve ono sa popisa na prvoj stranici (onaj post za spolne hormone i za one koji žele znati više; ne onaj sa naprednim pretragama). Iako znam i B12 i magnezij povremeno provjeriti (da ne pretjeram sa suplementima).
Plus ubacim još što mi je onako zanimljivo, nevezano za MPO priču
Čisto me strah što ću sve isprovjeravati ako sad ovi blizanci i FET ne upale, našla sam još neke zanimljive pretrage u međuvremenu...
Njih sam samo nabacala u tekicu i odbijam ih gledati. Neće mi trebati, neće!!!
💔💔💔
Ne mora značiti da ti se radi toga nije ulovilo, može biti milion razloga zašto se nije ulovilo.
Ali menstruacijom nam se čisti maternica i priprema za ciklus, pitala bih se u kakvom je stanju ako je nemam. Nema smisla žuriti u postupak ako se to ne riješi i istraži.
slažem se, zato ću i otić privatno n adodatno mišljenje i šta preporučuju u mojoj situaciji,jer nije baš u bolnici da im se istržuje po mojim prijedozima, očito kad platiš imaš neki rezultat
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..
Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘
Hvala ti puno na odgovorima… nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela… sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘Tiinaa primila sam hcg inekciju tjedan dana pred transfer. Netko ih prima i 2 dana prije ili na sam dan transfera , ovisno o dozi… Ja sam primila brevactid 5000 i on sadrži u sebi hcg zato sam pratila tu štopericu sve dok…… (ma nisam ju ni ispratila) 😁
Tako želim i tebi 🤗🥰
Nije da ovdje u Njemačkoj rade nešto drugačije nego drugdje, čak i svaka klinika ima svoja pravila. Ali da su malo čudni po nekim pitanjima i stavovima, to svakako jesu 😁😁😁
Ja budem dala inekciju dva dana prije transfera sad od koliko ce biti to neznam 😊
Jesi ti rekli koju?
Isto brevacitid… meni reguliraju ovulacija sa tabletama pa mozda zbog toga dva dana prije.. pise mi na papiru inekciju u ponediljak vecer a u srijedu je transfer…
I ja sam išla u postupak sa Estrifam za blokiranje ovulacije, od 3dc i čekali smo samo sazrijevanje endometrija. Također naravno FET, 1 blastica ❇️, tjedan dana pred transfer 5000 brevactid. A pretpostavljam da ćeš ti pola doze ili 1500 ako ide 2 dana prije ili ćeš još dojiti nakon transfera.
Dali i ti vraćaš blasticu ili trodnevni 🐧? 😊
endometrioza
Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..
Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘
Hvala ti puno na odgovorima… nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela… sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘Tiinaa primila sam hcg inekciju tjedan dana pred transfer. Netko ih prima i 2 dana prije ili na sam dan transfera , ovisno o dozi… Ja sam primila brevactid 5000 i on sadrži u sebi hcg zato sam pratila tu štopericu sve dok…… (ma nisam ju ni ispratila) 😁
Tako želim i tebi 🤗🥰
Nije da ovdje u Njemačkoj rade nešto drugačije nego drugdje, čak i svaka klinika ima svoja pravila. Ali da su malo čudni po nekim pitanjima i stavovima, to svakako jesu 😁😁😁
Ja budem dala inekciju dva dana prije transfera sad od koliko ce biti to neznam 😊
Jesi ti rekli koju?
Isto brevacitid… meni reguliraju ovulacija sa tabletama pa mozda zbog toga dva dana prije.. pise mi na papiru inekciju u ponediljak vecer a u srijedu je transfer…
I ja sam išla u postupak sa Estrifam za blokiranje ovulacije, od 3dc i čekali smo samo sazrijevanje endometrija. Također naravno FET, 1 blastica ❇️, tjedan dana pred transfer 5000 brevactid. A pretpostavljam da ćeš ti pola doze ili 1500 ako ide 2 dana prije ili ćeš još dojiti nakon transfera.
Dali i ti vraćaš blasticu ili trodnevni 🐧? 😊
dobiti * a ne dojiti. Dojila budeš za jedno 9 mj 😁🥰
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji