MTB, a sta kazes na to sta paralelno citam vol.3 i ovaj aktualni vol.5? 😂😂😂😂 poludila skroz..
Kad vec ne mrem pomoci oko mpo tema,mogu oko Netflixa
Dosla je nova hvaljena serija Brave new world, prikratite si muke iščekivanja novim materijalom 😁
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
BAJO1, ajde vidi vremensku prognozu za idući tjedan pa odaberi neki bezvezan dan.Meto, no frks, zato smo ovdje.
Što se bradavica tiče, već sam se dosad sama uvjerila da zapravo nisu uopće narasle, da sam zabrijala, da nisam trudna, da nikad neću btii trudna, … standardna priča
Inače, za one koje zanima - ubrzano lupanje srca može biti simptom trudnoće, ali je zapravo dosta uobičajeno u drugom dijelu ciklusa. Dakle, kao i sve ostalo - možda je PMS a možda trudnoća.
A možda samo imam srčani/tumor/nešto, gugl je tu uvijek velikodušan.
Eno na a ja se jos cudim kako mi se srce uzlupalo zadnjih dana🤣🤣🤣🤣🤣
I meni, zato sam guglala.
I sad sam pametnija, baš kao i ti.
Ili smo trudne. Ili nismo.
💔💔💔
MTB,a sta kazes na to sta paralelno citam vol.3 i ovaj aktualni vol.5? 😂😂😂😂 poludila skroz..
Kad vec ne mrem pomoci oko mpo tema,mogu oko Netflixa
Dosla je nova hvaljena serija Brave new world, prikratite si muke iščekivanja novim materijalom 😁
A slatkiš. Volim vas početnike.
Ja pratim ovu temu, čitam u paraleli Vol1 i Vol2, a Vol3 sam odavno pročitala (na Vol4 sam uglavnom ja pisala kao i na ovom).
Veselim se Brave new world, jako volim tu knjigu. Ali sad sam preglupa (ahem... pretrudna) za nešto tako ozbiljno.
💔💔💔
BAJO1, ajde vidi vremensku prognozu za idući tjedan pa odaberi neki bezvezan dan.Meto, no frks, zato smo ovdje.
Što se bradavica tiče, već sam se dosad sama uvjerila da zapravo nisu uopće narasle, da sam zabrijala, da nisam trudna, da nikad neću btii trudna, … standardna priča
Inače, za one koje zanima - ubrzano lupanje srca može biti simptom trudnoće, ali je zapravo dosta uobičajeno u drugom dijelu ciklusa. Dakle, kao i sve ostalo - možda je PMS a možda trudnoća.
Sad jos vise (ne)znam🤣🤣🤣🤣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MilaSt tek u 9.tj je dr vidio da je to tad isto bio hematom ,krvarila sam svjezu krv bar 10 dana i trpila bolove,nakon toga je krenilo smedarenje jos nekoliko dana i l onda je sve stalo ..stavljala sam utrogestane, popila normabel po potrebi i strogoo mirovala ..sve je bilo ok do 12.tj kad sam opet naglo iskrvarila ugruske i svjezu krv, tad se pojavio ovaj vecu hematom iznad bebe koji traje još i dan danas....
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Jesi li odlučila hoćeš li i kad piškiti test?
💔💔💔
Večer cure,ako koja ima iskustva ako može dati koji savjet,nakon prve kiretaže 6mj izostanka mjesečnice, a ovulacija na ultrazvuku svaki mjesec,enigma gdje odlazi krv i onda prije zadnjeg koraka histeroskopije dobijem terapiju duphastona i estrofema i konačno dobijem,godinu dana nakon opet kiretaža a ovaj put drugi doktor koji je upoznat s prvom situacijom i dobijem nakon 20 dana mjesečnicu ,međutim od toga je prošlo 6mj i svaka mjesečnica dođe 28-30 dana ali traje samo 1 dan i posli smeđarenje ili crno još dan dva.Nakon toga u postupak vraćene 2 blatociste koje se nisu implatirale dok se u prethodna 2 postupka prime 4-stanične ,6- st, bez problema,Sad me zanima da li da napravih histeroskopiju prije idućeg postupka jer me muči to krvarenje samo od jednog dana,ne znam da li se krv negdje zadržava ili šta bi bilo moguće pa se ovaj put najbolji embriji nisu implatirali a ovi od prije jesu,endometriji je dobar i sluznica.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Jesi li odlučila hoćeš li i kad piškiti test?
Nisam🤣..imam jedan..onako da se nađe ali nisam nista planirala...🤪🙈
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MTB, citam vol.3 i stalno se pitam kad ti nastupaš,cudno mi bez tebe 😂😂 samo ti nastavi biti preglupa (pretrudna) za takvo štivo 💪
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Večer cure,ako koja ima iskustva ako može dati koji savjet,nakon prve kiretaže 6mj izostanka mjesečnice, a ovulacija na ultrazvuku svaki mjesec,enigma gdje odlazi krv i onda prije zadnjeg koraka histeroskopije dobijem terapiju duphastona i estrofema i konačno dobijem,godinu dana nakon opet kiretaža a ovaj put drugi doktor koji je upoznat s prvom situacijom i dobijem nakon 20 dana mjesečnicu ,međutim od toga je prošlo 6mj i svaka mjesečnica dođe 28-30 dana ali traje samo 1 dan i posli smeđarenje ili crno još dan dva.Nakon toga u postupak vraćene 2 blatociste koje se nisu implatirale dok se u prethodna 2 postupka prime 4-stanične ,6- st, bez problema,Sad me zanima da li da napravih histeroskopiju prije idućeg postupka jer me muči to krvarenje samo od jednog dana,ne znam da li se krv negdje zadržava ili šta bi bilo moguće pa se ovaj put najbolji embriji nisu implatirali a ovi od prije jesu,endometriji je dobar i sluznica.
Ne znam, ali mi je čudno da su ti vraćali blastice prije nego su to istražili?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji