5DNT.
3tt +1.
Uff.
😁🤞🙌👏
Ti si tri dana ispred mene, budi mi primjer
Naravno moja zelja 🙈 tako me strah sutra, uopce se nemogu opustiti
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Bajoo pa sad će to 😍😍😍 šalji nam poruku kad kreneš u rodilište 😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meco crte bas lijepo tamne, mislim da je to skroz uredno! Nisu ni moje bile tamnije,sad ce to krenuti tamniti jace..drzim fige 🙏
MilaSt ja sam stavljala 2*4 utrogestana kad sam krvarila tako da obavezno pojacaj ,cak sam par dana uz to pila i duphaston .od viska progesterona glava ne boli,bit vžce to sve ok!!!samo miruj...
Manemoj kakvo je stanje kod tebe,ima li krvi?
WomenName divan je muz 🥰
Tiki joooj ja ne znam kako ni zasto ali meni ti bokovi nikako ne pasu,deff kad lezim na boku me vise boli nego na leđima,ali morat cu istrpiti.
Bajo ja koga god znam kad mu ispadne sluzni cep rodi u roku od 3 dana tako da : be ready!!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss samo smedjarenje, u petak navečer ono bilo mi krvi i nakon toga samo smedjarenje.
Cure, jel bi mogla sama bez pregleda znati radi li se o vanmaternicnoj?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss samo smedjarenje, u petak navečer ono bilo mi krvi i nakon toga samo smedjarenje.
Ne. Loš rast bete može biti indikator, a ti to nemaš. Oštri bolovi također, ni to nemaš.
Smeđarenje nema veze s tim 😘
💔💔💔
Ne. Loš rast bete može biti indikator, a ti to nemaš. Oštri bolovi također, ni to nemaš.
Guglala sam jel pa ono 🙄
Mene boli rame na vrhu kad ležim a pise da to može biti simptom.. ali može biti i jer ležim na toj strani cijelo vrijeme.. isto tako i proljev, što sam ja pripisala magneziju ali eto ispada simptom i ovoga.. jedino me ta beta tješi jer sam ju radila 4 dana nakon i i dalje je bila pravilna...
Joj cure moje, toliko je lakše biti racionalan kad tjesis nekoga.. ali kad si sam u tome.. ajme zabrijavanje na najjače.. imam osjećaj da će mi srce stati prije pregleda u utorak
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..
Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘
Hvala ti puno na odgovorima… nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela… sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘
Tiinaa primila sam hcg inekciju tjedan dana pred transfer. Netko ih prima i 2 dana prije ili na sam dan transfera , ovisno o dozi... Ja sam primila brevactid 5000 i on sadrži u sebi hcg zato sam pratila tu štopericu sve dok...... (ma nisam ju ni ispratila) 😁
Tako želim i tebi 🤗🥰
Nije da ovdje u Njemačkoj rade nešto drugačije nego drugdje, čak i svaka klinika ima svoja pravila. Ali da su malo čudni po nekim pitanjima i stavovima, to svakako jesu 😁😁😁
endometrioza
Meto, Nina navijam za troznamenkaste bete ❤️
MTB je sigurno već vadila ali neće reći 😁 i popiškila jedno 10 testića (kao kupila 4 🤪). Ali šuti kao zalivena 😁 eh tko ju nezna 😂 ona da sjedi doma i čeka 🤪🤪🤪😂😂😂😂 yeah right 😁
endometrioza
Guglala sam jel pa ono 🙄
Mene boli rame na vrhu kad ležim a pise da to može biti simptom.. ali može biti i jer ležim na toj strani cijelo vrijeme.. isto tako i proljev, što sam ja pripisala magneziju ali eto ispada simptom i ovoga.. jedino me ta beta tješi jer sam ju radila 4 dana nakon i i dalje je bila pravilna…
Joj cure moje, toliko je lakše biti racionalan kad tjesis nekoga.. ali kad si sam u tome.. ajme zabrijavanje na najjače.. imam osjećaj da će mi srce stati prije pregleda u utorak
Gugl je zlo.
Proljev je jedan od simptoma trudnoće 😘
U utorak ćeš sve znati. Ako se jako brineš, zamoli ga da te pregleda sutra 😘
💔💔💔
vuky nismo jos sto posto nista odlucili jer cekamo da se jave iz petrove i sutra cu zvat u ivf,ali smo i rekli da necemo puno cekat jer mi je dr u beti rekla da bez problema mogu u 5 mj u postupak,samo moram izvadit friske hormone i poslat taj zahtjev u ministarstvo.a to je ono sta se malo duze ceka.spremili smo se na sve pa tako i na placanje ako drugacije nece moc. 😊 i puno hvala na pomoci jer sam ja vec bilq odustala od zvanja po drugim poliklinikama jer sam zakljucila da to tako ide isto kod svih 🤣
sanjass322@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji