Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 10:33

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ja nisam idiot i znam da ne mogu sad imati simptome trudnoće, i da su ovo sve utrići.
    That being said, boli me glava, kakam više nego inače (inače idem 1 u 2, 3 dana, sad idem 2, 3 puta u 1 danu), muka mi je i blago mi se povraća.

Dobro je, nisi sise spomenula 👻

Ni zadnji put nisam osjećala sise, moje sise su bezosjećajne 
    Jesam li spomenula oštre bolove u ? valjda desnom jajniku? pojma nemam što je sa desne strane u razini pupka 
    Baš mi je muka, sad jedem jabuku da si smirim želudac.
    Iskreno, više me strah da će mi puknuti slijepo crijevo ili tako nešto nego da brijem da je ovo trudnoća - znam da simptoma ne mogu imati još desetak dana.

💔💔💔

AuroraB
    05. Ožujak 2021. 10:34

Lineica

Drage, je li netko od vas išao na ET s upalom dolje? Nikako se riješiti već godinama…
    Nisam sigurna trebam li prije transfera prestati s vaginaletama i suplementima koje uzimam. Ima li netko slična iskustva? Hvala puno 🌼

Lineica, pa ti si moja MPO sestra  Imamo gotovo jednak AMH, uklonjen nam je desni jajovod, u sljedećem postupku idem na Menopur 225, a sljedeći tjedan na sono hsg u Petrovu. I po godinama smo tu  I like you 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 10:35

Nakapaka

Ubacujem se samo da kazem da sam prezivjela 🥳😍😍  Dobro je proslo sve, 7 je izvuceno to je sve sto znam jos se trijeznim al eto da javim broj 😊 ljubim vas sve i hvala na podrski, mnooogo znacite 🥰🥰

Wooooohoooo, držmo fige da se sve oplode 
    Danas samo jako nježno prema sebi 
    I, nešto što bih voljela da je meni netko rekao u prvom postupku, nemoj se slučajno napinjati kad ideš piškiti ili kakiti, danas neka ispada što hoće iz tebe, ti ne sudjeluj. 

💔💔💔

Meto
    05. Ožujak 2021. 10:35

Bajo tebe sam cekala! Odmah sam provukla Vukyin test i vidim nesto i samo cekam tebe. Al da, trebala ni biti deblja, a njene bebe su malo lijenije tako da tko zna kad je imp. krenula. Zanima me testic sad kad se posusio..🤞🤞🍀🍀
    Mtb nisu utrici, al je Brevactide😁 trudnoca je u svakom slucaju☝️🤞🍀🍀🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 10:36

Lineica

Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
    Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer…

Bolje da ti odgode transfer, nego da ga imaš u lošim uvjetima pa se beba ne uhvati ili se zarazi nečim.
    Provjeri sa MPO doktorom, oni su već imali na stotine takvih slučajeva i znat će ti dobro reći.
    A za urino - to uvijek možeš i sama napraviti privatno ako se brineš, ne treba ti uputnica.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 10:38

Meto

Bajo tebe sam cekala! Odmah sam provukla Vukyin test i vidim nesto i samo cekam tebe. Al da, trebala ni biti deblja, a njene bebe su malo lijenije tako da tko zna kad je imp. krenula. Zanima me testic sad kad se posusio..🤞🤞🍀🍀
    Mtb nisu utrici, al je Brevactide😁 trudnoca je u svakom slucaju☝️🤞🍀🍀🍀

Jeeej, čekamo lijepu betu u ponedjeljak 
    Meni je Brevactide skoro izašao iz sustava, tako da ga ne računam.  Jučer je bio 21, danas je sigurno manji.

💔💔💔

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 10:39

Nakapaka

Ubacujem se samo da kazem da sam prezivjela 🥳😍😍  Dobro je proslo sve, 7 je izvuceno to je sve sto znam jos se trijeznim al eto da javim broj 😊 ljubim vas sve i hvala na podrski, mnooogo znacite 🥰🥰

❤ Odlicnoooo

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    05. Ožujak 2021. 10:41

MTB to probadanje u preponama je moj znak trudnoce u obje trudnoce, ali meni je pocelo tamo 6dnt trodnevnih. 🤞🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 10:44

🌼TiKi🌼

MTB to probadanje u preponama je moj znak trudnoce u obje trudnoce, ali meni je pocelo tamo 6dnt trodnevnih. 🤞🤞

Meni nije u preponama, nego u boku. 
    Ma ne mislim da je to simptom trudnoće, prerano je. Samo boli. I muka mi je.

💔💔💔

Nakapaka
    05. Ožujak 2021. 10:46

Slusam savjete 🥰 hvala.... ❤️❤️

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.