Evo nalaz..po svemu sto sam citala to bi trebalo bit od cijepljenja
https://ibb.co/hVy2sv7
Vidim da ćeš uskoro biti debelo trudna.
Vidiš napomenu na dnu? Tu ti sve piše.
E pa nisam to ni skuzila dok nisam sad stavila sliku 🤦🏽♀️ i kliknem da vidim jel dobar link i onda pročitam to 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
😂😂🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inače, ja nisam idiot i znam da ne mogu sad imati simptome trudnoće, i da su ovo sve utrići.
That being said, boli me glava, kakam više nego inače (inače idem 1 u 2, 3 dana, sad idem 2, 3 puta u 1 danu), muka mi je i blago mi se povraća.
💔💔💔
Inače, ja nisam idiot i znam da ne mogu sad imati simptome trudnoće, i da su ovo sve utrići.
That being said, boli me glava, kakam više nego inače (inače idem 1 u 2, 3 dana, sad idem 2, 3 puta u 1 danu), muka mi je i blago mi se povraća.
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Evo nalaz..po svemu sto sam citala to bi trebalo bit od cijepljenja
https://ibb.co/hVy2sv7
Vidim da ćeš uskoro biti debelo trudna.
Vidiš napomenu na dnu? Tu ti sve piše.
E pa nisam to ni skuzila dok nisam sad stavila sliku 🤦🏽♀️ i kliknem da vidim jel dobar link i onda pročitam to 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Nije meni lako sa vama trudnicama.
💔💔💔
Dobro jutro😊 ajme što ste se ispisale, jedva sam pročitala sve.
A i u zadnje vrijeme očito preskočim slučajno po 1 stranicu nekad i preskočim vijesti jer vidim na popisu da MilaSt ima 2 prekrasne bete a ja sam vidjela samo 1 i čekala drugu..... 😅 Takoder potpuno sam zab za Maru, jel se ona javila s 2.betom? MTB ti to sve znaš?
Manemoj divno!!!! Odlične bete, savršeno!!! Već su ti sve napisale ali da. Bolovi su normalni, smedarenje nije zabrinjavajuće. Bit će to sve dobro❤️
Meto uuu lijepo tamni, sam neka tako nastavi! 🥰🥰 Super🥳
Nina92 idi korak po korak. Beta je pozitivna, neka se druga podupla.... Da ti bude lakše izvadi slobodno i 3.kad se druga podupla pa ako se sve tri lijepo duplaju, onda polako do uzv. Držim fige! 🥰🥰
Vuky žao mi je zbog bijelog testa. 😔
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma, NARAVNO da ja sve znam. I sve piše na listi.
BAJO1, nazire se, ali sad bi vjerojatno trebala biti jača crtica. Treba vaditi betu da vidimo kakvo je stanje.
💔💔💔
Dobro je, nisi sise spomenula 👻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ubacujem se samo da kazem da sam prezivjela 🥳😍😍 Dobro je proslo sve, 7 je izvuceno to je sve sto znam jos se trijeznim al eto da javim broj 😊 ljubim vas sve i hvala na podrski, mnooogo znacite 🥰🥰
👩🏽34god
Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer...
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji