Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    05. Ožujak 2021. 08:16

manemoj

AuroraB

Manemojsvaka čast što si uspjela izdržati da ništa o tome ne pišeš… ovo je prekrasna beta i nikakvo krvarenje to ne može promijeniti!!! Drago mi je zbog tebe!!A sad pričaj… koja terapija je bila, imaš li pingvina?

Ovo mi je bio zadnji smrzlic..
    Ove stvari sam radila drugačije nego u prijašnjim postupcima/FET-ovima:
    1. Prije postupka sam dosta cugala,družila se.. sve što u prijašnjima nisam 🙈🙈 (jer sam stvarno bila uvjerena da idemo potrošiti tog smzrlica, zato nismo nikom ni govorili)
    2. Poseksali smo se dan prije FET-a iz gusta, ne iz preporuke 😅
    3. Od početka sam na decortinu
    4. Uzela sam intralipidnu infuziju (kad sam došla na transfer doktor me pregledao, sve ok, embriolog rekao da je sve ok sa blasticom, spojili me na infuziju, bila oko 45 min na njoj, s njom išla na transfer i nakon transfera ju imala još nekih sat vremena.
    5. Cijelo vrijeme nakon transfera doma u termo čarapama i sa termoforom na nogama
    6. Svaki dan nakon transfera šetala s mužem, ništa dugo ni daleko ali u prijašnjim Fetovima sam nakon transfera praktički ležala do bete.
    Mislim da su to otprilike razlike izmedju ovog i prijašnjih puteva.. i to laaaagano smedjarenje 8dnt. Može biti implantacijsko ali eto to nikad ne znaš 🤷
    A za šutiti, ajme bilo mi je užasno teško, pogotovo kad netko pita kad ću u postupak, grozno sam se osjećala 🙈 onda kao odlučim da ću se maknuti dok vam ne kažem a ne mogu se maknuti kad želim znati sve kako vam je i šta se dogadja i eto…

Ja sam u soku, pozitivnom soku 🤣🤣🤣 ma gle ti nje 🤣🤣🤣 e tako sam sretna zbog tebe, zbilja jesam 🥰🥰🥰🥰 biti ce to super, odmaraj i miruj... brzo ce utorak.... 🥳🥳🥳🥳

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

manemoj
    05. Ožujak 2021. 08:18

Cure skoro sam zaboravila.. peti dan transfera.. ja osjetim moram na WC, kad ono proljev 🙈🙈🙈 i sjedim na WC i smijem se jer Ruska stalno ističe da joj je to bio prvi simptom i to isto 5 dnt i mislim si ma jel moguće i sjedim na WC i umirem od smijeha kako sam se nje sjetila i toga kad ono... 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    05. Ožujak 2021. 08:20

Meto

Manemoj cestitam! 🥰 pozz mami koja nas cita🙋‍♀️
    Di su detalji, ajmo, sve na sunce☝️
    Mtb ja sam uzasno emotivna, pazim sta gledam na tvu jer nastane poplava na iole tuznu scenu🙈
    Meni se svidjaju tvoji simptomi, znas zbog cega? Nu

Gornji 7dnt, donji 8dnt (jutros)
    Na lepezi se vidi da postupno tamne, al su bas nijanse razlike jer ih radim svakodnevno. Tuma, Anksinisu woow al su def pozitivne i dao Bog da bude sve ok..

Ja bi rekla da baš lijepo tamni 🥰 eno sve napisala 
    Ispod Aurorinog posta ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 08:21

manemoj ovo su divne vijesti, jako, jako mi je drago radi tebe, čestitam od srca❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 08:22

manemoj, mene su isto bolili gornji trbušni mišići pa sam čak išla guglati gdje je maternica (jer ja to, naravno, nisam točno znala jer sam idiot za anatomiju; šifra: cerviks ). Stalo je nešto dana iza bete, ne sjećam se točno kad. Par dana je bilo bezbolno, a onda je opet počelo. 
    Dakle, nakon aspiracije 7 dana bolova.
    Pa jedan predivan dan bez ikakvog bola.
    Pa opet bolovi, ne sjećam se koliko (bila sam ubuđena zbog testova i svega i nisam toliko pratila).
    Pa par dana mira i blagostanja.
    Pa opet bolovi.
    Mučnine isto, samo nisam povraćala, uz malo eksperimentiranja dosta sam brzo došla do toga što mogu jesti, a što ne. Slabost, spavanje, počelo mi je biti teško vješati veš koliko sam se brzo umarala.
    Inače, to ništa nema veze sa lošim krajem, moje tijelo je nastavilo biti trudno i poslije - tako da bi simptomi bili isti.

Inače, zapravo, ja ne prihvaćam tvoju trudnoću dok BAJO1 ne dođe i ne provuče tvoj testić kroz filtere.  

Meto, divno. Sad navijamo da se nastavlja debljati. 
    Naši blizanci će se igrati skupa. 
    Imaš li i ti dečka i curicu, ili imaš blizance istog spola? 

💔💔💔

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 08:22

Meto

Manemoj cestitam! 🥰 pozz mami koja nas cita🙋‍♀️
    Di su detalji, ajmo, sve na sunce☝️
    Mtb ja sam uzasno emotivna, pazim sta gledam na tvu jer nastane poplava na iole tuznu scenu🙈
    Meni se svidjaju tvoji simptomi, znas zbog cega? Nu

Gornji 7dnt, donji 8dnt (jutros)
    Na lepezi se vidi da postupno tamne, al su bas nijanse razlike jer ih radim svakodnevno. Tuma, Anksinisu woow al su def pozitivne i dao Bog da bude sve ok..

Meto, djeluje super za sad 🦂💪❤️Jel već čestitamo ili?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

vuky
    05. Ožujak 2021. 08:23

manemoj vjerujem.... uzbuđenje na najjače ❤️❤️❤️ bas mi je jako drago da su 2 crtice 😎 i bete su super... samo neka dalje sve ide super ...
    MTB 7dt, ko dogovorila sam sa m da cu sutra testic, ali ne znam- mozda samo u pon odem betu izvaditi ... vidjeti cu sutra! Jedan tren sam ful uvjerena da je to to, drugi mislim a ne, opet nece nista biti... ali nekako se nedam negativi i radim neke tehnike pozitivne vizualizacije ☺️ opcenito sam isla po ove smrzlice sa stavom ko manemoj pa me sad dignula da je i meni to to ☺️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 08:25

vuky

manemojvjerujem…. uzbuđenje na najjače ❤️❤️❤️ bas mi je jako drago da su 2 crtice 😎 i bete su super… samo neka dalje sve ide super …
    MTB 7dt, ko dogovorila sam sa m da cu sutra testic, ali ne znam- mozda samo u pon odem betu izvaditi … vidjeti cu sutra! Jedan tren sam ful uvjerena da je to to, drugi mislim a ne, opet nece nista biti… ali nekako se nedam negativi i radim neke tehnike pozitivne vizualizacije ☺️ opcenito sam isla po ove smrzlice sa stavom komanemojpa me sad dignula da je i meni to to ☺️

Da, sad već komotno možeš piškiti. Napravi kako je tebi najlakše. Sve znamo koliko je ovo zahtjevno. 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 08:25

Dobro jutro, cure! Svasta se dogadjalo jucer 🙂
    Kao prvo, manemoj, ja mislim da ce to sve ok bit! Stvarno dosta cura ima to smedjarenje, a tebi su bete skroz ok! 🙂🤗 kad ides na UVZ? Jedva cekam 🤗💜❤
    Dada, isto kao i za manemoj. Vjerovatno ces morat mirovat, ali bit ce to ok 🙂💜❤
    Miss (mislim da si ti pisala za cerviks), moje je 43 ili 48 cijelo vrijemw, ovise kako ga mjere. Alarmantno je ako je ispod 20mm. A moja frendica je imala 16 mm, morala je strogo mirovat, al ono relacija wc-krevet. Rodila u 36 tt 🙂 tako da ne brini, tvoj je skroz ok 🙂
    MTB, mislila sam te pitat pa zaboravim... Koliko placas cuvanje 🐧?
    Vuky, ❤❤❤💜💜💜
    Meto, pa to tamni 🙂
    Ako sam nest pobrkala, ispricavam se 🙈 
    Sretno svima sa betama danas, aspiracijom i UVZom ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Inter
    05. Ožujak 2021. 08:26

Meto super!! Vidi se razlika!! 🥰🥰

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.