Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 08:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, 1500kn se plaća stanarina. Držmo fige da ću je morati plaćati koju godinu.
    Guzica ti je stara. Ovi iz '80 su bebe.BAJO1, ipak ti to provuci kroz filter, just in case…manemoj, uvijek se ta jedna mogla podijeliti.
    Iako da, nema beta veze s tim.

anchy321, je li IGG ili IGM pozitivan?

😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 08:47

Lucyinthesky

manemoj

Hvala cure još jednom svima 🥰🥰❤️
    Baš mi je falilo da vam kažem..
    I MaloTelebetu sam vadila na tvoj rodjendan, vidiš kako si mi sreću donijela 😊😊
    Lucy Anksi ❤️❤️❤️❤️
    Sad napeto čekam utorak, ako mi srce ne stane ranije 🙈

Čekaj, čekaj, ako se dobro sjećam,ako bude cura, zove se Beta 😜

Awwww 
    Imamo onda Betu, Štopericu, fali nam Stimulacija, Aspiracija i Transfer? 

💔💔💔

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 08:49

I ja vas vrlim sve od reda, puno Bajo, Mtbica, Anksi… Sve! Doći ce i moja beba ❤😋
    Aurora umrla sam od smijeha kad si napisala da si pisala na vol.3 😂

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 08:51

BjeliS 💕👣

I ja vas vrlim sve od reda, puno Bajo, Mtbica, Anksi… Sve!Doći ce i moja beba ❤😋

Samo što nije. Vidiš mene, tri bebe iz drugog postupka. Ti ćeš ih u drugome dobiti svih četiri - tri dečkića i jednu princezicu 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 08:52

manemoj

Dobro jutro cure moje… Stiže moja priča.
    Muž i ja smo se dogovorili da ovaj put nećemo nikome govoriti da idemo u postupak jer nam je tako nekako lakše nositi se s neuspjehom. To je značilo da neću napisati ni tu jer znam da povremeno čitaju ljudi koji me znaju (mama…).
    Uglavnom, 13.2 sam imala transfer. Nakon 8 dana lagano smedjarenje, samo na papiru,provela cijeli dan guglajuci jel može biti biti implantacijsko. Na 10 dan od transfera radim test i dobijem ovo:

Sve divno krasno, muž i ja placemo od sreće, 13dnt ujutro opet na papiru smedjarenje laaaagano, idem vaditi betu, beta 1157. Doktor kaže da radi smedjarenje prestanem s utricima i prebacim se na duphastone 3x2. Nakon toga više nema smedjarenja
    17dnt radim novu betu (ovaj utorak) beta 4407. Kaže doktor super i zakaže pregled za 9.3.
    U srijedu navečer me dosta bolio trbuh kao da ću mengu dobiti, odem na WC i opet samo na papiru lagano smedjarenje, jučer sam cijeli dan prelezala, poslijepodne i predvečer me opet dosta bolilo baš kao pred mengu, na gaćicama ništa ali jednom kad odem na WC smedjarenje, jednom ništa.. jutros za sad sve ok, trbuh me čudno boli, ne kao pred mengu nego više kao mišići..
    I sad umirem od straha. Čula sam se jučer s doktorom i rekao je da ne trebam brinuti osim ako ne bude intenzivna bol i krv intenziteta kao kod menstruacije.
    Uglavnom eto, mislila sam vam sve napisati nakon što večeras kažemo mojima ali izluditi ću s ovim. Ne znam kolika bol je zapravo intenzivna? Jer mene baš bolilo kao da ću dobiti mengu, nije bilo sad ne znam za umrijeti ali me bolilo dovoljno jako. Kako je vama bilo na početku? Da je samo smedjarenje bez bolova ne bi se možda toliko ni brinula jer je ovo baš oskudno, onako da moram pregledavati papir da vidim jel ima ičega pa vidim nijansu smedje.. (oprostite na detaljnim opisima) 😭

Prvo, jako mi je drago! To je stvarno prekrasna brojka i vjerujem da će sve bit okej, pogledaj našu kraljicu Miss ❤️ puno cura smedari u početku. Što se bolova tiče, mene fkt jakoo bolilo, ali baš jako! Dok još nisam test napravila sam si i lupocet znala popit od bolova. Poslije sam normabel. Ali fkt je bolilo kao da lije iz mene. Najviše tako na početku

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 08:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

I ja vas vrlim sve od reda, puno Bajo, Mtbica, Anksi… Sve!Doći ce i moja beba ❤😋

Samo što nije. Vidiš mene, tri bebe iz drugog postupka. Ti ćeš ih u drugome dobiti svih četiri - tri dečkića i jednu princezicu

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

❤💪 
    Jedva cekam! 💙💙💙❤

oharascarlett14@gmail.com

• Dia85
    05. Ožujak 2021. 08:57

Manemoj predobrooo, bit će sve super, predivne vijesti!!!🥰🥰
    Znam da si mi već pisala, Decortin si koristila zbog Ana pozitivnog testa jel da? Intralipidne isto? Ceka me FET za koji tjedan a dvoumim se oko Decortina..tvoj recept zvuci super i sigurna sam da je dobitni😎..želim ti puno strpljenja i samo dobrih vijesti!!
    Meto pa lijepo se vidi!😍..navijam!!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Nina92
    05. Ožujak 2021. 08:58

Haj cure, nisam se bas javljala jer sam u komi ali on bas, nije bas niko ni pitao za mene 😭😭
    Manemoj predivno, jedva cekam ultrazvuk ❤️❤️
    Kod mene je ovakva situacija imam pozitivne testove 8 dan, ali bojim se ista rec jer naime zadnja dva puta biokemijska, izvadi betu 10 dan 55 znam jako malo i znam sto me ceka, 3 biokemijska i zato mi se neda vise, nekuzim vise, ludaaa sam i mrzim sve testove koji pokazuju +

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Sunny_🐣
    05. Ožujak 2021. 09:00

MTB, TirelessIvy, Bjeliš vrlim ❤️
    sanjass drago mi je da ste dobili pozitivne vijesti   AuroraB je kod doktorice Lane Škrgatić u Petrovoj i jako je zadovoljna s njom. Ja sam se isto kod nje naručila na prve konzultacije. Idem u 4.mjes pa napišem svoje dojmove. Termin se kod nje čeka cca 2 mjeseca, možeš se naručiti i u međuvremenu obaviti i konzultacije u privatnim poliklinikama. Napiši svakako svoje dojmove nakon termina. Za muške ''probleme'' je navodno Repromed dobar, imaju tog nekog vrsnog biologa  Sretno 
    D-Štoperica hahaha kraljice  drago mi je da je kod tebe sve kako treba 
    Bajo divnooo 
    manemoj čestitam 
    Meto testić djeluje super, samo nek tamni 
    SBjeliš žao mi je za negativan testi 
    mara danas vadiš drugu betu? 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

manemoj
    05. Ožujak 2021. 09:03

Marinela i Women name hvala vam i hvala na utjesnim riječima, svugdje sam nalazila samo lagani menstrualni bolovi kad sam guglala, sad mi mrvicu lakše kad ovo vaše pročitam.. ❤️❤️❤️ tko će dočekati utorak ajme...
    Dia krenula sam prije nego su mi došli nalazi ali smo dogovorili da idemo s decortinom neovisno i eto.. mislim nikad nismo ovako daleko dogurali kao sad.. imala sam prije godinu i po spontanu biokemijsku, test bio pozitivan, krenula lagano krvariti/smedjariti ali jače nego sad i za tri dana beta bila 4. Sad je prva ipak preko tisuću bila i nakon 4 dana pravilno se dupla pa računam da smo sad došli najdalje do sad.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.