Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    04. Ožujak 2021. 23:47

Dada, a sta cu,idem dan po dan i svaki dan se nadam boljem..i tako vec skoro 4 mjeseca...na dane sam luda i vjerojatno me mrze i muz i mama koji su tu sa mnom stalno jer sam ko invalid i ne mogu bit sama, nekad sam uzasno razdrazljiva i nepodnošljiva sama sebi, nekad sam malo bolje pa sam ok...zadnja dva dana me toliko iritantno boli ea bi porazbijala pola stana..toliko jedna glupa dosadna bol da uopce ne znam vise kako je opisat,ali dovodi me do ludila...i mislim da cu nakon svega ovoga trebat jednu psihijatrijsku pomoc jer ni sama ne znam kako ovo vise trpim... 
    Ali kad se sjetim bebe u stomaku i kako mi svaki put mase rukama i nogama sve bi podnila samo da znam da ce on izgurat do kraja i da ce bit dobro,pa makar jos narednih 5 miseci lezala..ali da je lako,nije i odakle mi snaga,ne znam..
    Drzi se, bit ce tebi sve ok ❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• T_Ivy
    05. Ožujak 2021. 00:32

Dada wooooohooo, legendo! Kakve predivne vesti 🥰🥰🥰🥳🥳👏 sve kako treba i potaman. Obradovala si nas onoliko. Ja te nisam stigla ni pitati- ko ti je ginekologica koja te ovde vodi?
    MTB molim da mi se Momoa ne dira. Ja sam uverena da je meni on neki zvezdani blizanac, budući da smo rođeni istog dana, iste godine, istog sata, te se veoma zaštitnicki odnosim prema njemu 😅

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Ožujak 2021. 00:40

TirelessIvy

Dada wooooohooo, legendo! Kakve predivne vesti 🥰🥰🥰🥳🥳👏 sve kako treba i potaman. Obradovala si nas onoliko. Ja te nisam stigla ni pitati- ko ti je ginekologica koja te ovde vodi?
    MTB molim da mi se Momoa ne dira. Ja sam uverena da je meni on neki zvezdani blizanac, budući da smo rođeni istog dana, iste godine, istog sata, te se veoma zaštitnicki odnosim prema njemu 😅

🥰🥰🥰🥰🥰
    Tu me vodila jedna predobra doktorica rodom po ocu iz okolice N.Sada (Dokic). Ovdje je rođena ali priča naš i baš sam zato otišla kod nje. Danas sam saznala da više ne radi tamo pa me preuzela neka Švabica ali je žena odličnaaaa, malo reći da je bolje objasnila od Dokićke.... Ali brate mili nisam znala da su tako teški za bolovanja i čuvanja trudnoće. Moram u ponedjeljak razgovarati sa šeficom da vidim što ću sa poslom. Sad sam već 2 tj na bolovanju pa moram vidjeti što dalje. Radi sebe same i moje bebe bolje je da joj što prije kažem. Dokićka bi mi dala Arbeitverbot ali ova je rekla da mi to mora dati šefica ukoliko nema neko lakše radni mjesto za mene.... A pošto nema, idem u ponedjeljak na razg.
    Jesi li ti krenula sa stimulacijom? 😊
    Nadam se da ćeš to super podnijeti i da će kod tebe uroditi plodom već ovaj postupak  ❤️🥰

endometrioza

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 04:36

D_Štoperica 🐼

Cure moje, ja sam cijeli dan na rolekosteru emocija i svega. Tako da sam samo nabrzaka sve preletila… Divno je čuti lijepe vijesti od svake od vas. Lijepe bete, testiće, transfere i uzv ❤️❤️❤️
    Nego ovako….
    Mužu jutros zvoni alarm za posao, reko idem obaviti wc dok se on nije nabio slijedećih sat vremena u kupaonicu… Ja uđem a na ulošku opet smeđe, piškim i brišem se i opet smeđe. I on i ja smo se uplašili, kaže ne ide danas na posao pa da odemo do moje socijalne gin.. I tako sam tamo sjedila dobra 2 i pol sata čekajući jer sam upala kao padobranac, srce u petama… Napravila mi je uzv, opet se nezna odakle to smeđarenje, ali rekla mi je da još i idući tjedan ostanem doma, tako da sam u ponedjeljak odlučila reći šefici..
    Nego stvar je takva, danas sam 6+6, ali po uzv sam 6+4. Bebica je 6.6mm, meni se nešto sve ovih dana vrti oko šestice…iiii imamo titraje srčeka i kaže da je sve ok, vagali su me, vadili krv, urin i dali raditi knjižicu 🥰❤️
    Nego da čujem trudnice moje znaliceeee, dali je to ok veličina bebe za taj tjedan?
    Baš sam sretna, sad još jedino na poslu da riješim to sve i super 🤗🤗🤗🤗

Jeeje za titraje 😘😘😘😘❤️❤️❤️ 
    Rekle smo ti ja i MTb vec neki dan da je bijela tockica beba . Placem zbog tebe ❤️❤️❤️

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 04:48

MISS

Dadasmedarenje nije nista strasno,vjerujem da te strah,ali opet ponavljam sjeti se mene..em smede,em svjeza krv,em bolovi,em hematom..nema sta nisam imala i evo me skoro na pola..ako te to ne tjesi,ne znam sta ce..bit ce to sve ok ..
    Women Name da,citala sam te mjere…a vidit cemo drugi put, ovaj put je bio 3 cm, valjda jos moze porasti .ali dr na to nije reagirao,valjda bi mi rekao da je nesto upitno.
    Za radiokol pitam bas.
    A za bolove vise ne znam sta reci, svaki dan molim da se smanje i nestanu…bas me muce i muce..
    Hvala cure 🥰❤️

Žao mi je za bolove 🤗 samo cu ti reci izdrzi jos ovoliko i na konju si 🥰🥰🥰🥰

Nakapaka
    05. Ožujak 2021. 05:26

Jutro cure! Kako je mene strah od aspiracije tj anestezije 🤨 Bas ne znam kako cu, valjda kad sam imala splet crijeva pa sam kao hitan slucaj u salu sa posla zavrsila valjda sam se tada stravila i sad sve mislim da se necu probuditi 🤣🤣 Bas ne volim to da ja spavam i ne znam sta se zbiva 🥲  Da mi je samo se prebaciti kad je sve gotovo 😔

👩🏽34god

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 05:43

Nakapaka

Jutro cure! Kako je mene strah od aspiracije tj anestezije 🤨 Bas ne znam kako cu, valjda kad sam imala splet crijeva pa sam kao hitan slucaj u salu sa posla zavrsila valjda sam se tada stravila i sad sve mislim da se necu probuditi 🤣🤣 Bas ne volim to da ja spavam i ne znam sta se zbiva 🥲 Da mi je samo se prebaciti kad je sve gotovo 😔

Sretno danas🥰🥰🥰😍🤗

vuky
    05. Ožujak 2021. 06:11

Nakapaka i mene je tog bilo strah, ali nisam spavala, samo me nije bolio i bilo mi je fino - smantalo me! ali znas sta rade... i sama sam se poslje prebacila na krevet! Sretno i probaj se ne strašiti 💕 Nadam se da sam malo pomogla 💕
    Bajo predivna si trudnica, brzo ce beba... 💕
    MTB, SBjelis biti ce onda da je zgodni biolog dosao kad sam ja odustala od Cita....Ja di god dođem zene embriolozi ...
    I tak, malo me nervoza, pa sam budna vec 😎 Ove moje bebe vec ne daju spavati ☺️

• Inter
    05. Ožujak 2021. 06:44

Dada samo neka kucka!! Cestitam!! Isla sam pogledati u svoje papire, meni je na 6+3 bebica bila 5.7mm tako da je tvoja super!! ❤❤
    Miss vjeruj mi da te ni muz ni mama ne mrze, prije da mrze sami sebe jer ti ne mogu pomoci, a gledaju te svaki dan kako te boli. Nazalost nije svakoj od nas trudnoca ista niti laka, a svaka bol ce se na kraju isplatiti kad primis frajera u ruke. Mene zna nekad po cijele dane boliti od jajnika pa u preponu pa izludim jer se ne mogu namjestiti, mogu samo misliti kako je kad te stalno tako boli i stvarno skidam kapu na svoj hrabrosti koju imas😘😘

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 06:52

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, uklela si me. Sad sam naglo išla zabiti iglu. Koža mi se udubila 2 cm ali igla nije probila

😵😵😵 :FAINT:
    Kaj radiš? Jos ti pričam da ja to polako vibriramm iznad koze dok ne probije i pooolako. 
    Ja ne volim bista zabijati naglo 😎 Obavijestila bih se 😵
    Jesi dobro?

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.