Dada, a sta cu,idem dan po dan i svaki dan se nadam boljem..i tako vec skoro 4 mjeseca…na dane sam luda i vjerojatno me mrze i muz i mama koji su tu sa mnom stalno jer sam ko invalid i ne mogu bit sama, nekad sam uzasno razdrazljiva i nepodnošljiva sama sebi, nekad sam malo bolje pa sam ok…zadnja dva dana me toliko iritantno boli ea bi porazbijala pola stana..toliko jedna glupa dosadna bol da uopce ne znam vise kako je opisat,ali dovodi me do ludila…i mislim da cu nakon svega ovoga trebat jednu psihijatrijsku pomoc jer ni sama ne znam kako ovo vise trpim…
Ali kad se sjetim bebe u stomaku i kako mi svaki put mase rukama i nogama sve bi podnila samo da znam da ce on izgurat do kraja i da ce bit dobro,pa makar jos narednih 5 miseci lezala..ali da je lako,nije i odakle mi snaga,ne znam..
Drzi se, bit ce tebi sve ok ❤️❤️
❤ :vrlimo te! Dan po dan..
oharascarlett14@gmail.com
Jutro cure! Kako je mene strah od aspiracije tj anestezije 🤨 Bas ne znam kako cu, valjda kad sam imala splet crijeva pa sam kao hitan slucaj u salu sa posla zavrsila valjda sam se tada stravila i sad sve mislim da se necu probuditi 🤣🤣 Bas ne volim to da ja spavam i ne znam sta se zbiva 🥲 Da mi je samo se prebaciti kad je sve gotovo 😔
Ne es niti akuziti da su te uspavali 😋
oharascarlett14@gmail.com
Nakapaka malo te napljuskaju i budes se probudila🤣🤣
Ne brini, to ti je tak fino da ti bude krivo sto su te probudili😊
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Jako smiješno je što sam na Potpomognuta vol. 3 napisala curama nakon što su u jednom danu natipkale DVIJE str.: "Ajme, baš ste se raspisale!" 😂😂👍
Erica 💜
Bajo još malo i ti ćeš "esklpodirati" ko ta plinska boca iza tebe😄! Jel tebe boli kičma od nošenja tako velikog trbuha?
Sbjelis, test je negativan? 😐 Vadiš betu ili ne?
D_Štoperica super za srčeko, blago tebi🥰
Miss nevjerojatno kako se patiš... baš mi je došlo teško kad sma čitala tvoj post, ne mogu vjerovati da ne možeš nigdje čuti da je nekoga isto tako bolilo 😑 Drž' se.. 😘
Magnolia ja sam se nadala da ću ovaj mjesec imati sreću kakvu imaš i ti🧡💛, jer mi je ovulacija bila na strani gdje imam jajovod, ali šipak naravno. Testovi bijeli ko snijeg, M bolovi krenuli.
MTB imaš blasticu 💛🧡💜💙❤ Znači biti će za bracu ili seku🥰. Koliko antralnih si imala u ovom postupku?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jutro cure! Kako je mene strah od aspiracije tj anestezije 🤨 Bas ne znam kako cu, valjda kad sam imala splet crijeva pa sam kao hitan slucaj u salu sa posla zavrsila valjda sam se tada stravila i sad sve mislim da se necu probuditi 🤣🤣 Bas ne volim to da ja spavam i ne znam sta se zbiva 🥲 Da mi je samo se prebaciti kad je sve gotovo 😔
Nadaj se da se nećeš probuditi, bar će ti aspiraciju napraviti do kraja😂😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MISS moju rodicu je bolilo u trudnoci, isla je cak na neke pretrage u Lovran, znam da me i zvala ako moze neke terapije! smirilo se u trećem tromjesječju.... Nadam se da ce tebi uskoro biti bolje 💕
nego, je jos koga uzasno strah raditi test? ☺️
ma je jedino ja nisam zaspala pod tom anestezijom?!? 🤣
Tebe bi trebalo napljuskati prije anestezije🤣🤣🤣
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Dobro jutro cure moje... Stiže moja priča.
Muž i ja smo se dogovorili da ovaj put nećemo nikome govoriti da idemo u postupak jer nam je tako nekako lakše nositi se s neuspjehom. To je značilo da neću napisati ni tu jer znam da povremeno čitaju ljudi koji me znaju (mama...).
Uglavnom, 13.2 sam imala transfer. Nakon 8 dana lagano smedjarenje, samo na papiru,provela cijeli dan guglajuci jel može biti biti implantacijsko. Na 10 dan od transfera radim test i dobijem ovo:
Sve divno krasno, muž i ja placemo od sreće, 13dnt ujutro opet na papiru smedjarenje laaaagano, idem vaditi betu, beta 1157. Doktor kaže da radi smedjarenje prestanem s utricima i prebacim se na duphastone 3x2. Nakon toga više nema smedjarenja
17dnt radim novu betu (ovaj utorak) beta 4407. Kaže doktor super i zakaže pregled za 9.3.
U srijedu navečer me dosta bolio trbuh kao da ću mengu dobiti, odem na WC i opet samo na papiru lagano smedjarenje, jučer sam cijeli dan prelezala, poslijepodne i predvečer me opet dosta bolilo baš kao pred mengu, na gaćicama ništa ali jednom kad odem na WC smedjarenje, jednom ništa.. jutros za sad sve ok, trbuh me čudno boli, ne kao pred mengu nego više kao mišići..
I sad umirem od straha. Čula sam se jučer s doktorom i rekao je da ne trebam brinuti osim ako ne bude intenzivna bol i krv intenziteta kao kod menstruacije.
Uglavnom eto, mislila sam vam sve napisati nakon što večeras kažemo mojima ali izluditi ću s ovim. Ne znam kolika bol je zapravo intenzivna? Jer mene baš bolilo kao da ću dobiti mengu, nije bilo sad ne znam za umrijeti ali me bolilo dovoljno jako. Kako je vama bilo na početku? Da je samo smedjarenje bez bolova ne bi se možda toliko ni brinula jer je ovo baš oskudno, onako da moram pregledavati papir da vidim jel ima ičega pa vidim nijansu smedje.. (oprostite na detaljnim opisima) 😭
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji