Manemoj cestitam! Testic je lijepi, bete su super i drzimo fige da si samo malo osjetljivija pa te zato boli jace.. svakoj je drukcije, ja nisam uopce imala menga bolove nego jake i ostre bolove, kao da te netko nozem prereze od jajnika do jajnika i imala sam pritisak dolje nisko kao da ce mi sve ispasti.. probaj mirovati sto vise do pregleda.. negdje sam citala da i utrici znaju izazvati krvarenja pa je duphaston bolja opcija
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Manemoj woow, cestitam! Svaka cast na sutnji, ja bi na guzicu progovorila 😂😂
Aaa sta se tice smedarenja, nekad je ok nekad i nije. Mislim da bi ti bilo najbolje sta je moguce vise mirovat do pregleda.. cuvaj se ❤️🎈
🤍
Manemojsvaka čast što si uspjela izdržati da ništa o tome ne pišeš… ovo je prekrasna beta i nikakvo krvarenje to ne može promijeniti!!! Drago mi je zbog tebe!!
A sad pričaj… koja terapija je bila, imaš li pingvina?
Ovo mi je bio zadnji smrzlic..
Ove stvari sam radila drugačije nego u prijašnjim postupcima/FET-ovima:
1. Prije postupka sam dosta cugala,družila se.. sve što u prijašnjima nisam 🙈🙈 (jer sam stvarno bila uvjerena da idemo potrošiti tog smzrlica, zato nismo nikom ni govorili)
2. Poseksali smo se dan prije FET-a iz gusta, ne iz preporuke 😅
3. Od početka sam na decortinu
4. Uzela sam intralipidnu infuziju (kad sam došla na transfer doktor me pregledao, sve ok, embriolog rekao da je sve ok sa blasticom, spojili me na infuziju, bila oko 45 min na njoj, s njom išla na transfer i nakon transfera ju imala još nekih sat vremena.
5. Cijelo vrijeme nakon transfera doma u termo čarapama i sa termoforom na nogama
6. Svaki dan nakon transfera šetala s mužem, ništa dugo ni daleko ali u prijašnjim Fetovima sam nakon transfera praktički ležala do bete.
Mislim da su to otprilike razlike izmedju ovog i prijašnjih puteva.. i to laaaagano smedjarenje 8dnt. Može biti implantacijsko ali eto to nikad ne znaš 🤷
A za šutiti, ajme bilo mi je užasno teško, pogotovo kad netko pita kad ću u postupak, grozno sam se osjećala 🙈 onda kao odlučim da ću se maknuti dok vam ne kažem a ne mogu se maknuti kad želim znati sve kako vam je i šta se dogadja i eto...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj, divna beta, predivan test! 😊 Sve bude u redu. 😊 Čestitam!! 😊😊🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Mislim da sam prekukavica da ga uradim ☺️ mislila sam sutra.... ali tako je fino biti trudna ... pa da potraje ☺️ nemam nikakve simptome, tu i tamo menga bolovi i od jucer ovo sto manemoj kaze ko neka upala misica, cice standard bolne, mozda malo vise, ali je to do terapije... nikakva krvarenja ni smedarenje ... nocas sam mozda osjetila malo jajnike... generalno sam punooo opustenija nego inace... back up plan nemam... ako ne uspije, pauza dok ne budem spremna... no sad jos mantram da sam trudna i da cu imati twinse ... sve super romantično, muz ce sve oko njih i vec sam i psa zaposlila da ih čuva ... ja cu samo biti majka koja ljubi, mazi i doji i Tak.... 😁 I vec sam popricala sa profesorom da mi radi carski jer su twinsi jel ... sad mi samo beta i uzv to trebaju potvrditi sve!
manemoj, nema ovdje grižnje savjesti, svatko radi kako je njemu najlakše. Ovdje je bezuvjetna podrška, svima nam je cilj da te se riješimo i da postaneš crna trudnica, a ne crna trudilica.
vuky, sve razumijem. Ja isto uživam biti majka blizića.
Koji ti je DNT?
💔💔💔
MTB sjećam se ja da si ti pisala da si mislila da će ti probiti kroz utrice ali se nikako nisam mogla sjetiti jel to bilo prije ili poslije bete.. znam da većinom svi pišu o bolovima u jajnicima, ja ih nekad malo osjetim, i jedan i drugi ali mi je više bila ta menga bolovi zadnja dva dana... Danas kažem kao upala mišića više ali gornjih trbušnih..
Mirovati ću do pregleda, radim iz kreveta.. mislim danas idemo kod mojih ali u autu mi je sic Itako od transfera u polulexecem položaju a tamo ću samo ležati i tetositi će me...
E da.. i mučnine imam već od nedjelje, nije bilo povraćanja i nije da mi neka hrana smeta, samo osjetim ono kao kad se vozis u autu i onda prodje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Manemoj cestitam! 🥰 pozz mami koja nas cita🙋♀️
Di su detalji, ajmo, sve na sunce☝️
Mtb ja sam uzasno emotivna, pazim sta gledam na tvu jer nastane poplava na iole tuznu scenu🙈
Meni se svidjaju tvoji simptomi, znas zbog cega? Nu
Gornji 7dnt, donji 8dnt (jutros)
Na lepezi se vidi da postupno tamne, al su bas nijanse razlike jer ih radim svakodnevno. Tuma, Anksi nisu woow al su def pozitivne i dao Bog da bude sve ok..
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
3DNT, simptomi blizanačke trudnoće
(jer je moje tijelo brže od zapadnjačke medicine i sve ovo nema ama baš nikakve veze sa utrićima)
Osim standardnih bolova po maternici i jajnicima, stolice koja me muči, prijavljujem:
- topla stopala, sinoć su bila toplija od muževih (on je inače vatra, a ja led)
- san - sanjala sam da sam došla u IVF platiti stanarinu za smrzlića, a da mi je sestra rekla da sam taman došla, da me Igor čeka da me masira jer da će mi to jako povećati šanse. U snu sam se pokušavala sjetiti tko je Igor, čim sam se probudila sam znala (biolog )
💔💔💔
Vuky ja sam umirala od straha napraviti test.. odlučila ga raditi u utorak jer mi je taj dan baš kaos na poslu pa ću se kao lakše nositi s tim jer ću se na sve bas morati skoncentrirati. I umocim ga 10 sec i kao idem namjestiti alarm na mobitelu i čim sam spustila mobitel odmah dvije tamne crte. Ja u šoku, jel moguće, pa plačem, pa se odem otusirati pa idem gledati test ponovo, pa sam ga cijeli dan gledala da slucajno crta ne bi izbljedila.. ma show 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji