Ja sam nocas sanjala cudan san/snove... neki covjek kog ne znam, ali neki stari deda iz proslog stoljeća, dosao i htio mi uzeti psa, i uzeo ga na rame, pa sam ga upucala 😱 sorry, ali ne dam ... i poslje je taj isti opet mi dosao u drugu pricu, kamo je bio požar i ko stopio se, najprije su mu se topile ruke i noge - uglavnom, valjda je završio u paklu jer mu je dirao Teslu... i Tak, nije mi dosadno dok spavam....
Dobro jutro cure moje… Stiže moja priča.
Muž i ja smo se dogovorili da ovaj put nećemo nikome govoriti da idemo u postupak jer nam je tako nekako lakše nositi se s neuspjehom. To je značilo da neću napisati ni tu jer znam da povremeno čitaju ljudi koji me znaju (mama…).
Uglavnom, 13.2 sam imala transfer. Nakon 8 dana lagano smedjarenje, samo na papiru,provela cijeli dan guglajuci jel može biti biti implantacijsko. Na 10 dan od transfera radim test i dobijem ovo:
Sve divno krasno, muž i ja placemo od sreće, 13dnt ujutro opet na papiru smedjarenje laaaagano, idem vaditi betu, beta 1157. Doktor kaže da radi smedjarenje prestanem s utricima i prebacim se na duphastone 3x2. Nakon toga više nema smedjarenja
17dnt radim novu betu (ovaj utorak) beta 4407. Kaže doktor super i zakaže pregled za 9.3.
U srijedu navečer me dosta bolio trbuh kao da ću mengu dobiti, odem na WC i opet samo na papiru lagano smedjarenje, jučer sam cijeli dan prelezala, poslijepodne i predvečer me opet dosta bolilo baš kao pred mengu, na gaćicama ništa ali jednom kad odem na WC smedjarenje, jednom ništa.. jutros za sad sve ok, trbuh me čudno boli, ne kao pred mengu nego više kao mišići..
I sad umirem od straha. Čula sam se jučer s doktorom i rekao je da ne trebam brinuti osim ako ne bude intenzivna bol i krv intenziteta kao kod menstruacije.
Uglavnom eto, mislila sam vam sve napisati nakon što večeras kažemo mojima ali izluditi ću s ovim. Ne znam kolika bol je zapravo intenzivna? Jer mene baš bolilo kao da ću dobiti mengu, nije bilo sad ne znam za umrijeti ali me bolilo dovoljno jako. Kako je vama bilo na početku? Da je samo smedjarenje bez bolova ne bi se možda toliko ni brinula jer je ovo baš oskudno, onako da moram pregledavati papir da vidim jel ima ičega pa vidim nijansu smedje.. (oprostite na detaljnim opisima) 😭
Woow blizanci? 😍😍😍😍
Bit če to sve u redu 🤞🙏🙏
Cure skoro sam zaboravila.. peti dan transfera.. ja osjetim moram na WC, kad ono proljev 🙈🙈🙈 i sjedim na WC i smijem se jer Ruska stalno ističe da joj je to bio prvi simptom i to isto 5 dnt i mislim si ma jel moguće i sjedim na WC i umirem od smijeha kako sam se nje sjetila i toga kad ono… 😂😂😂
💩👻 e to je pravi, pravcati simptom 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure sta znaci anti-hbs pozitivan 1000 iu/l
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro cure moje… Stiže moja priča.
Muž i ja smo se dogovorili da ovaj put nećemo nikome govoriti da idemo u postupak jer nam je tako nekako lakše nositi se s neuspjehom. To je značilo da neću napisati ni tu jer znam da povremeno čitaju ljudi koji me znaju (mama…).
Uglavnom, 13.2 sam imala transfer. Nakon 8 dana lagano smedjarenje, samo na papiru,provela cijeli dan guglajuci jel može biti biti implantacijsko. Na 10 dan od transfera radim test i dobijem ovo:
Sve divno krasno, muž i ja placemo od sreće, 13dnt ujutro opet na papiru smedjarenje laaaagano, idem vaditi betu, beta 1157. Doktor kaže da radi smedjarenje prestanem s utricima i prebacim se na duphastone 3x2. Nakon toga više nema smedjarenja
17dnt radim novu betu (ovaj utorak) beta 4407. Kaže doktor super i zakaže pregled za 9.3.
U srijedu navečer me dosta bolio trbuh kao da ću mengu dobiti, odem na WC i opet samo na papiru lagano smedjarenje, jučer sam cijeli dan prelezala, poslijepodne i predvečer me opet dosta bolilo baš kao pred mengu, na gaćicama ništa ali jednom kad odem na WC smedjarenje, jednom ništa.. jutros za sad sve ok, trbuh me čudno boli, ne kao pred mengu nego više kao mišići..
I sad umirem od straha. Čula sam se jučer s doktorom i rekao je da ne trebam brinuti osim ako ne bude intenzivna bol i krv intenziteta kao kod menstruacije.
Uglavnom eto, mislila sam vam sve napisati nakon što večeras kažemo mojima ali izluditi ću s ovim. Ne znam kolika bol je zapravo intenzivna? Jer mene baš bolilo kao da ću dobiti mengu, nije bilo sad ne znam za umrijeti ali me bolilo dovoljno jako. Kako je vama bilo na početku? Da je samo smedjarenje bez bolova ne bi se možda toliko ni brinula jer je ovo baš oskudno, onako da moram pregledavati papir da vidim jel ima ičega pa vidim nijansu smedje.. (oprostite na detaljnim opisima) 😭
Woow blizanci? 😍😍😍😍
Bit če to sve u redu 🤞🙏🙏
Pa vratila sam jednog 🙈 i nekako mislim da beta nema veze s tim.. nek me netko ispravi 🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala cure još jednom svima 🥰🥰❤️
Baš mi je falilo da vam kažem..
I MaloTele betu sam vadila na tvoj rodjendan, vidiš kako si mi sreću donijela 😊😊
Lucy Anksi ❤️❤️❤️❤️
Sad napeto čekam utorak, ako mi srce ne stane ranije 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jupiiiiiiii koliko trudnica ovdjeeeeeeeeeee
Manemoj, meto ❤❤
Svima sretno danas 😋✌
Ja dabas cadim betu pa kreceno dalje.
Test je negativan Aurora.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji