Haj cure, nisam se bas javljala jer sam u komi ali on bas, nije bas niko ni pitao za mene 😭😭
Manemoj predivno, jedva cekam ultrazvuk ❤️❤️
Kod mene je ovakva situacija imam pozitivne testove 8 dan, ali bojim se ista rec jer naime zadnja dva puta biokemijska, izvadi betu 10 dan 55 znam jako malo i znam sto me ceka, 3 biokemijska i zato mi se neda vise, nekuzim vise, ludaaa sam i mrzim sve testove koji pokazuju +
Meni se to ne cini mala beta za 10dnt, ako sam te dobro shvatila.
Pa ovo su odlicne vijesti!
A ti si tako bila tuzna da te nisam htijela pingati vise, mislila sam javiti ces se kada ces moci ❤
Pa ovo je divno Nina92 😋❤😘
oharascarlett14@gmail.com
Lucy rano je za cestitanje al idemo prema tom putu❤️
Sbjelis vrlim najjace❤️
Manemoj nisam znala da imas smrzlica al sam u par trenutaka bila posumnjala da si u novoj stim. Imali smo vec jedan slucaj, i Vaki nam je rodila i bilo je sitnih podudarnosti sa tim slucajem al sam odmahnila rukom.. racunam da se odmras i skupljas info ipak. Pij magnezij, odlican je za grcice i pazi da ne grcis previse dio trbuha. Navijamo za pregled i srceko🥰
Bajo sinoc sam natipkala por i zaspala sa mob😅 kako ces ti izbacit tu malecku🙄😛 prekrasno izgledas🥰
Sad znam da nije booster, jucer sam se lomila jos..🙈
Vuky kako 7dnt, sta si prespavala jedan dan? 😝
Navijam za ujutro❤️
Mtb i kod mene su cura i decko, muz i ja smo se podijelili😁
Mali ce biti visok, zamrznit ce sjeme rano za svaki slucaj ( samo kazem) 😉☺️
Cure hvala svakoj od vas, ja se nadam da je ovaj put sreca na nasoj strani do kraja iako idemo dan po dan.. 😘😘😘😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Haj cure, nisam se bas javljala jer sam u komi ali on bas, nije bas niko ni pitao za mene 😭😭
Kod mene je ovakva situacija imam pozitivne testove 8 dan, ali bojim se ista rec jer naime zadnja dva puta biokemijska, izvadi betu 10 dan 55 znam jako malo i znam sto me ceka, 3 biokemijska i zato mi se neda vise, nekuzim vise, ludaaa sam i mrzim sve testove koji pokazuju +
Nina ❤️❤️🍀🍀🤗 nadam se da ipak bude happy i ne seri pita svako malo netko za tebe..
Manemoj 🤗🤗🍀🍀❤️❤️😍😍😍
Meto 🍀🍀❤️❤️🤗🤗😍😍😘
Dada 👶🤗🤗🤗😍😍😘❤️
Miss 😘 bajo 😘 sara 😘
Trudnice nase sve 👶🍀🍀🍀🍀
One koje cekaju na bete testove i uzv sretno od srca zelim da ove godine tema preraste u mpo trudnice ❤️❤️❤️❤️
One koje se pripremaju za postupke i fetove, zelim strpljenje i punooooo srece, samo je pitanje vremena kad ce svaka od nas imat svoju 👶🍀🍀🍀🍀🍀 samo preletite na vol 2, vol 3 i vidite koliki cura od tamo vec imaju svoje klupko sreće 🍀🍀🍀😘😘😘🤗🤗🤗
Meni se isto ne cini kao mala beta za 10 dnt 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Draga, stalno mislim na tebe. Svaki dan prije nego objavim listu, pogledam tvoje ime i navijam za tebe.
Glupo mi te prozivati jer znam da si sad u svojoj priči i ne želim te ometati. Znaš kakav je ovdje stav - poštujemo kad trebaš distancu, tu smo kad god poželiš doći.
Beta ti nije jako mala, ali je malo manja nego bi trebala biti - prosjek na taj dan je 59. Dakle, blizu si. Znam da imaš loša iskustva, znam da postoji šansa da je i ovo loše iskustvo, ali ja i moji blizanci jako jako jako navijamo da se tvoja beba ili bebe sad uhvate i ne puštaju.
Ne prekidaj terapiju.
Kad vadiš iduću betu? U ponedjeljak?
💔💔💔
Hejtajte me radi smajlica tko mi sta moze 😄😄😄
Evo moj izvjestaj - mučnine od prekjučer popraćene s povraćanjem 🤮🤗🤗🍀🍀
Nina znam da se zezas, a znas da smo uvijek tu💓
Cek, jesi to radila sad betu ili od prije pa si usporedjujes?
Daj testice amo🤞🤞🍀🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Joj ja jako često mislim na tebe ali kako sam mislila da su loše vijesti nisam ti htjela raditi nikakav pritisak ❤️
Kužim tvoj strah totalno! Kad planiraš drugu betu?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meto testici su lijepi, druzimo fige 🤞 imam traume trenutno od testica
SBjelis hvala na tjesenju ali mislim da je fakat to malo i necu se nadati za 10 dan balocistice u to jos 2, kad vidim brojke od cura
Ja vise neznam..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji