*.Women_name.*, ja volim da ima 4, 5 sezona, poslije toga obično padne serija.
A dečka se još može unajmiti, sigurno je otvoren za rad u fušu.iris_iris, da, nisu relevantni. Koliko su bili prije postupka?
Samo ga ti posjećuj, on je stvarno otvoren za pregovore i, ako ti to želiš, slažete protokol skupa. Iako, moram biti iskrena, jako je fotogeničan.BAJO1, predivna si.
I ne djeluješ mi kao da si se zdebljala, samo se beba raširila u svom dvorcu.
Ina85, ne moraš brijati oko endo. Ionako će ti ga zdebljati u postupku po potrebi + pit ćeš ciklu. Sad se nema šta debljati ako se beba nije ulovila u ovom ciklusu.
missBjeliS, je li ti piškiš po testu ili po susjedu?
D_Štoperica, ahahahahahaah na nicku.
Veličina je dobra, odstupanje od par dana je sasvim normalno. Bitno da su se vidjeli titraji.
Smeđarenje je isto normalno. Šišaj nokte.
Čekala sam 30 dana da ga promjenim 😂
Mislim da mi pristaje 🙈🙈🙈 da nitko neće pitati tko je sad ova 😂😂😂
Ma što se noktića tiče, nisam još nijednom bez rukavica stavljala. Možda su jednostavno rubovi vaginalete oštri kako misli doktorica .. Znači izgled i oblik identičan Voltaren čepiću ta tempicu. Onako kao raketa 🚀.
Pitala me jesmo li imali odnose, reko neeeeee neće me taknuti so kraja trudnoće, ako se može i radi toga krvariti 😁
Samo da se više ne ponavlja jer nemam snage.
E da i pitala sam za putovanje, kaže da nema razloga da ne idem ako se budem dobro osjećala, ali da stajemo bar svaka 2,3 sata da malo noge protegnem 😊😊
endometrioza
Ono "sugim" je bilo zapravo "dugim".
Ali moji to ocito nisu 😂✌
Od sugih prstiju mene više brine što te muškarci sehaju.
Ne znam, ja preferiram seks, ne volim da mi gubi vrijeme na gluposti.
Da, zgodan je za svoje godine. Onako markantan. Nije moj tip ali ono znam procijeniti kad muskarac ok izgleda😅
Ovo ti je bolji dokaz od crtice i bete koliko si trudna.
Citiraš jedan post, a odgovaraš na drugi.
Brze ste od mene😅😅 dok ja odlucim što napisati vec su tri nova🤣🤣
Da, da, samo ti svaljuj na nas
Inace nisam multitasker, ne da mi se, a kad sam na utrogestanima onda sam kao na nekom ultra cudnom tripu🤣🤣🤣🤣
Jel i ti spavaš po pola dana?
Ja jesam multitasker, ali mi se sad ništa ne da….
Ja više lelujam na utrogestanima, svi ocito imamo neke vlastite jedinstvene tripove🤣🤣, svakog puca na nesto drugo😅, ali bitno je da puca😂😂😂😂
MTBica nakon stimulacije, kada su mi konacno napravili transfer ja sam stalno spaaaaavala. Oci nisam mogla drzati otvorenima 5 minuta! Dobronda su bili novogodinji praznici, ja inace ne znam kako bi radila 🙀
Anksi može i kava i ćevapi! 😋 Kakav ste protokol danas dog? Zaboravila sam kod kojr si dr? I koji ti je dc 22.3.? 😋👀
oharascarlett14@gmail.com
Ma ono.. Dok ja radim vi natipkate cudo. I onda kad pohvatam zaostatke navečer, i mogu konačno sudjelovati, vi ste sve nestale 😂
Ok, poneke su uvijek spremne 😋👀
A, Splicanke… Muče pa muče 👀
Ja sam tu cijeli dan, kao inventar
Kad se budete Anksi i ti dogovarale, slobodno mi javite kad pa se možda zaletim ako budem slobodnai ako mi blizići dozvole
Moze stvarno ja sam za 🤗🤗🤗
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MISS ja se tebi divim kako si ti hrabra i kako sve to psihički izdržiš... Zaslužuješ svaku minutu blagoslova dok rodiš. Vjerujem da će tvoja strepnja trajati do kraja i da ćeš se uvijek bojati. Ali već je krenulo na bolje tako da, samo vjeruj 🙏❤️ imaš svoje hrabro malo čudo u sebi 🥰🥰
Meni su rekli da se javim samo ako bude svježe krvi... Nije dobra nijedna ali eto kaže može se desiti iz bilo kojeg nepoznatog razloga.
endometrioza
MTBica nakon stimulacije, kada su mi konacno napravili transfer ja sam stalno spaaaaavala. Oci nisam mogla drzati otvorenima 5 minuta! Dobronda su bili novogodinji praznici, ja inace ne znam kako bi radila 🙀
Anksi može i kava i ćevapi! 😋 Kakav ste protokol danas dog? Zaboravila sam kod kojr si dr? I koji ti je dc 22.3.? 😋👀
Ja mislim da si i ti trudna 🤣🤣🤣🤣 rekla bi mtb 🤣🤣🤣🤣🤣 vadi ti tu betu ujutro 😚
Nista jos nisam dog... idem na prvi pregled 22.03.pa cemo sve dog... pocetkom 4 mjeseca bi trebala krenuti...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Štoperice, ma smeđarenje nije opasno, no woriz. Super da možeš putovati!!
Magnolia, volimo mi svoje droge
BjeliS, da, i ja bih sad stalno spavala, ovako moram raditi ali nekako rasporedim i jaaako sam spora (inače sam hiperproduktivna).
💔💔💔
Ma ono.. Dok ja radim vi natipkate cudo. I onda kad pohvatam zaostatke navečer, i mogu konačno sudjelovati, vi ste sve nestale 😂
Kad se budete Anksi i ti dogovarale, slobodno mi javite kad pa se možda zaletim ako budem slobodnai ako mi blizići dozvole
Dogovoreno! Budem napravila neki email pa da se povezrmo..
oharascarlett14@gmail.com
Dogovoreno! Budem napravila neki email pa da se povezrmo..
Deal 🤗🤗🤗🥰
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
BjeliS, uklela si me. Sad sam naglo išla zabiti iglu. Koža mi se udubila 2 cm ali igla nije probila
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji