Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 22:20

Ono "sugim" je bilo zapravo "dugim".
    Ali moji to ocito nisu 😂✌

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 22:23

Clexane ne mogu samo zabiti... Neko titram rukom dok igla polako ulazi.. Ali nekad bas neće pa neće... 😳😣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 22:23

BjeliS 💕👣

MTBica ti si visoka pa ti sve ispod 190cm nisko? Prema tvome opisu TM nije puno ispod, a zgodniji i jos normo 💪😎 Bingo! Meni se svidjaju ovi herkules tipovi, ne volivim visoke i tanasne d sugim pratima 😵😵 Neki veliki krsni momak 😋😍 Kuzim te ja - nema čari ak te momak ne može zaljepit za ormar dok te seha 😎😍 Ono, ko filmu 🎥

Ja sam 1,76. MM fali jako sitno do ideale ali sam ga prihvatila i s tom manom jer sam velikodušna. 
    Odrasla sam u prekrasnom kraju gdje su muškarci visoki i snažni, a onda se preselila u zemlju patuljaka. 
    Osjetim se prekrasnom samom činjenicom da me muškarac nadvisuje i kad sam u štiklama  Volim i da su jaki (MM je fino nabildan), ali ne volim da su prejaki (zato mi npr Momoa nije zgodan, prerazbacan mi je).

💔💔💔

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 22:24

Vezano za googlanje zgodnog embriologa izlazi da Cito ima zgodnog embriologa, a prasice ga ne spominju!!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 22:25

BjeliS 💕👣

Od sugih prstiju mene više brine što te muškarci sehaju.
    Ne znam, ja preferiram seks, ne volim da mi gubi vrijeme na gluposti. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 22:27

BjeliS, da, neće lijepo kliznuti, pa ja naglo zabijem i onda proguram. Baš osjetim kako probija kožu. 
    Nije loše kao što sam se bojala, ali nije ni dobro kao neke od stimulacija koje su pis of kejk.

Splićanke su ti takve, škrte. Kao, mažu nam oči sa onim dedekom X, a skrivaju ove zgodne kao zmija noge. 

💔💔💔

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 22:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica ti si visoka pa ti sve ispod 190cm nisko? Prema tvome opisu TM nije puno ispod, a zgodniji i jos normo 💪😎 Bingo! Meni se svidjaju ovi herkules tipovi, ne volivim visoke i tanasne d sugim pratima 😵😵 Neki veliki krsni momak 😋😍 Kuzim te ja - nema čari ak te momak ne može zaljepit za ormar dok te seha 😎😍 Ono, ko filmu 🎥

Ja sam 1,76. MM fali jako sitno do ideale ali sam ga prihvatila i s tom manom jer sam velikodušna.
    Odrasla sam u prekrasnom kraju gdje su muškarci visoki i snažni, a onda se preselila u zemlju patuljaka.
    Osjetim se prekrasnom samom činjenicom da me muškarac nadvisuje i kad sam u štiklamaVolim i da su jaki (MM je fino nabildan), ali ne volim da su prejaki (zato mi npr Momoa nije zgodan, prerazbacan mi je).

Meni se sve čini da cemo umjesto zgodnog embriologa, u GK voditi TM! Čovjek voli masazu, aleeee kada ga nas 30 omasira 😂😂😂😂😂

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 22:31

MTBica u tvom GK drvece brzo raste.. 😉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 22:34

BjeliS 💕👣

MTBica u tvom GK drvece brzo raste.. 😉

Nabrijavam se 
    A MM nećemo voditi jer sam izabrala vikend kad on radi 

💔💔💔

04. Ožujak 2021. 22:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Od sugih prstiju mene više brine što te muškarci sehaju.
    Ne znam, ja preferiram seks, ne volim da mi gubi vrijeme na gluposti.

Da, zgodan je za svoje godine. Onako markantan. Nije moj tip ali ono znam procijeniti kad muskarac ok izgleda😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.