Sanjass Tiki ti je lijepo sve napisala za Betaplus. Doktorice su obje drage, ali po naravi dijametralno suprotne. D je brbljava, iz B rijeci izvacis. Overall, meni je D nekako draza. Ono kad s dr mozes prodiskutirat i dobiti odgovore i pitas zasto ovako onako i mozeli tako.. I tak. Cini mi se jednako blesava ko ja pa da to onda bolje nekak funkcionira. Nemam pojma. Moras sama vidit koja ti odgovara. Ali imaju svoju politiku, to ces brzo skontat.. Javi jesu li ti predlozile pilule..
MTBica, prvo sam pisala Kineze, pa Muller.. I taman kada sam mislila da je gotovo zadnji Muller pocne tamniti. I ode ja kupiti jos.. Pa pisala i po DMu.. Ali on bijel ko snijeg. Zakljucak - nista osim mullera vise ne pisam. Zapravo, kineze i dm vise ne pisam def.😋
Taj Cheepshake ili kako se zove je spooooooooor. Ostavim emisije da se vrte dok kuham, kakam, radim.. Ono, prodje sat vremena, serija i pol, nist se nije desilo 😵✌
oharascarlett14@gmail.com
Ali su lijepi... I ima prekrasnih krajolika... i mora.... i nitko nema problematične trudnoće...
💔💔💔
Ja surfam klinike. Ugooglala sam zgodni embriolog i nemam pojma kako sam dosla na klinike van Hr. Pa ono, imaju zgodan staff.. I to jos biologe.
Vezano za Gica, nije moj tip, ali ni pod razno. Ali, embriloga bih mogla gledati, ako nista drugo.. 😋 Ponekad. Ali ima nekih po drugim klinikama kojima bi posla i na konzultacije. Jedini je problem sto su izvan HR. Čitam dosta zena ide u Češku, navidno imaju jako visoke stope uspjesnosti, spominje se i Makedonija..
I tak.. Samo da znate da vam decke necu dirat 😂
Ček je l Anksi ide u Betaplus? Nismo mi neke cevape dogovorile? I gdje to svi nakon Betaplus idete u Batak na cevape?? U Supernovu? Ili Kajza? Ili sta od toga 😂😳✌👀
Ali su lijepi… I ima prekrasnih krajolika… i mora…. i nitko nema problematične trudnoće…
Momak je stvarno lijep. E kod njega bih isla non stop na konzultacije ✌Aj sad proznaj zasto stvarno gledas 😂 Jedino nije bas visok...
Proznaj proznaj 😂😂
Čini se da su jedini ćevapi meni na rukama 👀
Women_name hvala što misliš na mene😘 nažalost oni nemaju peg perego kolica....
MTB odlično, sad samo trebam donijeti odluku za koju se odlučiti.... Čak si razmišljam i o Behind her eyes, malo napetosti da ubacim 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTBica kako ide s clexanima? Ja sam slabo gadjala proslih dana, sav mi je trbuh plav.. Danas sam dobru jednu ubola. I stalno se zalim kako sam se udebljala, ali ovaj spekec na trbuhu i dalje ocito nije dovoljan.. 👀 I sta radite s injekcijama? Bacate u mjesani otpad ili negdje zbrinjavate? Ja to skupljam u vrecicu dok ne saznam gdje se to zbrinjava 😳
BjeliS, Gić je visok preko 1.90. Po svemu drugome je MM puno zgodniji. Ali ovima od preko 1,90 ja svašta opraštam.
Biolog je sladak, ali iskreno, iako je generacija malo mi premlado izgleda. Plus, nije toliko visok.
Da, Anksi će sad u Betu.
A ja jedem u više Batkova, ali najčešće u Supernovoj, tamo me po imenu znaju.
Ovaj frajer u Chesapeake mi je OK, ali nije moj tip. Ali ona njegova baraka mi je mljac, odmah bi se uselila u nju.
💔💔💔
MTBica kako ide s clexanima? Ja sam slabo gadjala proslih dana, sav mi je trbuh plav.. Danas sam dobru jednu ubola. I stalno se zalim kako sam se udebljala, ali ovaj spekec na trbuhu i dalje ocito nije dovoljan.. 👀 I sta radite s injekcijama? Bacate u mjesani otpad ili negdje zbrinjavate? Ja to skupljam u vrecicu dok ne saznam gdje se to zbrinjava 😳
Ja imam dovoljno špekeca, tako da s tim nemam problema.
Ostaju mi samo točkice, trenutno imam dvije. Imam one plastične zaleđene kockice, stavim je prvo na komad gdje ću si zabiti iglu, pustim da se malo ohladi, onda si tutnem iglu (da, tupa je, mamicu joj, pa moram naglo zabiti), polako istisnem špricu, držim tako 10 sec, izvučem iglu, i opet stavim ovu zaleđenu kockicu da se hladi.
Za sad se pokazalo kao dobro rješenje.
Igle od stimulacije i od ovoga skupljam u vrećicu, budem ih odnijela u kliniku kad se nakupi. U zadnjem postupku sam to sve odnijela u Betu i dala njima da se toga riješe. U ljekarnama ti neće primiti radi Covida.
💔💔💔
MTBica ti si visoka pa ti sve ispod 190cm nisko? Prema tvome opisu TM nije puno ispod, a zgodniji i jos normo 💪😎 Bingo! Meni se svidjaju ovi herkules tipovi, ne volivim visoke i tanasne d sugim pratima 😵😵 Neki veliki krsni momak 😋😍 Kuzim te ja - nema čari ak te momak ne može zaljepit za ormar dok te seha 😎😍 Ono, ko filmu 🎥
Sortiraj odgovore
Najstariji