Tuma, je, ja sve preporučujem sa Netflixa.
Iako imam i HBO, nemam ga baš običaj gledati.
sanjass, ma čim ste bili u Batku, dan je dobar.
Ja sam u Beti bila kod dr B, BjeliS je bila i kod B i kod D pa će ti moći više reći.
drB ima krasne oči koje se uglavnom smiju, topla je i motivirajuća. D je isto topla, i objema je stalo do klijenata, to se baš vidi. Sestre su divne tamo. Radi cijelog tima tamo sam se ja prestala bojati postupaka, prije sam imala baš ogroman strah.
Ja sam imala par problema tamo koji su sad manje bitni, a u međuvremenu sam prešla u drugu kliniku koja ima druge probleme, ali ne one koji su meni bitni, tako da sad više ne mogu biti objektivna.
U svakom slučaju, procijeni sama za sebe. Kod L.Š u Petrovu ću ići i ja na konzultacije u travnju ako ne otkažem, AuroraB je oduševljena s njom.
Super za doktora, čim je on optimističan to ti je dobar znak.
💔💔💔
Evo da se i ja javim danas nakon ludog dana 🤪
Sutra imamo konzultacije u Beta plus a jos cekamo termin kod dr Lane Škrgatić u petrovoj.jel ko ima iskustva sa njom ili sa kojom dr u Beta plus? 🥰
Inace je dr Hauptman super zadovoljan sa rezultatom i nada se najboljem 😊😊
Ja sam kod dr. Dmitrović u BetaPlus. Nemam zamjerke, zena je pricljiva i sve kaze u glavu. Mozes ju pitat sto zelis, topla i pristojna. Osim nje, radi jos dr. Bracun, ona je manje pricljivija, ali mi isto djeluje ok. Vanjski suradnici su jos dva muska doktora, ali do njih je dosta tesko doci i treba biti uporan ako zelis nekoga od njih dvoje. Inace, tamo sam jos od 2018. i sve postupke sam radila kod njih i evo sad i teudnocu vodim tamo, ali kod dr. Lovrica. Imaju svoju politiku posla koja se nekome svidi, nekome ne. Najbolje je imati sve nalaze prije konzultacija, jer tako prije dođes na red za postupak. Osobno, nisam nikad cekala vise od 2mj na pocetak postupka. Oba IVF-a su isla preko Hzzo-a. Za sva pitanja sam tu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada smedarenje nije nista strasno,vjerujem da te strah,ali opet ponavljam sjeti se mene..em smede,em svjeza krv,em bolovi,em hematom..nema sta nisam imala i evo me skoro na pola..ako te to ne tjesi,ne znam sta ce..bit ce to sve ok ..
Women Name da,citala sam te mjere...a vidit cemo drugi put, ovaj put je bio 3 cm, valjda jos moze porasti .ali dr na to nije reagirao,valjda bi mi rekao da je nesto upitno.
Za radiokol pitam bas.
A za bolove vise ne znam sta reci, svaki dan molim da se smanje i nestanu...bas me muce i muce..
Hvala cure 🥰❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala vam puno cure,od toliko info danas zaboravila sam i kako se tko i di zove 🤣 sutra cu pomno pratit doktoricu u Beti pa cu se javit,dr H mi je rekao da bi on kod L.Š i da je ona vrhunska doktorica i isto joj je takav i tim pa se nadam da cu i kod nje 🥰 nakon dvi godine hodanja od doktora do doktora i svega zajedno konacno smo se makli sa točke tako da vam ne mogu opisat koja je srića u meni ❤️
sanjass322@gmail.com
Dadasmedarenje nije nista strasno,vjerujem da te strah,ali opet ponavljam sjeti se mene..em smede,em svjeza krv,em bolovi,em hematom..nema sta nisam imala i evo me skoro na pola..ako te to ne tjesi,ne znam sta ce..bit ce to sve ok ..
Women Name da,citala sam te mjere…a vidit cemo drugi put, ovaj put je bio 3 cm, valjda jos moze porasti .ali dr na to nije reagirao,valjda bi mi rekao da je nesto upitno.
Za radiokol pitam bas.
A za bolove vise ne znam sta reci, svaki dan molim da se smanje i nestanu…bas me muce i muce..
Hvala cure 🥰❤️
Rekao bi ti sigurno, sve je okej. To ti puno zavisi i o anatomiji, jel mjehur pun, dali si zgrcena. A i njihovo mjerenje precizno 😂 to nije tkivo koje raste, ne može narast, a po mjerama naraste 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB i Ana26 - čestitam na 🐧 🐧🐧🐧🐧🐧!!!
Dada - štoperica 6+3 ti je 👌🏻 🤣
Cure - danas ja vadila krv (transfuzija markeri i neke jos tri stavke na u obicnom laboratoriju) i prvi put u životu piskila u labu - davala urin za urinokulturu... jucer navecer odlucili da idemo ujutro danas, odem ja googlat sto to jest i vidim prva jutarnja mokraca srednji mlaz. 🙈 naravno doma sterilnu čašicu za to nisam imala.. i tak sam ja čuvala svoj prvi urin do 9 sati dok nisam dosla na red za to nakon vađenja krvi... 🙈
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB i Ana26 cestitam na smrzlicima!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bjelis i Bajo al nisam ja u ovulaciji. Vec sam na 6 dpo. Zar nebi trebao bit nekih 12 mm? Ja pitala google jer nemam pojma. Sad sam se istripovala da zbog tog tankog endonetrija imam biokemijske.
Ina85 Hm, ja sam zadnje mjerila endometrij 18dc bio je 10.5mm, nemam pojma je li rastao nakon toga.. I je li mu ovo malo 😶 Neka kazu iskusnije..
Dada prediiivno, srceko!! Sad si i officially trudnica ❤
oharascarlett14@gmail.com
anavi985, hvala !!! Svaka čast na snazi mjehura, moj prvi mlaz ide oko 5 ujutro.
ribic, hvala.
Ja krenula gledati Chesapeake shores na Netflixu. Za sad zadovoljna. Svi lijepi, mlađa sestra precute, nitko ne rađa mrtvu djecu, nema postporođajnu depresiju i bolne porode usred šume. Kud ćeš više od toga.
💔💔💔
MTB i Ana26 - čestitam na 🐧 🐧🐧🐧🐧🐧!!!Dada - štoperica 6+3 ti je 👌🏻 🤣
Cure - danas ja vadila krv (transfuzija markeri i neke jos tri stavke na u obicnom laboratoriju) i prvi put u životu piskila u labu - davala urin za urinokulturu… jucer navecer odlucili da idemo ujutro danas, odem ja googlat sto to jest i vidim prva jutarnja mokraca srednji mlaz. 🙈 naravno doma sterilnu čašicu za to nisam imala.. i tak sam ja čuvala svoj prvi urin do 9 sati dok nisam dosla na red za to nakon vađenja krvi… 🙈
Svaka čast, ja bi se upiskila 😂😂😂
Ina meni je na dan transfera bio 10, dobro je to 😉😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️