Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    04. Ožujak 2021. 20:15

*.Women_name.*

BAJO1

Rekao bi moj susid prvo ide stomak u mene pa ja.

Joooj što smo veliki 😍😍😍 prekrasan bušo

❤️🥰 Jos malo pa i ti ispod 100 odbrojavas

BAJOMA
    04. Ožujak 2021. 20:16

MISS

Bajo hahhaha najjaca si, jos izdrzi malo 👌👌
    WomenName dobro je,bitno da vidis pomak za bolove.. i da je bebica ok, a za te tablete cu bas ponovo pitat drugi put..
    Mene i danas ajme boli, vise ne znam do kad ce ovo ovako..preiscrpljena sam,ova dva dana me bas satralo..
    Trudnice koliki je vama cerviks, rekla mi je Tiki da je iznad 4 pozeljno i da li on raste s vremenom ili kako to ide…
    Meni je moj zadnji put rekao da mi je jedan dio 1.3,drugi 1.7,kao sveukupno 3 cm…

Meni ti je non stop na 4cm

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 20:17

Bajo ahahhaa koja si ti smisna zenska!! Predivna si s tim stomakom koji ide isprid tebe 😂😂😂 😂 A vidi je kako se uslikala u vratima 😂😂✌😋💪 I kud ces s tom bocom plina? Ajme da znas da te totalno tako zamisljam kao zensku koja sve može, ono Bizite ca, ka sve moran sama da se uradi odmah inace bi nego Novu Godinu docekala! 😂😂😂😂
    Magnolila ❤ Dobro pishkish.  Rijem da je nesta krivo radim kad su moji bijeli 👀😋
    Ina85 endometrij od 9.7mm je lijepa debljina.. 😋

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 20:19

*brijem da ja nešto...

oharascarlett14@gmail.com

Ina85
    04. Ožujak 2021. 20:23

Bjelis i Bajo al nisam ja u ovulaciji. Vec sam na 6 dpo. Zar nebi trebao bit nekih 12 mm? Ja pitala google jer nemam pojma. Sad sam se istripovala da zbog tog tankog endonetrija imam biokemijske. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

04. Ožujak 2021. 20:30

Ina85

Bjelis i Bajo al nisam ja u ovulaciji. Vec sam na 6 dpo. Zar nebi trebao bit nekih 12 mm? Ja pitala google jer nemam pojma. Sad sam se istripovala da zbog tog tankog endonetrija imam biokemijske.

Buduci da i ja imam hipotireozu, znam da ona moze uzrokovati tanak endometrij, ustvari procitala sam to na dosta mjesta pa sam zapamtila. Sve je to disbalans hormona....

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Ožujak 2021. 21:00

Cure moje, ja sam cijeli dan na rolekosteru emocija i svega. Tako da sam samo nabrzaka sve preletila... Divno je čuti lijepe vijesti od svake od vas. Lijepe bete, testiće, transfere i uzv ❤️❤️❤️
    Nego ovako.... 
    Mužu jutros zvoni alarm za posao, reko idem obaviti wc dok se on nije nabio slijedećih sat vremena u kupaonicu... Ja uđem a na ulošku opet smeđe, piškim i brišem se i opet smeđe. I on i ja smo se uplašili, kaže ne ide danas na posao pa da odemo do moje socijalne gin.. I tako sam tamo sjedila dobra 2 i pol sata čekajući jer sam upala kao padobranac, srce u petama... Napravila mi je uzv, opet se nezna odakle to smeđarenje, ali rekla mi je da još i idući tjedan ostanem doma, tako da sam u ponedjeljak odlučila reći šefici.. 
    Nego stvar je takva, danas sam 6+6, ali po uzv sam 6+4. Bebica je 6.6mm, meni se nešto sve ovih dana vrti oko šestice...iiii imamo titraje srčeka i kaže da je sve ok, vagali su me, vadili krv, urin i dali raditi knjižicu 🥰❤️
    Nego da čujem trudnice moje znaliceeee, dali je to ok veličina bebe za taj tjedan? 
    Baš sam sretna, sad još jedino na poslu da riješim to sve i super 🤗🤗🤗🤗

endometrioza

Pami
    04. Ožujak 2021. 21:03

Bajo koja bušica 🤩🤩
    Miss žao mi je da te boli, nadam se da će te ti bolovi popustiti kako se hematom bude smanjivao. A smanjuje se, i to je najvažnije 🤞🤞 Meni je cerviks bio 4.2, drugi put 3.8, pa opet 4 i zadnji put 3.6 i baš sam pitala doktoricu dali je to dobro i rekla je da je to sve u redu, da su manja odstupanja normalna.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Tuma
    04. Ožujak 2021. 21:04

Mtb jel ima ta na Netflixu? Sutra ću odlučit koju ću gledat, sad na fox lifeu je moja vecer: kućanice, station 19 i greys anatomy😍🥰 moje tri najdraže serije. 
    Women_name Haha i meni je la čaša de papel odlična Haha. E znaš kaj, cijele dane non stop samo o trudnoći i bebi razmišljam i sama sebe izludujem više, tako da moram naći neke serije koje nemaju veze s bebama i trudnocom😅
    Samara a da, sjećam se da si rekla. Ajde super, ionako se u 1 tj ne promijeni baš puno. 
    Miss moj je na 43 mm bio zadnji put. I što se tiče bolova, baš mi je žao da te i dalje muce.... Dns se i meni javljaju kao menstrualni bolovi sad predvečer...iako meni nisu jaki, samo su neugodni.. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    04. Ožujak 2021. 21:05

Dada pa prekrasne vijesti, srceko titraaa
    Bajo bas si prekrasna, predivna buša
    Miss drži se, nadam se da će ići na bolje

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.