Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 21:05

MISS

Bajo hahhaha najjaca si, jos izdrzi malo 👌👌
    WomenName dobro je,bitno da vidis pomak za bolove.. i da je bebica ok, a za te tablete cu bas ponovo pitat drugi put..
    Mene i danas ajme boli, vise ne znam do kad ce ovo ovako..preiscrpljena sam,ova dva dana me bas satralo..
    Trudnice koliki je vama cerviks, rekla mi je Tiki da je iznad 4 pozeljno i da li on raste s vremenom ili kako to ide…
    Meni je moj zadnji put rekao da mi je jedan dio 1.3,drugi 1.7,kao sveukupno 3 cm…

Ma sad ce i tebi bit bolje kako odmiče trudnoća. Ali preddrago mi je da su i nalazi bolji 😍😍 zavisi o tjednima trudnoće, pogledaj si na netu jer fiziološki je da se smanjuje s tjednima trudnoće, a i nemora. Meni je prvo malo prerano počeo ic dole... Bio je 40 mm, pa 37,8 prošli put 35,8 i sad je nakon 4 tjedna ostao isti. Meni je rekao da je alarmantno i da reagira ako pada ispod 25 mm, ali da je najvažniji taj T oblik. Imaš cura koje su i sa 17 mm došle do termina. Najbitnije da se prati. Pitaj ga obavezno za te tabletice da, bit će sve dobro. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 21:06

BAJO1

*.Women_name.*

BAJO1

Rekao bi moj susid prvo ide stomak u mene pa ja.

Joooj što smo veliki 😍😍😍 prekrasan bušo

❤️🥰 Jos malo pa i ti ispod 100 odbrojavas

Daaa 😍😍😍 a ti ispod 10 🙈😂😊😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 21:08

*.Women_name.*, ja volim da ima 4, 5 sezona, poslije toga obično padne serija.
    A dečka se još može unajmiti, sigurno je otvoren za rad u fušu. 

iris_iris, da, nisu relevantni. Koliko su bili prije postupka? 
    Samo ga ti posjećuj, on je stvarno otvoren za pregovore i, ako ti to želiš, slažete protokol skupa. Iako, moram biti iskrena, jako je fotogeničan. 

BAJO1, predivna si. 
    I ne djeluješ mi kao da si se zdebljala, samo se beba raširila u svom dvorcu.

Ina85, ne moraš brijati oko endo. Ionako će ti ga zdebljati u postupku po potrebi + pit ćeš ciklu. Sad se nema šta debljati ako se beba nije ulovila u ovom ciklusu.

miss 

BjeliS, je li ti piškiš po testu ili po susjedu? 

D_Štoperica, ahahahahahaah na nicku. 
    Veličina je dobra, odstupanje od par dana je sasvim normalno. Bitno da su se vidjeli titraji. 
    Smeđarenje je isto normalno. Šišaj nokte.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 21:08

*.Women_name.*

MISS

Bajo hahhaha najjaca si, jos izdrzi malo 👌👌
    WomenName dobro je,bitno da vidis pomak za bolove.. i da je bebica ok, a za te tablete cu bas ponovo pitat drugi put..
    Mene i danas ajme boli, vise ne znam do kad ce ovo ovako..preiscrpljena sam,ova dva dana me bas satralo..
    Trudnice koliki je vama cerviks, rekla mi je Tiki da je iznad 4 pozeljno i da li on raste s vremenom ili kako to ide…
    Meni je moj zadnji put rekao da mi je jedan dio 1.3,drugi 1.7,kao sveukupno 3 cm…

Ma sad ce i tebi bit bolje kako odmiče trudnoća. Ali preddrago mi je da su i nalazi bolji 😍😍 zavisi o tjednima trudnoće, pogledaj si na netu jer fiziološki je da se smanjuje s tjednima trudnoće, a i nemora. Meni je prvo malo prerano počeo ic dole… Bio je 40 mm, pa 37,8 prošli put 35,8 i sad je nakon 4 tjedna ostao isti. Meni je rekao da je alarmantno i da reagira ako pada ispod 25 mm, ali da je najvažniji taj T oblik. Imaš cura koje su i sa 17 mm došle do termina. Najbitnije da se prati. Pitaj ga obavezno za te tabletice da, bit će sve dobro.

https://ibb.co/6NxRyfB

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    04. Ožujak 2021. 21:09

D_Štoperica 🐼

Cure moje, ja sam cijeli dan na rolekosteru emocija i svega. Tako da sam samo nabrzaka sve preletila… Divno je čuti lijepe vijesti od svake od vas. Lijepe bete, testiće, transfere i uzv ❤️❤️❤️
    Nego ovako….
    Mužu jutros zvoni alarm za posao, reko idem obaviti wc dok se on nije nabio slijedećih sat vremena u kupaonicu… Ja uđem a na ulošku opet smeđe, piškim i brišem se i opet smeđe. I on i ja smo se uplašili, kaže ne ide danas na posao pa da odemo do moje socijalne gin.. I tako sam tamo sjedila dobra 2 i pol sata čekajući jer sam upala kao padobranac, srce u petama… Napravila mi je uzv, opet se nezna odakle to smeđarenje, ali rekla mi je da još i idući tjedan ostanem doma, tako da sam u ponedjeljak odlučila reći šefici..
    Nego stvar je takva, danas sam 6+6, ali po uzv sam 6+4. Bebica je 6.6mm, meni se nešto sve ovih dana vrti oko šestice…iiii imamo titraje srčeka i kaže da je sve ok, vagali su me, vadili krv, urin i dali raditi knjižicu 🥰❤️
    Nego da čujem trudnice moje znaliceeee, dali je to ok veličina bebe za taj tjedan?
    Baš sam sretna, sad još jedino na poslu da riješim to sve i super 🤗🤗🤗🤗

Ne brini, smeđe nije zabrinjavajuće. Mislim i ja bih brinula, kao i sve, al kad se radi o nekome drugome, lakše je biti objektivan 😊 drago mi je da si vidjela svoju bebicu i titraje srceka ❤️❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 21:13

D_Štoperica 🐼

Cure moje, ja sam cijeli dan na rolekosteru emocija i svega. Tako da sam samo nabrzaka sve preletila… Divno je čuti lijepe vijesti od svake od vas. Lijepe bete, testiće, transfere i uzv ❤️❤️❤️
    Nego ovako….
    Mužu jutros zvoni alarm za posao, reko idem obaviti wc dok se on nije nabio slijedećih sat vremena u kupaonicu… Ja uđem a na ulošku opet smeđe, piškim i brišem se i opet smeđe. I on i ja smo se uplašili, kaže ne ide danas na posao pa da odemo do moje socijalne gin.. I tako sam tamo sjedila dobra 2 i pol sata čekajući jer sam upala kao padobranac, srce u petama… Napravila mi je uzv, opet se nezna odakle to smeđarenje, ali rekla mi je da još i idući tjedan ostanem doma, tako da sam u ponedjeljak odlučila reći šefici..
    Nego stvar je takva, danas sam 6+6, ali po uzv sam 6+4. Bebica je 6.6mm, meni se nešto sve ovih dana vrti oko šestice…iiii imamo titraje srčeka i kaže da je sve ok, vagali su me, vadili krv, urin i dali raditi knjižicu 🥰❤️
    Nego da čujem trudnice moje znaliceeee, dali je to ok veličina bebe za taj tjedan?
    Baš sam sretna, sad još jedino na poslu da riješim to sve i super 🤗🤗🤗🤗

Super je to sve 😍😍😍😍 čestitam. Bitno da je sve ok eeej. Ti odmaraj, pusti posao, beba najvažnija 🥰

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Ssanjas
    04. Ožujak 2021. 21:14

Evo da se i ja javim danas nakon ludog dana 🤪 
    Sutra imamo konzultacije u Beta plus a jos cekamo termin kod dr Lane Škrgatić u petrovoj.jel ko ima iskustva sa njom ili sa kojom dr u Beta plus? 🥰
    Inace je dr Hauptman super zadovoljan sa rezultatom i nada se najboljem 😊😊

sanjass322@gmail.com

• Ssanjas
    04. Ožujak 2021. 21:15

I inače MTB i mi smo danas isli u Batak na čevapčiće 🤣🤣

sanjass322@gmail.com

Alice
    04. Ožujak 2021. 21:19

sanjass

Evo da se i ja javim danas nakon ludog dana 🤪
    Sutra imamo konzultacije u Beta plus a jos cekamo termin kod dr Lane Škrgatić u petrovoj.jel ko ima iskustva sa njom ili sa kojom dr u Beta plus? 🥰
    Inace je dr Hauptman super zadovoljan sa rezultatom i nada se najboljem 😊😊

Ajde draga bas mi je drago da je dr Hauptman zadovoljan i da je nalaz dobar 🥳👏🏻 Bit ce to sve super i bit ce bebice 😍
    Svakako nas izvjestavaj o daljnjem toku 🤗😘

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 21:23

Tuma 😂😂😂 vjerujem ti. Onda ju ostavi negdje za pred kraj kad te opet uhvati 😉 eee vidjela sam da babyland ima neke popuste na kolica ali nisam sigurna jel na sva ili određena, pogledaj si 😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.