Dobro jutro cure!
MISS sinoć sam uletila na forum samo da vidim kako je prošao pregled, iiiiiii odlično da se smanjuje hematomBiti će to sve u redu i bebač je dobro
Magnolia divna ti je druga beta, svakako beba je tu, probaj se bar malo veseliti, budi oprezna, vjerujem da ti je šok i da se bojiš ali moraš se nadati i vjerovati da će sve biti dobro.
Tiki sretno na pregledu, biti će sve dobro
Mara234 lijepa beta, bitno da se podupla
MTBica a nego što nego da se bebe razmještaju i traže svoju poziciju na kojoj će ostati 9 mjeseci
Aurora neki dan ti nisam pisala ali i ja sam nosila u četvrtak svoj bijeli test na posao, gledala, kad se sasušio bila je naznaka ruba evaporacijske i to mi je bilo još gore. U subotu je bio zaista bijel… Isto sam se, za promjenu, osjećala usrano, blago rečeno. Znam da idem u postupak ali nikad baš nikad nisam tu crticu vidjela i baš zaboli svaki put. Ne mogu niti zamisliti osjećaj da vidim makar sjenicu. Išta…
Jučer nije mi bio dobar dan, ni psihički ni fizički, imala sam proljev uz izljeve i takva me drhtavica cijelog tijela uhvatila i mislila sam da ću iz kože svoje izaći i poslati sve u 3 krasne. Aliii, bilo je sunce, toplo, proljeće se osjećalo, otuširala sam se, lijepo obukla, stavila parfem i našminkala i otišla na posao kad se to primirilo. I dan je bio bolji. Tako da super da si izašla, otišla šetat, trčat, jednostavno ovdje ništa nije jednostavno. Idemo zajedno u 4om i rasturiti ćemoI onda navečer pogledam film Me before you i isplačem se ko budala….di me nađe
Najgore je ponadati se i onda na kraju ništa. 😔 Drži se, drago mi je da si uspjela popraviti usrani dan❤️ doći će bolji dani i prave crtice, pozitivne bete i lijepi uzvi. 🥰
Hvala ti Moja prateta je govorila kad je bila najbolesnija i najgore se osjećala: A što meni može biti, ništa!
Baš je bilo naznaka, mučnine, vrtoglavice, proljev, nadutost, grčevi 7 DPO... Neće pa neće... ali dobro, riješiti ćemo mi to! Živim za taj dan, za pozitivnu betu, otkucaje srca, da konačno i ja postanem mama...Malo sam emotivna jer imamo jedan dječji rođendan i moram skupit snage da odem...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Magnolia moja beta 14dnt dvodnevih je bila oko 280, pa eto nas bojimo 27 tj😊 beta je super, neka sve samo tako nastavi do kraja❤️
Mara neka se samo po dupla za 2 dana🤞🤞🙏
Marinela divno, prekrasno! 🥰🥰
Meto sad znaš da je stopericu izašla, sad za koji dan nek počne tamniti🤞🙏
Leptirica ja sam do sad 2 puta radila urinokulturu i 2 puta urin…. Mislim da ne bi bilo loše prekontrolirati urin😊
Ruska1986 ajmeee vec😱😱 predobro, ti su stvarno blizu termina već. Još 3 i pol tj i u terminu si zapravo. 😍
Bajo drži se i nek krene skoro 🤞🥰
Daaaa,! Jos jedno 3 i pol tjedna i krece 🍍, pranje prozora i sex. 👻 muz stalno pita kad bi trebali kao da mi pomogne oko otvaranja, a ne zato sta mu fali 😂😂 iako, ne znam kako uopce ima zelju, a ja bas sad imam trbusinu 😂😂😂 a ja se jedino 🍍 veselim 😂😂😂
Pfft, nema pranja prozora za mene, mogu gledati njega kao ih pere.
A nakon toga, uvijek postoji seks tatlane ne treba mi gledati stomak.
Piješ li čaj od maline?
💔💔💔
ericaa,
Ni ja u svojih 17tak godina piškanja testova i vađenja beta nisam nikad ništa vidjela - do prvog postupka.
Navijam da i tebi prvi postupak donese debelu crticu, i da te ta crtica 8 mjeseci kasnije zajebava i ne da ti spavati po noći
Hvala ti!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Inače, to sam zaboravila napisati. Ne znam zašto, ali izgleda da Gić za mene misli da sam nimfomanka.
Sve upute mi je dao kroz šalu i opuštenim tonom glasa, a onda se naglo uozbiljio i ozbiljno mi rekao da su mi zabranjeni spolni odnosi
Ovaj moj ionako djeluje kao da mi, za svaki slučaj, neće dati do djetetovog osamnaestog rođendana
💔💔💔
Inače, to sam zaboravila napisati. Ne znam zašto, ali izgleda da Gić za mene misli da sam nimfomanka.
Sve upute mi je dao kroz šalu i opuštenim tonom glasa, a onda se naglo uozbiljio i ozbiljno mi rekao da su mi zabranjeni spolni odnosi
Ovaj moj ionako djeluje kao da mi, za svaki slučaj, neće dati do djetetovog osamnaestog rođendana
a kao nisi?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Magnolia, lijeka je beta, imaš se pravo veseliti zbog svoje bebe jer će sve biti ok ❤️
mara i tvoja je divnica ❤️❤️
Neka se sve lijepo dupla i trudnoće budu uredne i dosadne 😁
Ruska1986 službeno je službeno, a ja mislim da ti nemaš šta čekati kraj 3 mj nego kreni polako 😁😁😊
Magnolia fino se poduplala.. kužim skroz tvoj strah i neću još ništa čestitati. Kad je UZV?
Mala od negdje sredine prvog mjeseca do sad sam ga dizala, znači mjesec i po. Uzimala sam D-Vital od 25000, i uzimala sam ga ajmo reći svakih 5 dana.
Mara sad samo nek se dupla 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Marinela ❤️❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruška ajme kako je proletilo 😮😊😊 daj pliz napiši šta parkiraš sve za bolnicu? Ja pokušavam polako pohvatati šta sve treba, još mi je prerano za kupovinu ali jako volim biti informirana 🙃
Bas sam si skrinsotala popis od jedne cure:
https://ibb.co/s6n1H1y
Vise manje je svuda isto... Jedino negdje trebas nosit pelene i vlazne maramice za bebu, a negdje ne. U Vinogradskoj moras! Ja sam uzela ono Pampers pakiranje br.1, ali manje(26 pelena je unutra). Stavit cu jos Pavlovicevu mast i paket vlaznih maramica za bebu. I sebi cu stavit jos tajice i 2 majice... Ova je navela i fen, al ga ja necu nosit sigurno. Samo ubaci cokolade i grickalice jer svi kazu da nakon poroda umires od gladi. I Purelan mast za bradavice. Ja cu si stavit i izdajalicu, za svaki slucaj... A za izlazak iz bolnice, i za tebe i za bebu, ti muz donese jer mora donijet i jaje za auto(ovo mi tako smjesno svuci! 😂😂😂 kao da mora svoje jaje dat 😂😂😂). Al cu ti ja napomenut jos sta sam bas spakirala, kad spakiram 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Magnolia moja beta 14dnt dvodnevih je bila oko 280, pa eto nas bojimo 27 tj😊 beta je super, neka sve samo tako nastavi do kraja❤️
Mara neka se samo po dupla za 2 dana🤞🤞🙏
Marinela divno, prekrasno! 🥰🥰
Meto sad znaš da je stopericu izašla, sad za koji dan nek počne tamniti🤞🙏
Leptirica ja sam do sad 2 puta radila urinokulturu i 2 puta urin…. Mislim da ne bi bilo loše prekontrolirati urin😊
Ruska1986 ajmeee vec😱😱 predobro, ti su stvarno blizu termina već. Još 3 i pol tj i u terminu si zapravo. 😍
Bajo drži se i nek krene skoro 🤞🥰
Daaaa,! Jos jedno 3 i pol tjedna i krece 🍍, pranje prozora i sex. 👻 muz stalno pita kad bi trebali kao da mi pomogne oko otvaranja, a ne zato sta mu fali 😂😂 iako, ne znam kako uopce ima zelju, a ja bas sad imam trbusinu 😂😂😂 a ja se jedino 🍍 veselim 😂😂😂
Pfft, nema pranja prozora za mene, mogu gledati njega kao ih pere.
A nakon toga, uvijek postoji seks tatlanene treba mi gledati stomak.
Piješ li čaj od maline?
Necu jos, ipak guram do 36 tt. Onda cu krenut sa svim tim! Al bas imam zelju i prat prozore i setat puno i sve, a kao trebala bi malo usporit, da doguram do tog famozonog 36 tt
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB psihicki sam malo mirnija,moram priznat,ali boli me i dalje i ne mogu reci da me to ne brine..voljela bi da se bolovi konacno malo smire...da eventualno zaboli tu i tamo,kao i ostale trudnice ovdje a,ne bas da 10 dana boli, 3 manje,taman se ponadas da je to to,kad ono krene ponovo i tako...ali dobro,sve u svemu zahvalna sam Bogu sta se hematom pomalo smanjuje i da je bebac dobro!!
Dada to ti je potpuno normalno , meni je nekad siroki tunel a nekad uska ulicica,a stavljam utrice od 11.11 i iskusna sam s njima 😂 tako da ne brini...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji