Cure ja bila ma uzv i sve je super!! Pustila mi je srce kratko! Moram opet doci 24.3! Mali je za sad je 6.1 mm sto odgovara 6+3 tjedana, kaze da je ovulacija vjerojatno bila malo kasnije. Poslala me na uronokulturu zbog escherihije i tsh prekontrolirat.. I da kupim jos i Roidakal za cuvanje trudnoce. Necu nista previse razmisljat, nadam se da ce sve i dalje ici ok!!!
Drago mi je za sve cure s dobrim vijestima, samo dan po dan!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Moje bebe su već zahtjevne. Jako mi se spava i stalno sam umorna - ali onako, dobro umorna. Ne mogu to pripisati samo utrićima jer ih uzimam od aspiracije, a tek danas sam sva pospana i usporena i njanjava. To mali parazitići rade tulum u mojoj maternici i kradu moje resurse, je li tako, je li tako?
💔💔💔
Cure ja bila ma uzv i sve je super!! Pustila mi je srce kratko! Moram opet doci 24.3! Mali je za sad je 6.1 mm sto odgovara 6+3 tjedana, kaze da je ovulacija vjerojatno bila malo kasnije. Poslala me na uronokulturu zbog escherihije i tsh prekontrolirat.. I da kupim jos i Roidakal za cuvanje trudnoce. Necu nista previse razmisljat, nadam se da ce sve i dalje ici ok!!!
Drago mi je za sve cure s dobrim vijestima, samo dan po dan!!
Ajmee 😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
miss, draga, kako si ti danas?
Marinela87, woooohoooo, super ti se razvija bebica.
💔💔💔
Mara super beta! 🤞🤞🤞 da se dupla!!
Marinela jeeeee, baš mi je drago da je sve u redu 😊 Te Roidakal tablete je mislim Tiki spominjala... razmišljam da pitam doktoricu da ih i sama počnem uzimati.
Leptirica ja sam sad 18tt i do sad sam već 3 puta davala urin na analizu i dva puta urinokulturu. Moja doktorica ima praksu češće slati da se isključe neke upale koje mogu biti u trudnoći, a daju se lako riješiti s dozom antibiotika. Možda ne bi bilo loše da pitaš sutra uputnicu
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Mtb ja citam za “normalne” lijekove, za ovaj sam prvi put cula i smetnila potpuno. Dobro me nije strefilo..
Tako je!! 💪 sad kad vratim film i ja sam spavala dosta prvih dana.. sad se bebe premjestaju, razmjestaju gdje ce koja😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Magnolia, hm hm... Necu nista rec, al mislim da je stvarno trenutak da lagano krenes uzivat u svojoj bebici ❤💜💙
Mara, meni se cini da ti beta skroz ok! 😉🙂💜❤
Pami, nadajmo se da hematom skroz, skroz nestao i da saf mozes napokon opusteno uzivati u svojoj trudnoci 🙂
Marinela, 🤗🤗🤗🥰🥰🥰 divno, uzivaj! 🙂
Leptirica, mene je na pocetku trudnoce trazio doktor da izvadim KKS i urin. Ali to ti je stvarno od doktora do doktora, svako neku svoju politiku vodi 🤷🏻♀️ isto kao sta negdje mjere duzinu cerviksa, negdje to ni ne pogledaju, skoro cijelu trudnocu. Ali kao sta nasa MTB kaze, mozes ti to napravit i na svoju ruku, neki stotinjak kuna ti je ako ides privatno.
I eto cure, ja danas rijesila sve.. Od sutra sam sluzeno na rodiljnom 🥳🥳🥳 di je proletilo ovo vrijeme??? Danas cu si spremit torbu za bolnicu, nekako imam osjecaj da necu dogurati do termina, ne znam zast 🤷🏻♀️ al nek je to spremno 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meto - jesi ti vadila vitamin d, mene to nitko nije trazio da vadim u Cito, doduse cak mi i prekrizio na listi, a ispada da je jako bitan. Ko ti je dr? Meni je dr.I.P
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Marinela divnoooo❤️
Pami navijamo da je hematom potpuno nestao ☝️😘😘
Leptirica bome proletilo vrijeme.. 😘🍀
Ruska ajmeee😍 znas, mogla si nam pokazati i kako si opremila kutat za bebu😍😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Marinela87 tako mi je jako drago radi tebe ❤️
Mara super beta, divno 🤩💪
MTB trudnice jedna, skužila sam ja da se tebi spava čim je lista taki kasno bila jutros 🤔😜
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji