Kad dođem kući ću pogledat šta su mi napisali i šta sam dobila, znam samo da imam 3 razlicite vrste lijekova tj. Injekicija i da krecem od sutra sa Femarom i od nedilje sa Bemfolom. Na drugo imam amneziju, sve sam zaboravila!🤷♀️
Koji glupi osjecaj se stvorija u meni, prosto mi dođe udrit jednu šljivu da dođem sebi. Dok jos imam kome!
Aj, aj malo pozitive, bit cu i ja uskoro PuPo ako Bog da! #icandoit 💪
Hvala Vam žene, bar me vi razumute, onaj moj degen skace od srice jer ce me bost🤔
05.12.2022 💗
Ruška odlično, hvala ti puno 😘
Bajo naravno da pomaže 🥰 hvala!
Tuma wuuuhuuuu!! Eto super nalazi 😊 meni je tsh cijelo vrijeme ispod 1, barem nešto da mi ne radi probleme 😄 (kuckam u drvo 😛)
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ruska1986 jedva čekaš pranje prozora?? Baš nas ima svakakvih 😂😂 što se seksa tiče, mm je kao MTB muž…. Rekla sam mu kad dođem u 9.mj ćemo se seksat svaki dan, rekao je: ma bježi, nema šanse da išta gurnem unutra dok ne rodis 😂 još da mi se dijete s rupom na čelu rodi. Rekao je možemo se ljubiti i maziti hahaha
Erica bit će sve bolje, svi smo prošli kroz to nadanje i naglo potonuce kad se nade rasprse... Ali poslije kiše dođe sunce.❤️ Znam, ja onaj mjesec kad sam ostala bez transfera sam bila koma, baš mi je bilo teško... I tad je došla moja prijateljica iz njem k meni i kao kasni joj 3 dana m. Ja kažem ajd napravi test, ja ih imam 50ak (🙈😂) i nas dvije skupa gledamo kako nastaju dvije crtice.... Bila sam sretna zbog nje, al kad je otišla muž me morao držati koliko sam se slomila od bolova.... Ali eto, 3 mj nakon toga sam i ja svoje 2 crtice ugledala i želim vam svima tu srecu❤️❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
14 postupaka
1 inseminacija
7 FETova
To nas (za sad) čeka u ovom mjesecu
💔💔💔
Aura bit će sve ok, sve smo se mi u početku bojale jer neznaš šta te čeka. Ali sve ti poslije bude normalno i prihvatiš. Ja se ne bojim igle ali mi je odvratan osjećaj gledati kad ju netko zabija, i kod vađenja krvi okrenem glavu 🤦♀️
Meni je bilo lakše da me mm bocka, ja bi zatvorila oči i čekala. Poslije sam skužila da mi je lakše da barem otprilike pratim kad će me ubosti (bez naravno direktnog pogleda 😄) i da znam jer bi tako bila opuštenija u tom trenutku..
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Pozdrav ekipi, nova sam ovdje i nisam sigurna jesam li došla na pravo mjesto u internetskim bespućima pa me slobodno preusmjerite. Čini mi se da ovdje svi imaju iskustva i znaju o čemu pričaju, a meni zbrka u glavi od previše informacija odjednom.
Nije mi u potpunosti jasno sve pa se nadam da ću ovdje dobiti koju ibformaciju više.
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
ericaa, sad sam u fazi "Volim seks i rado ga se sjećam".miss, drago mi je da si barem malo smirenija. A za bolove, nadam se da će se povećavati broj dna kad je bolje, a smanjivati broj dana kad je lošije. Malac je super, hematom se pošteno smanjio, guramo dalje.
BjeliS, da, Puregon je jefiniji od Gonala, a Gić tvrdi da je to ista stvar, samo drugi proizvođač. Čak mi je održao predavanje zašto je jeftiniji (nije radi kvalitete).
Ruska1986, tebi su dali odmah da se seksaš? Hmmm, sad se pitam zašto je meni zabranio.
Nakapaka, super za dobre vijesti. Woooohoooo, uskoro je aspiracija.
Nakon inseminacije se moras poseksat odma taj dan, navecer. A kad sam isla na ICSi i kad sam ostala trudna, Š je rekao nista do bete, a onda nista do prvih 12 tt. Tako da se ja klasicno nisam poseksala od 26.07.🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Samo da javim, pored lijevog jajnika se stvorila neka mala masa, ostalo je sve uredno sto se tice endometrijuma i folikula, hormoni su isto okej estradiol 2073, TSH 1.89, LH 1.05, progesteron 0.1… po njima sve uredno, veceras stoperica u 22:30, Ovitrelle i u petak aspiracija… Za ovu masu kao probace da je punktiraju u toku aspiracije… Citam kasnije sta sam propustila 😘😘
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pozdrav ekipi, nova sam ovdje i nisam sigurna jesam li došla na pravo mjesto u internetskim bespućima pa me slobodno preusmjerite. Čini mi se da ovdje svi imaju iskustva i znaju o čemu pričaju, a meni zbrka u glavi od previše informacija odjednom.
Nije mi u potpunosti jasno sve pa se nadam da ću ovdje dobiti koju ibformaciju više.
Dobro nam dosla i samo pitaj! 🙂 ovdje imas pravih znalaca i profesionalaca, a i trudnica koje imaju previse slobodnog vremena i na ovom forumu su maltene po cijeli dan 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Aurabit će sve ok, sve smo se mi u početku bojale jer neznaš šta te čeka. Ali sve ti poslije bude normalno i prihvatiš. Ja se ne bojim igle ali mi je odvratan osjećaj gledati kad ju netko zabija, i kod vađenja krvi okrenem glavu 🤦♀️
Meni je bilo lakše da me mm bocka, ja bi zatvorila oči i čekala. Poslije sam skužila da mi je lakše da barem otprilike pratim kad će me ubosti (bez naravno direktnog pogleda 😄) i da znam jer bi tako bila opuštenija u tom trenutku..
Vidis, a meni je bilo puno lakse si sama dat injekcije nego dat njemu da mi da.. Sta je super jer sam si morala i na poslu davat.. Vec sam si zamisljala scenu di me kolegica pika na sredini ducana 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji