Aurabit će sve ok, sve smo se mi u početku bojale jer neznaš šta te čeka. Ali sve ti poslije bude normalno i prihvatiš. Ja se ne bojim igle ali mi je odvratan osjećaj gledati kad ju netko zabija, i kod vađenja krvi okrenem glavu 🤦♀️
Meni je bilo lakše da me mm bocka, ja bi zatvorila oči i čekala. Poslije sam skužila da mi je lakše da barem otprilike pratim kad će me ubosti (bez naravno direktnog pogleda 😄) i da znam jer bi tako bila opuštenija u tom trenutku..
Znam da hoce, nego koliko god sam taj ivf prizeljkivala, nisam mu se jos nadala! Mozda glupo zvuci, ne znam objasnit taj kosmar u glavi. Sad sam vec ok, idem u to pa di puklo!💪
Nego, ja se bodem sve do aspiracije? Pa onda oni odluce jel se ide u ET il FET? O cemu to ovisi, nisam to popratila? 🤔
Ti se bodes sve do stoperice, a ona se daje dva dana prije aspiracije. Ja sam stopericu dobila u petak navecer u 9, a aspiraciju imala u nedjelju u 11. U FET ces ic u slucaju hiperstimulacije, to ti doktori procijene. Proguglah si malo hiperstimulaciju. Ako je sve ok, ides u ET najcesce treci ili peti dan od aspiracije, rijetko kad drugi dan.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aura kod kojeg si doktora i di?? Vidim da si dalmatinka...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure, da li se injekcije doplačuju što ako smo preko HZZO-a u postupku?
Ja nisam nista doplacivala
Hvala. 😊
🙂 nema na cemu.. Ja mogu rec za ovo sta sam ja koristila da se ne nadoplacuje, a za ostale stvari stvarno ne znam. Ali mislim dabto vrijedi za sve 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska hvala, sad cu obavit literaturu kad dodjem kuci! Znaci u najboljem slucaju, ovaj mjesec cu sve obavit! 🙏😘
Miss daaa, iz Splita! Dr.B Kbc Split 😊
05.12.2022 💗
Ruška ma ja sam ti smotana za te igle. Trudila sam se samo zapamtiti kad bi mi sestra objašnjavala kako namjestiti dozu ili šta se s čim miješa. Dalje bi rekla da ne mora objašnjavati jer se ja ne pikam sama pa da uopće ne gubi vrijeme 😄 a i mm je završio srednju medicinsku pa mu je to bila izvrsna prilika da se malo prisjeti 😁
Ma ako ideš preko hzzo-a, sve ti je besplatno..i postupak i lijekovi
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ruska1986 jedva čekaš pranje prozora?? Baš nas ima svakakvih 😂😂 što se seksa tiče, mm je kao MTB muž…. Rekla sam mu kad dođem u 9.mj ćemo se seksat svaki dan, rekao je: ma bježi, nema šanse da išta gurnem unutra dok ne rodis 😂 još da mi se dijete s rupom na čelu rodi. Rekao je možemo se ljubiti i maziti hahaha
Erica bit će sve bolje, svi smo prošli kroz to nadanje i naglo potonuce kad se nade rasprse… Ali poslije kiše dođe sunce.❤️ Znam, ja onaj mjesec kad sam ostala bez transfera sam bila koma, baš mi je bilo teško… I tad je došla moja prijateljica iz njem k meni i kao kasni joj 3 dana m. Ja kažem ajd napravi test, ja ih imam 50ak (🙈😂) i nas dvije skupa gledamo kako nastaju dvije crtice…. Bila sam sretna zbog nje, al kad je otišla muž me morao držati koliko sam se slomila od bolova…. Ali eto, 3 mj nakon toga sam i ja svoje 2 crtice ugledala i želim vam svima tu srecu❤️❤️
I sto put si kažem nema slušanja simptoma jer znaju manje nego ja Budem taj dan kad dobijem slomljena, valjda od te želje izgoriš pa dok vatre Ivanjske pogasiš treba ti koji sat
Hvala na lijepim riječima, ovo i pišem jedino vama jer ako itko na ovom bijelom svijetu može išta od ovog svega razumijeti, to ste VI!
I skroz kužim šta si napisala, tako bi i ja. Meni frendica kad je rekla da je trudna, sam bila sretna radi nje, jako, i došla doma, isplakala se mužu na ramenu toliko da je morao majicu baciti prati jer sam ga zabalila skroz
Aura, joooj, kužim te. Ja sam se tresla ko moj psić kod veterinara kad je rekla da idemo sad u IVF u 12om mjesecu. Trčala sam do stana, skoro babu srušila kod Pika Toliko želiš ali se prepadneš. Ali kad mi je bio otkazan sam žalila ko budala tako da... sve je normalno. Vjerojatno ću se trest i u travnju, daj Bože jer bi to značilo da krećemo
A s inekcijama još bitku vodim u teoriji
SRetno, sretno!!!!
SBjeliš
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Magnolia, betica je 👌🏻👌🏻👌🏻. Razumin strah, kako san ti već napisala- dan po dan. 🌸🌺🌸
---
Ruska, ja sam počela prat, nekako se bojim sve ostavit za kraj, imam osjećaj da neću sve stić il ću se preforsirat. Jedna tura već oprana, čeka peglanje i slaganje u komodu (i nju smo slozili, jedino krevetic nismo da ne smeta), druga tura na sušilu: https://ibb.co/KhDB5pR
Stalno prolazim kraj ovig pa buljin ko tele u šarena vrata 😍
Jedino mi ovo neće bit tesko peglat.
Očekujem još jedno cca 40 kg stvari iz RH. Jedna kutija na putu, druga kreće sutra. Unutra su mi tetre i posteljina i ostalo iz Malog Anđela, onda svekrva spremila neke stvari- što je muž još nosio (al ne previše). Rekla san da pošalje da slikam dite u tome za uspomenu. Pa dok se sve to opere i posusi na ovom divnom njemačkom vremenu, ne mogu si dopustit luksuz čekanja do kraja ožujka 🤣. Pa onda neke stvari isto dolaze za bolničku torbu koju kao trebam već imat spremnu, al ne, ja cekam zadnji čas 🤦🏻♀️🥴 Proć će ovaj misec brzo-iman osjećaj.
--
Bajo, ti spremna 😍😍😍😍😍
---
Šta se tiče odnosa, nemojte se susprezat ako nemate posebnih razloga il zabrana. Nikakve rupe neće bit ditetu po glavi, 🤣 I može se kad se hoće. Nama nije bas bas toliko čest kao i prije trudnoce, al bome se moze kad se hoce. 😉 I intenzivnije je sve- if you know what I mean 🙈😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja spremna na trudnoću, kupila si Flo Premium.
što je to?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Magnolia, betica je 👌🏻👌🏻👌🏻. Razumin strah, kako san ti već napisala- dan po dan. 🌸🌺🌸
—
Ruska, ja sam počela prat, nekako se bojim sve ostavit za kraj, imam osjećaj da neću sve stić il ću se preforsirat. Jedna tura već oprana, čeka peglanje i slaganje u komodu (i nju smo slozili, jedino krevetic nismo da ne smeta), druga tura na sušilu:https://ibb.co/KhDB5pR
Stalno prolazim kraj ovig pa buljin ko tele u šarena vrata 😍
Jedino mi ovo neće bit tesko peglat.
Očekujem još jedno cca 40 kg stvari iz RH. Jedna kutija na putu, druga kreće sutra. Unutra su mi tetre i posteljina i ostalo iz Malog Anđela, onda svekrva spremila neke stvari- što je muž još nosio (al ne previše). Rekla san da pošalje da slikam dite u tome za uspomenu. Pa dok se sve to opere i posusi na ovom divnom njemačkom vremenu, ne mogu si dopustit luksuz čekanja do kraja ožujka 🤣. Pa onda neke stvari isto dolaze za bolničku torbu koju kao trebam već imat spremnu, al ne, ja cekam zadnji čas 🤦🏻♀️🥴 Proć će ovaj misec brzo-iman osjećaj.
–
Bajo, ti spremna 😍😍😍😍😍
—
Šta se tiče odnosa, nemojte se susprezat ako nemate posebnih razloga il zabrana. Nikakve rupe neće bit ditetu po glavi, 🤣 I može se kad se hoće. Nama nije bas bas toliko čest kao i prije trudnoce, al bome se moze kad se hoce. 😉 I intenzivnije je sve- if you know what I mean 🙈😉
Ma znam da nije rano.. Ali ono, u slucaju i da zavrsim u bolnici, to za bebu ima ko rijesit(mozda zato i odgadjam 🤭🤭). Ali ovo za bolnicu mi je bitno da sama spremim jer oni nista ne bi nasli 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji