Magnolia srce ti je uzlupano jer u trudnoci krv brze kola😁
Kakva panika.. ok, znam da te strah nakon svega ali probaj gledati na drugu stranu. Zadnjih dana si imala lose nalaze, bla bla i zar ne mislis da se beba ne bi implantirala da joj nisi stvorila neke druge dobre uvjete? Mozda je na mamu pa joj i stres pogoduje ( sad ga se rijesavaj).. nitko od nas nezz kako ce biti poslije, zato je bitno uzivati u danasnjem danu, a za sutra cemo se misliti kada dodje. Meni je ova tvoja trudnoca cudo i znak da zapravo mi tu ne mozemo nista osim prihvatiti situaciju u kojoj jesmo trenutno i gledamo da damo sve od sebe da izvucemo najbolje iz nje.. i tocno ide ona:
- covjek planira, a Bog se smijesi..
Nisam te pitala, sta muzic kaze na to sve? 😍
Anksi 😘😘
Mare na prvu je malo niska, a svakako prekosutra viditi dal se uduplala. Ako se pravilno dupla, to je to. Navikli smo da su bete jako razlicite kod svake od nas i da nema pravila🍀🍀
Stiskla sam 🤞🤞
On je prizemljen, jer smo bas navikli na šokove. Da, da, sama ja sebi govorim sta bude bit ce, ali u pozadini mozga milijun scenarija😂😂.
Je li danas stoperica izisla? Imas li jos ijedan booster da te ceka?
Ne mislim da si luda, nego sam vidjela od tebe pa racunam idem i ja, bar progesteron😂😂
Magnolia, nisam luda, ali sam puknuta.
Pih, samo progesteron. Pih. Početnice.
Slažem se s Meto, ova beba je na tebe, zato se i implantirala. Umrla bi od dosade kod neke druge mame.
💔💔💔
Zanima me ako koja od vas možda zna kako to ide ili od doktora do doktora.trudna sam 19 tj.i još nikako mi nije tržio ginekolog urin da li je to rano ili idem preksutra pa ću vidjet da li će ovaj put tražit unaprijed hvala.
Ako te brine, izvadi ga sama, ne mora te doktor to tražiti.
Wooohooo, lijepo napreduje ta tvoja trudnoća
💔💔💔
Magnolia, Mara 😍
Sretno svima danas!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Magnolia i Mara 😍😍🤞🤞❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure,
pratim vas već duže i naša priča ide ovako. Dakle dijagnoza je bila loši jajovodi te sam oba dva morala izvaditi, te smo imali u drugom postupku betu koja je 2x rasla no na žalost odjednom je pala...biokemijska, i sada u trećem počeli uzimati dodatne pripravke (prenatale, selen, q10, matičnu-do transfera, vitamin e) i imali 3 blastice, 2 odlične vraćene uz embryo glue i opet beta 0 (vjerujemo da je bilo do vitamina i ICSI što su bile blastice). Naravno doktor i dalje ne vidi smisao dodatnih pretraga (imunologije, kariograma...).... otišli po drugo mišljenje i dobili uputnicu za vađenje vitamina d koji je samo 24 nmol/L. Dobila sam vitamin d u spreju...
Pitanje: koliko je potrebno da se nivo vitamina digne u normalu (vremenski)? je li moguće da zbog njega nije došlo do implantacije?
je li netko radio privatno imunologiju? kako se zove pretraga i koliko košta?
Hvala...
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
#onogati ja tek sad isla procitst za onaj lijek sto su mi ga dali prije et.. Zarzio.. daje se onkoloskim bolesnicima.. gotovo, sasrala se da bi dosla dalje da se daje u borbi protiv NK celija.. uh, malo olaksanje🙄 znaci dr mi je dao svu mogucu th..
a magnolia ovako to izgleda trenutno
Prolazim i ja kroz crne scenarije da mi je danas vec trebala biti jaca sjena🤦♀️ Iduca dva dana su kljucna😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav cure,
pratim vas već duže i naša priča ide ovako. Dakle dijagnoza je bila loši jajovodi te sam oba dva morala izvaditi, te smo imali u drugom postupku betu koja je 2x rasla no na žalost odjednom je pala…biokemijska, i sada u trećem počeli uzimati dodatne pripravke (prenatale, selen, q10, matičnu-do transfera, vitamin e) i imali 3 blastice, 2 odlične vraćene uz embryo glue i opet beta 0 (vjerujemo da je bilo do vitamina i ICSI što su bile blastice). Naravno doktor i dalje ne vidi smisao dodatnih pretraga (imunologije, kariograma…)…. otišli po drugo mišljenje i dobili uputnicu za vađenje vitamina d koji je samo 24 nmol/L. Dobila sam vitamin d u spreju…
Pitanje: koliko je potrebno da se nivo vitamina digne u normalu (vremenski)? je li moguće da zbog njega nije došlo do implantacije?
je li netko radio privatno imunologiju? kako se zove pretraga i koliko košta?
Hvala…
Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna! Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i pridruži se čoporu.
Vitamin d u razini iznad 100 povećava ČETIRI puta šanse za implantaciju. Tako da je tvoj nizak D vitamin sigurno otežao implantaciju. D vitamin u spreju ti je q od ovce na tvojoj razini, traži da ti daju DVital25000, meni je u mjesec dana digao sa 60 na 90 (čisto da imaš osjećaj kako to raste).
Što se imunologije tiče, ja sam radila privatno, nije preskupo. ANA, ENA, anti dsDNA u Breyeru dođe 850kn. Svaki laboratorij ima svoje cijene pa malo proguglaj i iskombiniraj gdje ti je najjeftinije.
Naravno, i trombofilija ti je bitna. Zato pročitaj prve tri stranice teme, tamo smo sve raspisali.
💔💔💔
#onogatija tek sad isla procitst za onaj lijek sto su mi ga dali prije et.. Zarzio.. daje se onkoloskim bolesnicima.. gotovo, sasrala se da bi dosla dalje da se daje u borbi protiv NK celija.. uh, malo olaksanje🙄 znaci dr mi je dao svu mogucu th..
a magnolia ovako to izgleda trenutno
Prolazim i ja kroz crne scenarije da mi je danas vec trebala biti jaca sjena🤦♀️ Iduca dva dana su kljucna😂😂
Ja sam inače freak koji UVIJEK prvo pročita sva uputstva u lijekovima i tek onda ih pije.
Osim sad, u svojim postupcima nikad ništa nisam pročitala, ne želim znati.
💔💔💔
Pami da,mislim da ti je to pametno...bolje provjeriti da je skroz nestao prije nego lkrenes u setnju!ali sigurna sam da hoce !!
Teja1408 hvala ❤️ samo da se ovakp nastavi.
Women Name kako ti sa svojim bolovima,jel ti sta lakse?
Magnolia beta je super !
Mara drzimo fige da se dupla 🙏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji