Inače, to sam zaboravila napisati. Ne znam zašto, ali izgleda da Gić za mene misli da sam nimfomanka.
Sve upute mi je dao kroz šalu i opuštenim tonom glasa, a onda se naglo uozbiljio i ozbiljno mi rekao da su mi zabranjeni spolni odnosi
Ovaj moj ionako djeluje kao da mi, za svaki slučaj, neće dati do djetetovog osamnaestog rođendanaa kao nisi?
A mislim da ni mojoj dotkorici nije mišljenje drugačije, ja nakon HCG, sa gazom među nogama pitam kad se mogu keksat! Sad mi bed pitat za postupak
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meto ispratila si stopericu, sad ce krenit nova crtica malo po malo..ne znam jesam ti ikad rekla ali otkako sam god na ovom forumu uvijek kad vidim tebe da nesto pisese pomislim aa da, ona je trudnica tako da ces uskoro to i postati.
Ruska1986 joooj,sad kad sam vidila popis stvari za rodiliste sam tek postala svjesna koliko si ti vec blizu toga je,li svjesna?! Jos malo pa stize curetak 👏👏
Erica ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ale, aktivnosti danas!
Vopim takve dana 😋
Magnolila i Mara, naše spontane djevojke iz čarobne veljače ❤ Mara, duplanje je najbitnije 😘
Aura ❤
Meto 😘😘
Marinela, spontanusa, suuuper vijesti!! 6.1mm ❤❤
MTBica parti je već počeooooo
Hej, ovaj Purgeron je dosta jeftiniji od Gonala, ili minse čini? Mene su lijelokovi dosli oko tisucu eur. 9-10 gonala i 5-6 cetrotida.. Tako nesta.
Leia kako si?
Aura brzo ćeš sve skontat. Pola toga imas na prvim stranicama 😋 Čestitam!
Ericaa, Aurora 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Tiki ❤
Miss drzi se
Ruska ti si u 34tjednu.. Vrijeme da pakiras pomalo.. 😋😋😂 Kad
meni netko doći oprati prozore? Necu valjda morati čekati 9mj? 😵
Ja procitala upute na prvim stranicama.. Ale nema nista vezano za seh 9dnt 🙈
oharascarlett14@gmail.com
Inače, to sam zaboravila napisati. Ne znam zašto, ali izgleda da Gić za mene misli da sam nimfomanka.
Sve upute mi je dao kroz šalu i opuštenim tonom glasa, a onda se naglo uozbiljio i ozbiljno mi rekao da su mi zabranjeni spolni odnosi
Ovaj moj ionako djeluje kao da mi, za svaki slučaj, neće dati do djetetovog osamnaestog rođendana
😂😂😂 ja sam i mogla, stvarno nikakvih prepreka nije bilo, al jednostavno si u glavi to nisam mogla poslozit! Ni ja ni muz.. Iskreno, nisam sigurna ni da cu sada nest uzivat! 🤷🏻♀️ bojim se da mi ne bude ko onaj sex nakon inseminacije, kad se moras navecer poseksat, uzas! Gore nego sta mi je bilo prvi put
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sad mi je tako cudno i smjesno da cu rodit, mozda vec za 3, 4 tjedna 🙂 iskreno, nemam nikakvog straha i jedva cekam! 🙂 i kazem, nekako ne mislim da cemo dogurat do 18.04.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Samo da javim, pored lijevog jajnika se stvorila neka mala masa, ostalo je sve uredno sto se tice endometrijuma i folikula, hormoni su isto okej estradiol 2073, TSH 1.89, LH 1.05, progesteron 0.1... po njima sve uredno, veceras stoperica u 22:30, Ovitrelle i u petak aspiracija... Za ovu masu kao probace da je punktiraju u toku aspiracije... Citam kasnije sta sam propustila 😘😘
👩🏽34god
ericaa, sad sam u fazi "Volim seks i rado ga se sjećam".
miss, drago mi je da si barem malo smirenija. A za bolove, nadam se da će se povećavati broj dna kad je bolje, a smanjivati broj dana kad je lošije. Malac je super, hematom se pošteno smanjio, guramo dalje.
BjeliS, da, Puregon je jefiniji od Gonala, a Gić tvrdi da je to ista stvar, samo drugi proizvođač. Čak mi je održao predavanje zašto je jeftiniji (nije radi kvalitete).
Ruska1986, tebi su dali odmah da se seksaš? Hmmm, sad se pitam zašto je meni zabranio.
Nakapaka, super za dobre vijesti. Woooohoooo, uskoro je aspiracija.
💔💔💔
Ups krivo sam napisala 🙈 mislila sam Tiki sretno danas!!
Ali Tuma sretno i tebi šta god danas radila 😋🙂
Hahha hvala, evo i ja danas vadim krv, pa sretno da tsh bude dobar 😂😂
Mislim da kad se podigne da se više ne spušta…. 😊 Nisam 100 posto sigurna, netko će vjerojatno znati bolje al mislim da je tako. Sretno i tebi što god danas radila 😊
Ja isto danas vadila krv i kontroliram tsh 😁 jesi na VV vadila? 😁
Ma ja sam jucer bila na rebru vaditi kks i retikulocite i frakciju zrelih retikulocita (to me hematolog slao zbog anemije) pa sam mislila da će mi odmah i tsh izvaditi u sklopu kks jer njega svaka 4 tj moram vaditi i u Dz Sesvete mi izvade sve, al eto na Rebru su mi neku jadnu kks izvadili sa samo par stvari pa sam išla dns privatno na kraju još tsh i željezo izvadit 😅 jesi dobila nalaze?
Jos ne, meni je tsh prenizak
Pa se sad nadam da ce ipak malo narasti 😁
Evo meni je dosta pao.😅 Sad je 0,58, a prije 1 mj je bio 1,58.... Tak da vjerujem da će mi smanjit terapiju. Javi kad dođu nalazi, nadam se da je tvoj narastao 🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ako kome pomaze 😘
Pomaže, pomaže, ja sve ovakve stvari već mjesecima bacam u tekicu za porod, kroz to ću prolaziti u zadnjem tromjesečju
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji