Magnolia moja beta 14dnt dvodnevih je bila oko 280, pa eto nas bojimo 27 tj😊 beta je super, neka sve samo tako nastavi do kraja❤️
Mara neka se samo po dupla za 2 dana🤞🤞🙏
Marinela divno, prekrasno! 🥰🥰
Meto sad znaš da je stopericu izašla, sad za koji dan nek počne tamniti🤞🙏
Leptirica ja sam do sad 2 puta radila urinokulturu i 2 puta urin.... Mislim da ne bi bilo loše prekontrolirati urin😊
Ruska1986 ajmeee vec😱😱 predobro, ti su stvarno blizu termina već. Još 3 i pol tj i u terminu si zapravo. 😍
Bajo drži se i nek krene skoro 🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruška ajme kako je proletilo 😮😊😊 daj pliz napiši šta parkiraš sve za bolnicu? Ja pokušavam polako pohvatati šta sve treba, još mi je prerano za kupovinu ali jako volim biti informirana 🙃
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dobro jutro cure!
MISS sinoć sam uletila na forum samo da vidim kako je prošao pregled, iiiiiii odlično da se smanjuje hematomBiti će to sve u redu i bebač je dobro
Magnolia divna ti je druga beta, svakako beba je tu, probaj se bar malo veseliti, budi oprezna, vjerujem da ti je šok i da se bojiš ali moraš se nadati i vjerovati da će sve biti dobro.
Tiki sretno na pregledu, biti će sve dobro
Mara234 lijepa beta, bitno da se podupla
MTBica a nego što nego da se bebe razmještaju i traže svoju poziciju na kojoj će ostati 9 mjeseci
Aurora neki dan ti nisam pisala ali i ja sam nosila u četvrtak svoj bijeli test na posao, gledala, kad se sasušio bila je naznaka ruba evaporacijske i to mi je bilo još gore. U subotu je bio zaista bijel… Isto sam se, za promjenu, osjećala usrano, blago rečeno. Znam da idem u postupak ali nikad baš nikad nisam tu crticu vidjela i baš zaboli svaki put. Ne mogu niti zamisliti osjećaj da vidim makar sjenicu. Išta…
Jučer nije mi bio dobar dan, ni psihički ni fizički, imala sam proljev uz izljeve i takva me drhtavica cijelog tijela uhvatila i mislila sam da ću iz kože svoje izaći i poslati sve u 3 krasne. Aliii, bilo je sunce, toplo, proljeće se osjećalo, otuširala sam se, lijepo obukla, stavila parfem i našminkala i otišla na posao kad se to primirilo. I dan je bio bolji. Tako da super da si izašla, otišla šetat, trčat, jednostavno ovdje ništa nije jednostavno. Idemo zajedno u 4om i rasturiti ćemoI onda navečer pogledam film Me before you i isplačem se ko budala….di me nađe
Najgore je ponadati se i onda na kraju ništa. 😔 Drži se, drago mi je da si uspjela popraviti usrani dan❤️ doći će bolji dani i prave crtice, pozitivne bete i lijepi uzvi. 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Aura, wooooohoooo!
Bez brige, strah od igala će proći u roku keks. Ja se nadam da ću se morati bockati još 10, 11 mjeseci.
Naravno da ćeš sve moći odraditi. Lijekove vjerojatno moraš staviti u fridge. Pogledaj na početku teme za svoj lijek filmić kako se daje. I onda pitaj sve što ostane nejasno.
Kad krećeš, odmah sad?
mala39, Puregon900 ti je 1756kn u Filipovića, a to ti je za 4 injekcije. Sad, vidi koliko će tebi trebati (vjerojatno 2x toliko). Sve ostalo su sitnice od par stotina kuna, stimulacija je najskuplja. Računaj da će te cijeli postupak sa lijekovima doći cca 15kkn.
Mara234, da, najvažnije je duplanje. Ali i bez duplanja, prosječna vrijednost na tvoj dan je 132 (eh, tko ne čita početne postove ), a tebi je osjetno više. Tako da, beta za dva dana i grickaj noktiće do onda.
💔💔💔
Stani ja sam kod dr.Po, da, slao me vaditi.. nezz zasto ti je dr to prekrizio 🤷♀️ Izvadi sutra, trebas biti na taste.
Kako se osjecas, pikaju li jajnici?
ok, thanks za info, onda cu sutra ujutro to obaviti
Ma osjecam se super, malo nesto osjetim, nista posebno. Danas idem da mi daju cetrotide sestre ( prvi put to uzimam pa su mi rekle da dodjem da one daju), a sutra pregled kod dr....po njemu u ned aspiracija.
Nisam upratila sta si ti dobila, isto Gonal ili nesto drugo?
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Magnolia, hm hm… Necu nista rec, al mislim da je stvarno trenutak da lagano krenes uzivat u svojoj bebici ❤💜💙
Mara, meni se cini da ti beta skroz ok! 😉🙂💜❤
Pami, nadajmo se da hematom skroz, skroz nestao i da saf mozes napokon opusteno uzivati u svojoj trudnoci 🙂
Marinela, 🤗🤗🤗🥰🥰🥰 divno, uzivaj! 🙂
Leptirica, mene je na pocetku trudnoce trazio doktor da izvadim KKS i urin. Ali to ti je stvarno od doktora do doktora, svako neku svoju politiku vodi 🤷🏻♀️ isto kao sta negdje mjere duzinu cerviksa, negdje to ni ne pogledaju, skoro cijelu trudnocu. Ali kao sta nasa MTBkaze, mozes ti to napravit i na svoju ruku, neki stotinjak kuna ti je ako ides privatno.
I eto cure, ja danas rijesila sve.. Od sutra sam sluzeno na rodiljnom 🥳🥳🥳 di je proletilo ovo vrijeme??? Danas cu si spremit torbu za bolnicu, nekako imam osjecaj da necu dogurati do termina, ne znam zast 🤷🏻♀️ al nek je to spremno 🙂
Hej pa i meni se čini da je ok. Gledala sam neku tabelu prosječnih vrijednosti i tu sam negdje. Od 12 mi radi doktor pa ću ga nazvat. Iskreno mislim da je najbitnije to duplanje
Ma da, bitno da se dupla! Al beta je skroz, skroz ok tako da ne brini 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ups krivo sam napisala 🙈 mislila sam Tiki sretno danas!!
Ali Tuma sretno i tebi šta god danas radila 😋🙂
Hahha hvala, evo i ja danas vadim krv, pa sretno da tsh bude dobar 😂😂
Mislim da kad se podigne da se više ne spušta…. 😊 Nisam 100 posto sigurna, netko će vjerojatno znati bolje al mislim da je tako. Sretno i tebi što god danas radila 😊
Ja isto danas vadila krv i kontroliram tsh 😁 jesi na VV vadila? 😁
Ma ja sam jucer bila na rebru vaditi kks i retikulocite i frakciju zrelih retikulocita (to me hematolog slao zbog anemije) pa sam mislila da će mi odmah i tsh izvaditi u sklopu kks jer njega svaka 4 tj moram vaditi i u Dz Sesvete mi izvade sve, al eto na Rebru su mi neku jadnu kks izvadili sa samo par stvari pa sam išla dns privatno na kraju još tsh i željezo izvadit 😅 jesi dobila nalaze?
Jos ne, meni je tsh prenizak
Pa se sad nadam da ce ipak malo narasti 😁
ericaa,
Ni ja u svojih 17tak godina piškanja testova i vađenja beta nisam nikad ništa vidjela - do prvog postupka.
Navijam da i tebi prvi postupak donese debelu crticu, i da te ta crtica 8 mjeseci kasnije zajebava i ne da ti spavati po noći
💔💔💔
Magnolia moja beta 14dnt dvodnevih je bila oko 280, pa eto nas bojimo 27 tj😊 beta je super, neka sve samo tako nastavi do kraja❤️
Mara neka se samo po dupla za 2 dana🤞🤞🙏
Marinela divno, prekrasno! 🥰🥰
Meto sad znaš da je stopericu izašla, sad za koji dan nek počne tamniti🤞🙏
Leptirica ja sam do sad 2 puta radila urinokulturu i 2 puta urin…. Mislim da ne bi bilo loše prekontrolirati urin😊
Ruska1986 ajmeee vec😱😱 predobro, ti su stvarno blizu termina već. Još 3 i pol tj i u terminu si zapravo. 😍
Bajo drži se i nek krene skoro 🤞🥰
Daaaa,! Jos jedno 3 i pol tjedna i krece 🍍, pranje prozora i sex. 👻 muz stalno pita kad bi trebali kao da mi pomogne oko otvaranja, a ne zato sta mu fali 😂😂 iako, ne znam kako uopce ima zelju, a ja bas sad imam trbusinu 😂😂😂 a ja se jedino 🍍 veselim 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Idem na ivf! Ajme koji me strah odjednom uvatija! Setam sa kesom inekcija i lijekova i ne znam bili se smijala ili plakala!
Ja i moj strah od igala na levelu pro! Valjda cu moc to sve odradit!
Najrađe bi nazvala jednu od vas na mobitel da mi sve objasni jer ja od straha ništa nisam pitala!🙄
hejjj nema straha, kako ti je rekla MTBica pogledaj na prvim stranicama upotrebnu ljekova, dva puta i stvarno ti bude normala to davati sebi :)
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji