Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 10:28

Mara234

Prijavljujem betu 207 kako vam se to čini

Pa fantastično!!!
    Sad za dva dana opet, da vidimo kako raste. 

💔💔💔

Sunny_🐣
    03. Ožujak 2021. 10:30

Magnolia ❤
    mara234 odličnooooo 🥳🥳🥳🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

03. Ožujak 2021. 10:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, pa mogla bi mi biti visoka beta sutra, dobila sam duplu štopericu.
    Je, M je jako dobar. Nije zgodan kao moj dečko, ali ne možemo svi imati mog dečka.Magnolia, ok, još jedan korak si odradila. Kad je UZV? Planiraš li raditi još koju betu ili?
    I ne jebi sa malom betom, pojma nemaš kad ti je bila implantacija.

Meto, mogla si i sliku sebe poslati.

Rekli su mi da ne moram treću, ali ja se sve mislim..... Mozda i hocu ali npr nakon 3 dana, vidjeti cu kako ce me okrenuti, na ludost ili na normalu. Mozda i tsh opet izvadim, gora sam od tebe😂. Uz cu dogovoriti sutra, moram vidjeti sto cu sa poslom, ali mislim da ostajem na bolovanju, kovid, stres, ovo, ono. Stres mi je sada i kada ne radim......

Lita.1234
    03. Ožujak 2021. 10:34

Mara suuper!! Cestitam curee!!!!! 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 10:35

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Je, M je jako dobar. Nije zgodan kao moj dečko, ali ne možemo svi imati mog dečka.Magnolia, ok, još jedan korak si odradila. Kad je UZV? Planiraš li raditi još koju betu ili?

Rekli su mi da ne moram treću, ali ja se sve mislim….. Mozda i hocu ali npr nakon 3 dana, vidjeti cu kako ce me okrenuti, na ludost ili na normalu. Mozda i tsh opet izvadim, gora sam od tebe😂. Uz cu dogovoriti sutra, moram vidjeti sto cu sa poslom, ali mislim da ostajem na bolovanju, kovid, stres, ovo, ono. Stres mi je sada i kada ne radim……

Ajde nemoj za 3 dana, već za paran broj dana. Jer ako staviš neparan, onda ćeš se izluditi preračunavajući kolika bi beta trebala biti.
    I ja uopće nisam luda, molit ću lijepo. Na drugoj beti (ako dođem do nje) ću samo izvaditi sve ikad iz krvi da budem sigurna je li sve OK. 
    A sad lijepo, muzika u uši i šetnja uz more dok je lijepo vrijeme. Poslije, daljinski u ruke i Netflix. Tvojoj bebi se ne sviđa što se mama stalno nervira, hoće da malo i uživaš i pobrineš se za sebe. 

💔💔💔

Kacusha
    03. Ožujak 2021. 10:36

Magnolia you are blooming 🌺😁 Mara cestitam 😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    03. Ožujak 2021. 10:36

Magnolia you are blooming 🌺😁 Mara cestitam 😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

03. Ožujak 2021. 10:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rekli su mi da ne moram treću, ali ja se sve mislim….. Mozda i hocu ali npr nakon 3 dana, vidjeti cu kako ce me okrenuti, na ludost ili na normalu. Mozda i tsh opet izvadim, gora sam od tebe😂. Uz cu dogovoriti sutra, moram vidjeti sto cu sa poslom, ali mislim da ostajem na bolovanju, kovid, stres, ovo, ono. Stres mi je sada i kada ne radim……

Ajde nemoj za 3 dana, već za paran broj dana. Jer ako staviš neparan, onda ćeš se izluditi preračunavajući kolika bi beta trebala biti.
    I ja uopće nisam luda, molit ću lijepo. Na drugoj beti (ako dođem do nje) ću samo izvaditi sve ikad iz krvi da budem sigurna je li sve OK.
    A sad lijepo, muzika u uši i šetnja uz more dok je lijepo vrijeme. Poslije, daljinski u ruke i Netflix. Tvojoj bebi se ne sviđa što se mama stalno nervira, hoće da malo i uživaš i pobrineš se za sebe.

Ne mislim da si luda, nego sam vidjela od tebe pa racunam idem i ja, bar progesteron😂😂

Meto
    03. Ožujak 2021. 10:45

Magnolia srce ti je uzlupano jer u trudnoci krv brze kola😁 
    Kakva panika.. ok, znam da te strah nakon svega ali probaj gledati na drugu stranu. Zadnjih dana si imala lose nalaze, bla bla i zar ne mislis da se beba ne bi implantirala da joj nisi stvorila neke druge dobre uvjete? Mozda je na mamu pa joj i stres pogoduje ( sad ga se rijesavaj).. nitko od nas nezz kako ce biti poslije, zato je bitno uzivati u danasnjem danu, a za sutra cemo se misliti kada dodje. Meni je ova tvoja trudnoca cudo i znak da zapravo mi tu ne mozemo nista osim prihvatiti situaciju u kojoj jesmo trenutno i gledamo da damo sve od sebe da izvucemo najbolje iz nje.. i tocno ide ona: 
    - covjek planira, a Bog se smijesi..
    Nisam te pitala, sta muzic kaze na to sve? 😍
    Anksi 😘😘
    Mare na prvu je malo niska, a svakako prekosutra viditi dal se uduplala. Ako se pravilno dupla, to je to. Navikli smo da su bete jako razlicite kod svake od nas i da nema pravila🍀🍀
    Stiskla sam 🤞🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Leptirica 90🦋
    03. Ožujak 2021. 10:49

Zanima me ako koja od vas možda zna kako to ide ili od  doktora do doktora.trudna sam 19 tj.i još nikako mi nije tržio ginekolog urin da li je to rano ili idem preksutra pa ću vidjet da li će ovaj put tražit unaprijed hvala.

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.