Magnolia moja beta je 14dnt trodnevnih bila 570, tako da to ti je to 😁 kod tebe je prirodna trudnoća pa ni ne znaš koji ti je točno dan od začeća. Razumijem da ti se teško opustiti, ali zasad sve stvarno lijepo ide 🙂🤞🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
magnolija to je dobra beta. Velicina bete nema veze sa zdravom trudnocom. Znam iz iskustva, meni su u 4 tjednu rekli da idem na kiretazu jer mi je beta bila premala. Hvala bogu da imam super gin koja je rekla ma daj nema ti veze sa tim, glavno da raste. Pustimo i vidjet ces. i stvarno je tako bilo. Opusti se i dopusti sreci da ti dodje!!!!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sretnoooo svim curama danas i nadamo se sto boljim novostima
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Dakle, postoji više načina na koji se može (a ne mora) pomoći implantaciji. Neke klinike to rade individualno, od pacijenta do pacijenta, ovisno o njegovoj situaciji. Neke ne rade ništa dok nemaš 28 neuspjeha. A neke rutinski daju svima neku terapiju i nadaju se da su poklopili većinu stvari.
Napisat ću što ja znam, ali računaj da sam ja laik, da sam nešto možda krivo razumjela, i da sam čitala samo ono što se mene osobno tiče.
Radi se sljedeće:
[ol]
[li]trombofilija[/li]
[ul]
[li]najčešće se daje Andol100 jer štetiti ne može, pomaže u blažim oblicima trombofilije (a ionako nas ne traže da se testiramo, pa su time smanjili rizik ako nešto imamo), i pomaže prokrvljenosti maternice - što pomaže implantaciji[/li]
[li]dokazanim mutacijama daju heparin, ili muljaju i ne daju heparin[/li]
[/ul]
[li] imunologija[/li]
[ul]
[li]najčešće ne daju ništa, osim ako si se testirala (često na svoju ruku), onda dobiješ terapiju za rušenje imuniteta (često Decortin)[/li]
[/ul]
[li]HCG boosteri[/li]
[ul]
[li]radi se o HCG injekcijama za koje se očekuje da će "prevariti" naše tijelo da smo trudni, i da će onda to olakšati implantaciju (naglo dobijemo porast bete u krvi, tijelo se počne ponašati kao da je trudno, ispušta sve potrebne hormone i smanji imunološku reakciju na plod i borbu protiv njega). Netko dobije jedan, netko dva a čitala sam i za 3 injekcije - svakih nekoliko dana. Upitno je da li stvarno pomaže.[/li]
[/ul]
[li]Supresija/antagonist[/li]
[ul]
[li]radi se o injekciji koja ruši LH u krvi, treba se kliknuti šesti dan nakon ovulacije (dakle 1DNT petodnevnog ili 3DNT trodnevnog) jer se računa da na taj dan kreće implantacija. Pojma nemam zašto to pomaže i pomaže li uopće, ali eto, često se daje. Znam da u toj fazi je obično LH niži, moguće da pokušavaju isprovocirati da luteinizirajuća faza bude kakva treba biti,a ne onakva kakvu naše poremećeno jalovo tijelo pokušava imati.[/li]
[/ul]
[li]progesteron u injekcijama[/li]
[ul]
[li]progesteron prirodno raste kod spontanih trudnoća. S obzirom na to da naša tijela ipak nisu ostala prirodno trudna, često su razine progesterona preniske - zato dobivamo duphaston, utriće, ... Neka istraživanja kažu da injekcija progesterona (svakodnevna ili jedna/dvije nabrijane) puno povećavaju šansu za implantaciju, stoga neke klinike dodatno daju i to.[/li]
[/ul]
[/ol]
Molim sve koje znaju više od mene da me isprave za gluposti koje sam napisala
💔💔💔
Lita.1234, pa mogla bi mi biti visoka beta sutra, dobila sam duplu štopericu.
Je, M je jako dobar. Nije zgodan kao moj dečko, ali ne možemo svi imati mog dečka.
Magnolia, ok, još jedan korak si odradila. Kad je UZV? Planiraš li raditi još koju betu ili?
I ne jebi sa malom betom, pojma nemaš kad ti je bila implantacija.
Meto, mogla si i sliku sebe poslati.
💔💔💔
Prijavljujem betu 207 kako vam se to čini
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Magnolia 🥰🥰🥰 cunce ti zarko ljubim😛
Srce mi je ulupano konstantno, ne zbog uzbuđenja, više zbog panike. I jos racunam sve u danima nakon transfera. Danas sam odprilike 13,14 dana nakon transfera trodnevih. Nekako mi se cini malo. Tu neke od vas su imale vec cetveroznamenkaste brojeve u tim danima, ajme povraća mi se
Ne cestitam, ali🥰🥰🥰
Za betu ne brini, meni je sa 2 trodnevna bila 279 i gle me sad, jos malo pa puni 15tt
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sortiraj odgovore
Najstariji