Ja ne znam jesam li ja stvarno takva p**** al ova štoperica je bolnija nego šta sam mislila!
Al aj prvi mačići se u vodu bacaju💪
Valjda sam je na dobro misto smontirala 🤦♀️
Ah, da malo jest.. Ja sam je dobila u obicnoj sprici, onak nije bilo kao pikanjem onim lijelim tankim penom.. 😞 Ali sada si mirna, nema pikanja neko vrijeme 😋
Uuuuu to mora da je bilo gadno. 🙈🙈🙈 Jos sam izvrtila cili forum da vidim sta vi kazete, pise svugdi ne boli (ja se panicno bojim igala #citajmimoza).
Krenila sam bas hrabro, kad ono aaaaauch. A vjerujem da cu silom prilika morat ojacat 🤣
I sad cekamo srijedu. Juhuuu 🍾
05.12.2022 💗
Dada, ma prvo sam bila u šoku, onda mi se plakalo, a onda sam to riješila. As usual.
Super su mi žene bile u ljekarni, ba su drage tamo i uvijek požele puno sreće na kraju. Osjećala sam se jako dobrodošlom.
Libo, svaka čast. Ja sam za betu ono što je Dada za pišanje. Kad me pukne, ja je moram izvaditi pod odmah.SeniRemmus, budem mu pokazala na idućem dejtu nalaze (ovi su ga zapravo jedini i zanimali) pa ću vidjeti što ćemo se dogovoriti. Treba do te trudnoće i doći.
Za sad je malo zatečen moji planom da imam sedam smrzlića. Namjerno sam bubla veću brojku da mu dam izazov, zapravo ću biti jako zadovoljna i sa pet smrzlića.
(njegova je prognoza da ih vjerojatno neće biti)Ina85, ma nema problema, zato smo tu. Neke žene su stvarno imale fantastične rezultate s DHEA, nadam se da će i tebi pomoći.
Lucyinthesky, eh da, znam da sam kod nekoga vidjela. Mislim da će mi dati i Orgalutran, nekako mi se čini da je imao prezriv izraz lica (hmm… lica? čela? ton glasa? nešto
) kad sam ga pitala hoću li uzimati Cetrotide i rekao je da ne. Pitam se zašto.
Jesi isto bila sa 150-150 ili? Osim konačnog rezultata, kako si zadovoljna takvom stimulacijom?
Moram priznati da me zaintrigiralo zašto je prvo mislio ići sa Puregon300 (i rekao je da idemo u postupak ako imam 8 antralaca), a nakon ovog UZVa kad je vidio da ih imam 12 se sav uzbudio (nadam se da se uzbudio radi antralaca, a ne radi) i oduševljeno rekao da mijenja stimulaciju.
Glupi, glupi ženski um koji kasnije analizira 700 puta svaku rečenicu izrečenu. Da je MM na mom mjestu, on bi samo rekao da je dobio neke dvije pikalice, pojma ne bi imao koje, i pojma ne bi imao što one rade. Kad bi ga pitala zašto je doktor promijenio, rekao bi da nije pitao. Eh, ponekad im zavidim.
Pa jesam, dobro sam ja na to reagirala, a Menopur sam imala u prvon postupku, taj put sa Elonvom i Orgalutranon.
Sad sam imala od 2-9dc Puregon 225 +10-12 Menopur i od 8-12 Orgalutran. Orgalutran.Trebao je bit Puregon sam do kraja, ali im je eto, bilo nestalo lijeka pa je improvizirao i ispalo ok.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nepismena sam očito 🤦♀️🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Leia2.0, kakav je proces u Vinogradskoj nakon vađenja bete..zovem telefonom ili moram doc tamo? Koliko se čeka na rezultate?
Dodjes, izvadis, rezultat isti dan, najkasnije sutra
Zelim reci da se za vadjenje bete ne trebas narucivati. 😋
oharascarlett14@gmail.com
Vezano da terapiju i nošenje sa sobom... Danas me zubar naruci u 18.30h, nema drugi termin.
Hm, a ja u 19h pisham trakicu u 19.30 se pikam... Malo je knap. Racunam biti cu gotova do 19, ali doma necu biti na vrijeme... I ja ponijela trakicu, casicu, pikicu. A, stas! Nije prvi put da se pikam u nekom wcu na javnom mjestu 🙈
Ipak, stigla sam kuci na vrijeme za pikanje 😋😋
Leia2.0, kakav je proces u Vinogradskoj nakon vađenja bete..zovem telefonom ili moram doc tamo? Koliko se čeka na rezultate?
Meni rekle naše sestre, da moram ic u lab se naručit..
Drugi put cu ja lijepo na endokrini izvadit..
Vadim u 7, valjda bude taj dan gotovo... 🤗😂 Inače ću ostarit par godina..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Vadim u 7, valjda bude taj dan gotovo… 🤗😂 Inače ću ostarit par godina..
Neki dan pisala MTB da se za betu ne treba naruciti.
Neka si se naručila, sad si barem ziher 😋 Sretno sutra 😘😘
Vadim u 7, valjda bude taj dan gotovo… 🤗😂 Inače ću ostarit par godina..
Neki dan pisala MTB da se za betu ne treba naruciti.
Neka si se naručila, sad si barem ziher 😋 Sretno sutra 😘😘
Prekosutra..🤗🤗
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ela jako mi je žao! 😥
VM nadam se da će se nešto promijeniti.
J_b nadam se da će se beta duplati i da će sve biti ok.
Dolly držim 🤞za dalje!
Sanjich divna beta! 😍
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
SBjelis sutra mi je 12 dan
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji