MTBEla, koji ti je DNT? O blasticama se radilo?
Danas 14 dnt
Da, blastice ne tako dobre kvalitete 🤷🏼♀️
Da, ne bih ja tu odugovlačila. To je to. Da se imalo što pokazati, pokazalo bi se dosad. Eventualno možeš pišnuti za dva dana.
💔💔💔
AuroraB neka tebe tu povremeno, nemoj zbrisat. 😊Super za doktoricu, želim ti sreću 👍
Hvala! 😊
Pratiti ću tebe bez brige! 😽
I ja glasam za ostanak... barem povremeni... i da manemoj bude zdrava... ne brini doci ce i kod tebe sreca kad tad... a to kako se osjecas dobro je aurora rekla sve imamo te faze... to je ljudski i normalno...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sad baš gledam svoje nalaze i kod mene je skroz obrnuto.. lh mi je 9.65, fsh 6.96.. jel mi može itko objasniti jel to ok ili ne? Jer vidim da sve cure imaju obrnuto od mene
Imaš inverziju, dosta nas je ima. Tako je manje više i meni bilo (sad mi je FSH malo veći na zadnjem mjerenju, ali vjerujem da mi je to još ostalo od stimulacije/trudnoće).
To samo znači da si ti prije kandidat za čisti FSH, iako će meni sad Gić dati kombinaciju čistog FSH i ovog kombiniranog FSH/LH. Za stimulaciju to nije problem jer si oni naštimaju hormone kako hoće, za spontanu trudnoću vjerojatno jest.
💔💔💔
Sad baš gledam svoje nalaze i kod mene je skroz obrnuto.. lh mi je 9.65, fsh 6.96.. jel mi može itko objasniti jel to ok ili ne? Jer vidim da sve cure imaju obrnuto od mene
Imaš inverziju, dosta nas je ima. Tako je manje više i meni bilo (sad mi je FSH malo veći na zadnjem mjerenju, ali vjerujem da mi je to još ostalo od stimulacije/trudnoće).
To samo znači da si ti prije kandidat za čisti FSH, iako će meni sad Gić dati kombinaciju čistog FSH i ovog kombiniranog FSH/LH. Za stimulaciju to nije problem jer si oni naštimaju hormone kako hoće, za spontanu trudnoću vjerojatno jest.
Hvala ❤️ misliš da je za spontanu to problem? Nisam primjetila u ovih godinu i po da imam problema sa zacecem 😅
Sad mi palo na pamet kad sam vidila da to komentirate da ja nemam pojma kako tu stojim pa sam išla tražiti nalaže da vidim..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Buduci da sam ja ovih dana u istrazivanju hipofize zbog prolaktina🤣🤣 pročitala sam da taj inverzan odnos moze biti pcos kod nekih, ali pcos ukljucuje i jos neke faktore osim toga, npr pre visok amh ili ultrazvukom potvrđen pcos. Kada se radi samo o inverziji to moze biti nekakav nesinkronizirani rad hipofize i jajnika i tada se događaju anovulatorni ciklusi jer bi u pravilu da folikul pukne tj. da se dogodi ovilacija fsh trebao biti veci od lh. A tu nesinkronizaciju moze uzrokovati stres.
To je sto sam ja procitala.
Hvala ❤️ misliš da je za spontanu to problem? Nisam primjetila u ovih godinu i po da imam problema sa zacecem 😅
Sad mi palo na pamet kad sam vidila da to komentirate da ja nemam pojma kako tu stojim pa sam išla tražiti nalaže da vidim..
Eto, napisala ti je Magnolia.
Smanjuje ti šanse za spontanim začećem. Da, neke žene ostanu trudne i tako, ali ako se to zbroji sa možda još nekim stanjem koje imaš dobiješ svoje godine pokušavanja u kojima niste uspjeli.
Možda imaš PCOS, možda si imala PCOS; možda nemaš ovulacije, možda... u svakom slučaju, ta inverzija je bad news za spontane trudnoće, njaaah news za stimulacije.
💔💔💔
Buduci da sam ja ovih dana u istrazivanju hipofize zbog prolaktina🤣🤣 pročitala sam da taj inverzan odnos moze biti pcos kod nekih, ali pcos ukljucuje i jos neke faktore osim toga, npr pre visok amh ili ultrazvukom potvrđen pcos. Kada se radi samo o inverziji to moze biti nekakav nesinkronizirani rad hipofize i jajnika i tada se događaju anovulatorni ciklusi jer bi u pravilu da folikul pukne tj. da se dogodi ovilacija fsh trebao biti veci od lh. A tu nesinkronizaciju moze uzrokovati stres.
Sad mi je žao što se nisam više bavila lh trakicama prije.. kad god sam ih koristila sam imala zabilježenu ovulaciju, i inače su mi bolne pa sam mislila da svaki mjesec imam.. a sad tko će ga znati kad nisam mjerila svaki mjesec.. meni se samo čini da je moja lista sve duža.. neprohodan jajovod, tanak endometrij sad bez ovulacija, čekamo još ove nalaze.. pa ja bi spontano izgleda samo čudom zatrudnila 😅 kad se samo sjetim koliko sam u dvadesetima panicarila 🤦🤦🤦😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Auta, MTB hvala!
MTB za ANF sam na internetu našla sljedeće: "ANF je kratica za antinuklearni faktor. Danas se češće koristi naziv antinuklearne antitijela (ANA)". Znači to je ANA i to mi je pozitivno uz ENA screen.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Auta, MTB hvala!
MTB za ANF sam na internetu našla sljedeće: "ANF je kratica za antinuklearni faktor. Danas se češće koristi naziv antinuklearne antitijela (ANA)". Znači to je ANA i to mi je pozitivno uz ENA screen.
Eh da, to ima smisla. Čitala sam da su ANA i ENA povezane (čak mi je inicijalno bio plan raditi ENA samo ako je ANA pozitivna, ali nisam izdržala i radila sam oba ).
Ovo je jako dobro da znaš. Bilo bi još bolje da je negativno, ali jebiga.
Čitala sam da je jedna žena imala neki reumatski faktor (nešto što zvuči totalno nepovezano sa trudnoćom) i kad je to otkrila, našli su način da ostane trudna i održi trudnoću. Naravno da mi je to na popisu za prije trećeg postupka
💔💔💔
Sad mi je žao što se nisam više bavila lh trakicama prije.. kad god sam ih koristila sam imala zabilježenu ovulaciju, i inače su mi bolne pa sam mislila da svaki mjesec imam.. a sad tko će ga znati kad nisam mjerila svaki mjesec.. meni se samo čini da je moja lista sve duža.. neprohodan jajovod, tanak endometrij sad bez ovulacija, čekamo još ove nalaze.. pa ja bi spontano izgleda samo čudom zatrudnila 😅 kad se samo sjetim koliko sam u dvadesetima panicarila 🤦🤦🤦😅
I navodno da bi js bila kvalitetna i zrela trebao bi fsh biti veci od lh, naravno ne vrijedi to za sve, neke zene i sa takvim hormonima zatrudne vise puta bez problema.
U svakom slucaju mlada si pa mozda ti ne bi bilo lose da pokusas to nekako popraviti, prirodno.
Bas je bezveze sto dr to izignoriraju.
Ja se isto bacam u smireni i zdravi zivot da pokusam ove svoje hormone malo smiriti. Bas sam hodajuci stres.
Sortiraj odgovore
Najstariji