Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    15. Veljača 2021. 20:17

Leia2.0, kakav je proces u Vinogradskoj nakon vađenja bete..zovem telefonom ili moram doc tamo? Koliko se čeka na rezultate? 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

SeniRemmus

SBjelis

Ja sam danas leteca pa ne znam kome sam sta odgovorila…
    Nika, jb i sve vadilicedrzimo fige da iduce bete budu top!! Odn da se lijepo duplaju.
    Nina92 nas se 2ooet pratimo ❤😍 Meni je danas 13dc, ti si 12?
    Ovo za trombo mutacije…
    Ja tek trebam ici hematologu, fkt dugo cekam koda ih bas nema… Bas komentiram zubari ima li veze sta se pikam clexanom, obzirom da ce me ubost… Veli ona meni nema ali pobogu zasto se pikas pa kaj ti je.. Velim ja ma ono mutacije.. A ona na to Oh, svasta! Bezvz ti dali, sad ces jos negdje iskrvariti 😳 Jbt zivot.

Pikas se prije spavanja pa su male sanse za krvarenje preko noci, ne brini. A postoji i antidot koji se daje prije poroda npr., a to je vitamin K.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ma2013 👣

nika0302

J_b

MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
    Curke, žao mi je radi beta,.
    sanjich.. Čestitaaam!
    P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?

Ja sam jucer 9dpt napravila test, blaga,svijetla druga crta, danas 10dpt vadila betu 19,3. Ali doktorica i ja se još nedamo, ponavljamo betu u srijedu. Nada umire posljednja 🙏🙏❣❣

Držim 🤞 da bude divna beta. 🤞🤞
    Sanjich divna betaa!! 😊
    Čestitam svim ostalim na betama i nek se duplaju! 🤞❤️
    MTB, sretno, jedva čekam da uskoro čekamo tvoje testove i bete! 🤞❤️ 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 20:27

ma2013, hvala! Pričekat ćemo nekih 25, 26 dana za to 

💔💔💔

nika0302
    15. Veljača 2021. 20:31

J_b

nika0302

J_b

MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
    Curke, žao mi je radi beta,.
    sanjich.. Čestitaaam!
    P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?

Ja sam jucer 9dpt napravila test, blaga,svijetla druga crta, danas 10dpt vadila betu 19,3. Ali doktorica i ja se još nedamo, ponavljamo betu u srijedu. Nada umire posljednja 🙏🙏❣❣

Ja sam imala Et dvije dvonevnih. Pa se tjesim da su moji bebači najmlađi, da im treba duže vremena. 😂🤗😍

Ma drzim 🤞 da bude sve dobro. Mora biti. Borci su malicki 🥰😍😍🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Dashuri
    15. Veljača 2021. 20:34

Ja ne znam jesam li ja stvarno takva p**** al ova štoperica je bolnija nego šta sam mislila! 
    Al aj prvi mačići se u vodu bacaju💪
    Valjda sam je na dobro misto smontirala 🤦‍♀️

05.12.2022 💗

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 20:42

Seni sta bi mi bez tebe ❤😘 hvala ti
    MTB ti si danas 2dc?
    Moja LH trakica je negativna. Pishala sam i neku kojoj je prosao rok, ona je blago roza. Vec danima. Svaki put. 😂 Ova nova je isto jeftilen s ebaya, ali je danima negativna. Ocekujem O negdje sutra-prekosutra, onda je transfer 2 dana kasnije... Uf, ovaj finish bas bude napet..

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    15. Veljača 2021. 20:43

J_b kod mene je sve bilo drugacije radi hipera. Oni su mi i vadili prvu betu (2 dana prije predvidene) i tamo sam hodocastila svaka dva dana i bila u “dnevnoj bolnici” dok sam cekala nalaze (izmedu ostalog i betu) i primala infuziju, tako da ne znam sigurno koji je princip, ali rekla bih da nazoves sestre i javis im betu, a onda im javis i drugu pa dobijes termin. Mislim da nitko gore ne dolazi nenajavljen. Jednom sam samo betu vadila na endokrini, dosla izmedu pola 8 i pola 10 (tak su mi rekli) i to popodne dobijes rezultate na mail. Meni stigli u 14:40 h. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 20:43

Aura

Ja ne znam jesam li ja stvarno takva p**** al ova štoperica je bolnija nego šta sam mislila!
    Al aj prvi mačići se u vodu bacaju💪
    Valjda sam je na dobro misto smontirala 🤦‍♀️

Ah, da malo jest.. Ja sam je dobila u obicnoj sprici, onak nije bilo kao pikanjem onim lijelim tankim penom.. 😞 Ali sada si mirna, nema pikanja neko vrijeme 😋

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 20:44

J_b

Leia2.0, kakav je proces u Vinogradskoj nakon vađenja bete..zovem telefonom ili moram doc tamo? Koliko se čeka na rezultate?

Dodjes, izvadis, rezultat isti dan, najkasnije sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.