Sanjichčestitam! 👏❤
Dolly držim fige da se podupla 🤞🙏❤
VM i Ela ❤ držite se! 😘
MTB ne kužim se u nalaze ali vjerujem da je to sve u redu!
Dada kako si ti? Jel imaš još kakve simptome?
Meni je jučer bio koma dan…cijeli dan sam imala grceve,ko da ću procuriti…danas više ništa,tu i tamo osjetim prepone da me nešto zateze…ali sad opet proljev 😭😭😭 2 dana nisam mogla na wc 🙄 neznam što misliti više…i od kud taj proljev. 🤔🙄 u četvrtak vadim betu pa kako bude 🍀🙏👼
Libo Mene sjecka malo dolje po sredini...i grudi me užasno bole...i leđa... Danas mi je termin za dobit M... I muka mi je... Danas sam za ručak pravila rižoto sa piletinom i nisam mogla jesti jer mi je smrdilo po perju, neznam koji mi je vrag 🙄🙄🙄 s tim da ujutro nisam mogla bananu, a to sve inače volim. Da napomenem da sam već dva dana UŽASNO ŽIVČANA... like PMS x 100
Sanjich šta mi vrijedi piškit ako jedina piškim... Pa nemam sa kim usporedbu nabacit 🙈 da vidim jel to sve ok sa bojom 😁😁
Jučer nisam piškila, danas jesam i još se dobro drži 🙈🙈🙈 piškit ću ja stalno dok ne potrošim kineze, ali samo ujutro.. Imam još 5,6 kom 🤭🤭🤭
endometrioza
MTB ja se ne kužim u ove nalaze, ali volim vidjeti kad je nešto u dozvoljenim intervalima 🥰❤️
Znači dobila si boce... Pretpostavljam one tupe debele inekcije 🙄🙄🙄
Ma te su ti dobitne, zato su ti dali 🥰🥰😁
endometrioza
MajaRingeRaja sretno!!!!
Hvala ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Hvala cure, citam lagano zaostatke vratila sam se radit pa nisam stigla citat danaas bas 🧐
Vidim da ima i ne bas lijepih beta, drzim fige ipak da se nesto preokrene 🍀🍀🍀 i mene je dosta strah srijede i moje druge bete ali pokusat cu se opustit malo barem…
Čestitam od ❤️. Držimo 🤞 da se nastavi duplanje 💪
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Dolly super! 😊😊😊
Držimo fige za pravilno duplanje!🤞🤞🤞🤞
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
Dakle, konačno, situacija je ova:
Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
Protein C - 126 (ref 70 do 140)
Protein S - 114 (ref 70 do 123)
Mutacije:
F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
I tak. Može komentar od upućenih?
Kakav je to divlji tip? 😳👀
Divlji tip ili Wild type u genetičkom žargonu znači normalni tip. To je izvorni, prirodni oblik gena kod kojeg nema nikakvih mutacija. Heterozigot znači da je mutacija na jednom alelu gena, ali sve je i dalje okej jer drugi "normalni" gen kompnezira, a homozigoti su problem jer su oba gena (i majčinski i očinski) mutirani pa može doći do problema sa ekspresijom gena tj. proteina u organizmu. Bitno je samo zapamtiti da je divlji tip normalni tip, heterozigot malo manje dobro, ali i dalje okej, a homozigoti znaju biti problem i treba ih komentirati liječnik.
Hvala Seni 😘❤
oharascarlett14@gmail.com
Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
Dakle, konačno, situacija je ova:
Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
Protein C - 126 (ref 70 do 140)
Protein S - 114 (ref 70 do 123)
Mutacije:
F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
I tak. Može komentar od upućenih?MTB PAI 4G/5G heterozigot ti je okej, značajnim faktorima za povišen rizik od trombofilije se smatraju samo homozigoti 4G/4G ili 5G/5G. nalaz ti je okej, drago mi je
MTB čestitam na dobrim nalazima, čekanje se isplatilo 😘
💃41, 🤺 40
MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
Curke, žao mi je radi beta,.
sanjich.. Čestitaaam!
P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?
Vidiš kak je Dolly imala svijetlu crticu a beta se vrti oko 50 što nije loše, samo da se lijepo podupla dva puta do petka 🤗🤗🥰❤️
endometrioza
Sanjich cestitam na beti i nek se pravilno i lijepo dupla! 💕
A moj update; bila sam dns na FET-u i trenutno uzivam sa svojim mrvama, nadam se da ce se moji borci cvrsto uhvatiti i ostati sa mnom do kraja.
Valjda sam vise luda od svih ovih hormonskih koktela
pa sam se maloprije i jako naljutila na mm, i uzrujala sam se bas bas. Nadam se da time nisam stvorila neki grc u maternici i da sam naskodila implantaciji, ako to ima smisla. Utjesite me😓😓 inace je transfer bio 5dnevnih pa bi implantacija trebala biti dns/sutra.. Nadam se da bude sve okej.... puno ljubavi i podrske svima🤗
MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
Curke, žao mi je radi beta,.
sanjich.. Čestitaaam!
P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?
Vidiš kak je Dolly imala svijetlu crticu a beta se vrti oko 50 što nije loše, samo da se lijepo podupla dva puta do petka 🤗🤗🥰❤️
Meni se čini da sam ugledala sjenu jučer, ali se nije vidjelo kad bih slikala pa sam odlucila da neću više piškit po štapićima.. Samo se ubediram. Prekosutra ću i ja znat više.. Samo da bude iznad 5..🤞💪
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji