Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    15. Veljača 2021. 19:57

MTB

Ina85

MTB

Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
    Dakle, konačno, situacija je ova:
    Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
    Protein C - 126 (ref 70 do 140)
    Protein S - 114 (ref 70 do 123)
    Mutacije:
    F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
    FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
    PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
    MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen

I tak. Može komentar od upućenih?

Ja sam ti isto hererozigot 5g/4g . Rekla ginekologica da to nije zabrinjavajuce. A za ostalo ti nebi znala pomoc. 🙄 al eto izgleda da ovoj mojoj sa nalaza nikad nista nije zabrinjavajuce al smo ipak na 4 spontana + 2 biokemijske

Na Vol2 je Grizli koja je isto imala hrpu spontanih. Njoj su isto našli samo heterozigota (koliko sam za sad shvatila, nisam još pročitala cijeli topic), tvrdili su da to ne može biti uzrok spontanih i da je vjerojatno još nešto neotkriveno. Krenula je na IVF, ostala trudna, sve ih izmatretirala da joj daju heparin iako kao nije kandidat. Da li radi toga ili ne, to dijete je rodila

Da da ima da ih izmaltretiram i ja. Jer na nalazima prije 6 mj radeni pise anti beta fosfolipidi 60 a ref je 20. Uradila iste trombofilske testove sad rezultat 6.70 nema trombofilije. Ginica blejala u mene kaze nije joj jasno, kao da meni je 🙄 ali da vrlo vjerojatno cu dobit heparin. Ko zna mozda ovaj put krene kako treba.
    I htjela bi se zahvaliti na info, narucila sam dhea tablete sa one stranice iherb ili tak nesto. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Lucyinthesky
    15. Veljača 2021. 20:01

manemoj

MTB

Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
    Dakle, konačno, situacija je ova:
    Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
    Protein C - 126 (ref 70 do 140)
    Protein S - 114 (ref 70 do 123)
    Mutacije:
    F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
    FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
    PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
    MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen

I tak. Može komentar od upućenih?

Nisam upućena 😂 djeluje mi dobro sve 🤷
    Sad me muči što i ja nisam dobila.. nekako sam se nadala da ću upasti u skupinu s tobom za reagense.. pa ja ću moje do Uskrsa nekad dočekati onda 🙄🙄🙄

Ja sam nakon tebe, ali nadam se da će tebi ipak prije stići 🤞😊
    Ela žao mi je, uzmi si vremena i kreni s planom za dalje, nažalost nema nam druge ovdje 🤷‍♀️
    VM ne djeluje super i vjerujem da ti je koma, ali dok ima i malo nade, nadamo se dalje 🤞😘
    Meto piva za endo, now we arw talkin' 🤘😎
    Bome si nesilica sestro škorpijo 🦂, držim fige da se ujednače i da izbjegneš glupu hiper 🤞
    vuky si čula za pivu 🙃Baš bi mi bilo jako drago da te malci iznenade, samo ti maži po toj cikli i dalje. Ja sam utimala biottu ili one staklene dm boćice od 3 dcl.
    Sanjich bome si rasturila s ovom betom, čestitam 💪👍
    MTB super za nalaze, eto, dočekala si 😊
    Marinela87 meni je tvoja priča hit, definitivno nešto divno ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    15. Veljača 2021. 20:03

MTB

Nina92

MTB

I baš ste sve dosadne. Ja dobila nalaze, a vama svima svejedno.

Ja ih ne razumijem 🙈
    Ja isto isplanirala za drugi i sva uzbudena pricam doktoru sta cemo on meni mrtvo hladno dobra ideja a da se mi koncentriramo na ovaj postupak koji ce bit dobitan 🙈

Meni je rekao da mu se ne sviđa da dobijem idući postupak besplatno (upisana sam preko HZZO) i da će me spriječiti da dođem na taj… trudnoćom
    Na kojoj si ti stimulaciji bila? Baš me zanima ova kombinacija koju mi je sad dao - Menopur i Puregon.

Tu kombo sam ti ja imala u prošlom.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Leia3.0
    15. Veljača 2021. 20:08

VM i Ela – baš mi je žao i suosjećam s vama, kad se čovjek ponada pa dobije hladan tuš. Baš koma. 
    Sanjich – ova tvoja je beturina nad beturinama, čestitam i držim fige za uredan rast.
    Dolly – nek se lijepo dupla, držim ti palčeve !
    Aylisha – ako će se uhvatiti, uhvatit će se, nema tu ništa što mi možemo, ni u negativnom ni u pozitivnom smislu. Držim ti fige da se prime!
    MTB – U Vinogradskoj svima nakon transfera daju andol100. Valjda ne može štetiti, a može biti od pomoći nekima. Ja sam sad na fragminu, i ostat ću na njemu još ovaj tjedan barem, ali to mi je dano zbog hipera. Pošto si čitala, imaš li info koliko dugo je Grizli primala heparin?

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 20:12

Ja sam danas leteca pa ne znam kome sam sta odgovorila...
    Nika, jb i sve vadilice drzimo fige da iduce bete budu top!! Odn da se lijepo duplaju. 
    Nina92 nas se 2ooet pratimo ❤😍 Meni je danas 13dc, ti si 12?
    Ovo za trombo mutacije…
    Ja tek trebam ici hematologu, fkt dugo cekam koda ih bas nema... Bas komentiram zubari ima li veze sta se pikam clexanom, obzirom da ce me ubost... Veli ona meni nema ali pobogu zasto se pikas pa kaj ti je..  Velim ja ma ono mutacije.. A ona na to Oh, svasta! Bezvz ti dali, sad ces jos negdje iskrvariti 😳 Jbt zivot. 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 20:12

Dada, ma prvo sam bila u šoku, onda mi se plakalo, a onda sam to riješila. As usual. 
    Super su mi žene bile u ljekarni, ba su drage tamo i uvijek požele puno sreće na kraju. Osjećala sam se jako dobrodošlom.

Libo, svaka čast. Ja sam za betu ono što je Dada za pišanje. Kad me pukne, ja je moram izvaditi pod odmah. 

SeniRemmus, budem mu pokazala na idućem dejtu nalaze (ovi su ga zapravo jedini i zanimali) pa ću vidjeti što ćemo se dogovoriti. Treba do te trudnoće i doći.  Za sad je malo zatečen moji planom da imam sedam smrzlića. Namjerno sam bubla veću brojku da mu dam izazov, zapravo ću biti jako zadovoljna i sa pet smrzlića. 
    (njegova je prognoza da ih vjerojatno neće biti)

Ina85, ma nema problema, zato smo tu. Neke žene su stvarno imale fantastične rezultate s DHEA, nadam se da će i tebi pomoći. 

Lucyinthesky, eh da, znam da sam kod nekoga vidjela. Mislim da će mi dati i Orgalutran, nekako mi se čini da je imao prezriv izraz lica (hmm... lica? čela? ton glasa? nešto ) kad sam ga pitala hoću li uzimati Cetrotide i rekao je da ne. Pitam se zašto.
    Jesi isto bila sa 150-150 ili? Osim konačnog rezultata, kako si zadovoljna takvom stimulacijom?
    Moram priznati da me zaintrigiralo zašto je prvo mislio ići sa Puregon300 (i rekao je da idemo u postupak ako imam 8 antralaca), a nakon ovog UZVa kad je vidio da ih imam 12 se sav uzbudio (nadam se da se uzbudio radi antralaca, a ne radi ) i oduševljeno rekao da mijenja stimulaciju. 
    Glupi, glupi ženski um koji kasnije analizira 700 puta svaku rečenicu izrečenu. Da je MM na mom mjestu, on bi samo rekao da je dobio neke dvije pikalice, pojma ne bi imao koje, i pojma ne bi imao što one rade. Kad bi ga pitala zašto je doktor promijenio, rekao bi da nije pitao. Eh, ponekad im zavidim. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    15. Veljača 2021. 20:13

nika0302

J_b

MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
    Curke, žao mi je radi beta,.
    sanjich.. Čestitaaam!
    P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?

Ja sam jucer 9dpt napravila test, blaga,svijetla druga crta, danas 10dpt vadila betu 19,3. Ali doktorica i ja se još nedamo, ponavljamo betu u srijedu. Nada umire posljednja 🙏🙏❣❣

Ja sam imala Et dvije dvonevnih. Pa se tjesim da su moji bebači najmlađi, da im treba duže vremena. 😂🤗😍

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 20:15

Leia2.0

VM i Ela – baš mi je žao i suosjećam s vama, kad se čovjek ponada pa dobije hladan tuš. Baš koma.
    Sanjich – ova tvoja je beturina nad beturinama, čestitam i držim fige za uredan rast.
    Dolly – nek se lijepo dupla, držim ti palčeve !
    Aylisha – ako će se uhvatiti, uhvatit će se, nema tu ništa što mi možemo, ni u negativnom ni u pozitivnom smislu. Držim ti fige da se prime!
    MTB – U Vinogradskoj svima nakon transfera daju andol100. Valjda ne može štetiti, a može biti od pomoći nekima. Ja sam sad na fragminu, i ostat ću na njemu još ovaj tjedan barem, ali to mi je dano zbog hipera. Pošto si čitala, imaš li info koliko dugo je Grizli primala heparin?

Za andol100 sam dosta čitala, ne šteti do neke dnevne doze (dosta veće nego mi uzimamo ako ga dobivamo).
    Grizli je sad par mjeseci tek trudna (dokud samo do sad pročitala), pa ne znam, ali dojma sam da joj je u planu uzimati do kraja. Nisu joj ga dali preko recepta jer kao nije kandidat, pa je isposlovala da ga dobiva na plaćanje.

💔💔💔

15. Veljača 2021. 20:16

Cure hvala svima na podrski i veselju ❤️
    Da vas nema tribalo bi vas kupit ❤️❤️❤️😍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 20:16

J_b

nika0302

J_b

MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
    Curke, žao mi je radi beta,.
    sanjich.. Čestitaaam!
    P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?

Ja sam jucer 9dpt napravila test, blaga,svijetla druga crta, danas 10dpt vadila betu 19,3. Ali doktorica i ja se još nedamo, ponavljamo betu u srijedu. Nada umire posljednja 🙏🙏❣❣

Ja sam imala Et dvije dvonevnih. Pa se tjesim da su moji bebači najmlađi, da im treba duže vremena. 😂🤗😍

A mišići mali mamini 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.