Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
Dakle, konačno, situacija je ova:
Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
Protein C - 126 (ref 70 do 140)
Protein S - 114 (ref 70 do 123)
Mutacije:
F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
I tak. Može komentar od upućenih?
Ja sam ti isto hererozigot 5g/4g . Rekla ginekologica da to nije zabrinjavajuce. A za ostalo ti nebi znala pomoc. 🙄 al eto izgleda da ovoj mojoj sa nalaza nikad nista nije zabrinjavajuce al smo ipak na 4 spontana + 2 biokemijske
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
SeniRemmus, čitam da nekima ipak daju Andol100 za to, a da za heparin nisam kandidat...
Libo, koliko ja znam, proljev je dobar znak. Inače, znaš da možeš već sutra vaditi betu ako hoćeš?
Tiki, sad smo te razotkrili, homofobu jedan.
SBjelis, takva sam ti ja, divlji, seksi, nesputani tip, punokrvni Strijelac. Što si mislila, zašto svi ti muškarci padaju na mene?
(koliko sam skužila, u Vinogradskoj je to isto što i normalni tip)
Aylisha_77, ne možeš naštetiti bebama ako se iživljavaš na mužu, dapače, to je preporučljivo.
Ozbiljno, one ako će se uhvatiti, uhvatiti će se. Uzimaj terapiju, nemoj se previše naprezati i to je to.
Dada, ma ne, dobila sam Pen bez Pena.
Naime, za Puregon ti trebaju dati prazan Pen. A u ljekarni kupiš punjenje. U klinici su podrazumijevali da će mi Pen dati u ljekarni. U ljekarni su podrazumijevali da su mi Pen dali u klinici. Ja si lijepo u 6 (kad sam planirala pikanje) sve lijepo raspakiram ispred sebe. Prethodno sam pogledala filmiće i spremna sam ko puška. Idem uzeti Pen da ga napunim kadli... NEMA PENA!!!
Malo plača, malo histerije, malo putovanja na drugi kraj grada, 45 minuta kasnije mi je jedna ljubazna teta u ljekarni sve dala, objasnila i sad imam dvije rupice na stomaku od pikalica + svoj Pen za sutra.
💔💔💔
MTB, bitno da su nalazi tu.. Stigli su.🤗😂
Curke, žao mi je radi beta,.
sanjich.. Čestitaaam!
P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?
Vidiš kak je Dolly imala svijetlu crticu a beta se vrti oko 50 što nije loše, samo da se lijepo podupla dva puta do petka 🤗🤗🥰❤️
Meni se čini da sam ugledala sjenu jučer, ali se nije vidjelo kad bih slikala pa sam odlucila da neću više piškit po štapićima.. Samo se ubediram. Prekosutra ću i ja znat više.. Samo da bude iznad 5..🤞💪
🤞🏼🤞🏼❤️🥰❤️
endometrioza
Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
Mutacije:
Ja sam ti isto hererozigot 5g/4g . Rekla ginekologica da to nije zabrinjavajuce. A za ostalo ti nebi znala pomoc. 🙄 al eto izgleda da ovoj mojoj sa nalaza nikad nista nije zabrinjavajuce al smo ipak na 4 spontana + 2 biokemijske
Na Vol2 je Grizli koja je isto imala hrpu spontanih. Njoj su isto našli samo heterozigota (koliko sam za sad shvatila, nisam još pročitala cijeli topic), tvrdili su da to ne može biti uzrok spontanih i da je vjerojatno još nešto neotkriveno. Krenula je na IVF, ostala trudna, sve ih izmatretirala da joj daju heparin iako kao nije kandidat. Da li radi toga ili ne, to dijete je rodila
💔💔💔
Nego, ima li netko još ovdje da je dobivao kombinaciju Puregona i Menopura. Zanimaju me iskustva.
💔💔💔
SeniRemmus, čitam da nekima ipak daju Andol100 za to, a da za heparin nisam kandidat…
Libo, koliko ja znam, proljev je dobar znak. Inače, znaš da možeš već sutra vaditi betu ako hoćeš?Tiki, sad smo te razotkrili, homofobu jedan.
SBjelis, takva sam ti ja, divlji, seksi, nesputani tip, punokrvni Strijelac. Što si mislila, zašto svi ti muškarci padaju na mene?
Aylisha_77, ne možeš naštetiti bebama ako se iživljavaš na mužu, dapače, to je preporučljivo.
Ozbiljno, one ako će se uhvatiti, uhvatiti će se. Uzimaj terapiju, nemoj se previše naprezati i to je to.
Naime, za Puregon ti trebaju dati prazan Pen. A u ljekarni kupiš punjenje. U klinici su podrazumijevali da će mi Pen dati u ljekarni. U ljekarni su podrazumijevali da su mi Pen dali u klinici. Ja si lijepo u 6 (kad sam planirala pikanje) sve lijepo raspakiram ispred sebe. Prethodno sam pogledala filmiće i spremna sam ko puška. Idem uzeti Pen da ga napunim kadli… NEMA PENA!!!
Malo plača, malo histerije, malo putovanja na drugi kraj grada, 45 minuta kasnije mi je jedna ljubazna teta u ljekarni sve dala, objasnila i sad imam dvije rupice na stomaku od pikalica + svoj Pen za sutra.
Hahahha ajme koji kaos... Ali ovako nepredviđene, smiješne situacije su zapravo neki dobar znak... Koliko si bila živčana, mogu misliti da ti je bilo i smiješno 🤣🤣 ali bitno da sada sve imaš i kreće bildanje na najjače..😊 🤞🏼❤️
endometrioza
SeniRemmus, čitam da nekima ipak daju Andol100 za to, a da za heparin nisam kandidat…
Libo, koliko ja znam, proljev je dobar znak. Inače, znaš da možeš već sutra vaditi betu ako hoćeš?Tiki, sad smo te razotkrili, homofobu jedan.
Naime, za Puregon ti trebaju dati prazan Pen. A u ljekarni kupiš punjenje. U klinici su podrazumijevali da će mi Pen dati u ljekarni. U ljekarni su podrazumijevali da su mi Pen dali u klinici. Ja si lijepo u 6 (kad sam planirala pikanje) sve lijepo raspakiram ispred sebe. Prethodno sam pogledala filmiće i spremna sam ko puška. Idem uzeti Pen da ga napunim kadli… NEMA PENA!!!
MTB znam da mogu.ali odma su mi u četvrtak zapisali da dođem vaditi tako da ću ići onda. Nek se bhcg još podeblja 🙈
Ja sam ti se pikala sa puregonom samo i bio mi je ok. Menopur nisam koristila pa ti nisam od koristi 🙈😉
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Mutacije:
Na Vol2 je Grizli koja je isto imala hrpu spontanih. Njoj su isto našli samo heterozigota (koliko sam za sad shvatila, nisam još pročitala cijeli topic), tvrdili su da to ne može biti uzrok spontanih i da je vjerojatno još nešto neotkriveno. Krenula je na IVF, ostala trudna, sve ih izmatretirala da joj daju heparin iako kao nije kandidat. Da li radi toga ili ne, to dijete je rodila
MTB Pitaj G. za heparin i/ili Andol 100, on se ne boji ih prepisati, pogotovo za PAI mutacije. Jedino, ne znam koji mu je stav za heterozigotne mutacije. I po mojim istraživanjima je bolje ne riskirati čak ni s blagim mutacijama, zato sam forsirala heparin i na Sv.Duhu i tu, a forsirat ću ga i dalje. Imam i obiteljsku anamnezu trombofilije pa ne odustajem od heparina nikako
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
sanjich.. Čestitaaam!
P. S. Ako smijem pitat: Koja je sve piškila, a testovi bez sjene, ali imaju betu, a koja je imala dvije crte, al beta ne valja? Jel ima takvih situacija?
Ja sam jucer 9dpt napravila test, blaga,svijetla druga crta, danas 10dpt vadila betu 19,3. Ali doktorica i ja se još nedamo, ponavljamo betu u srijedu. Nada umire posljednja 🙏🙏❣❣
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
sanjich.. Čestitaaam!
Vidiš kak je Dolly imala svijetlu crticu a beta se vrti oko 50 što nije loše, samo da se lijepo podupla dva puta do petka 🤗🤗🥰❤️
Meni se čini da sam ugledala sjenu jučer, ali se nije vidjelo kad bih slikala pa sam odlucila da neću više piškit po štapićima.. Samo se ubediram. Prekosutra ću i ja znat više.. Samo da bude iznad 5..🤞💪
Držim 🤞 da beta bude dobra ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji