Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 09:31

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, hoćeš čekati do petka za betu ili? 9DNT je možeš vaditi najranije…

Tuma, niiisuuuuu, prošlo je sad već 50 minuta…. Vjerojatno se cijeli konzilij sastao da se dogovore kako će mi najnježnije moguće reći loše vijesti.

Meh, ne znam jos sta cu. Mislim da cu pricekati M u srijedu/cetvrtak. Imam averziju na malu betu 😵
    Ne mogu je vidit na papiru 👀

Zao mi je 😔😔😔 premda ima jos nada... mozda nije gotovo... ali ako i je ides dalje... taman cemo zajedno u postupak ako ostanes u beti... ono terase rade.. kafa ne gine 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 09:34

Još ništa. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 09:35

ANKSIMORON

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma, niiisuuuuu, prošlo je sad već 50 minuta…. Vjerojatno se cijeli konzilij sastao da se dogovore kako će mi najnježnije moguće reći loše vijesti.

Meh, ne znam jos sta cu. Mislim da cu pricekati M u srijedu/cetvrtak. Imam averziju na malu betu 😵

Zao mi je 😔😔😔 premda ima jos nada… mozda nije gotovo… ali ako i je ides dalje… taman cemo zajedno u postupak ako ostanes u beti… ono terase rade.. kafa ne gine 🥰🥰🥰

A doći ću vam i ja, pa ćemo BjeliS i ja maziti trudničke buše i navijati za tebe. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    01. Ožujak 2021. 09:36

Ana26

Bjelis, Ribic žao mi je! Držite se i planirate novi postupak koji mora biti dobitni.
    J_b jesi bila na konzultacijama?
    MTB nestrpljivo čekam rezultate.

Upravo čekam u čekaoni.. 
    Bilo mi je super kak su sestre reagirale na ultrazvuk jedne trudnice.. Vidi se točkica.. A razveselile su se ko mala djeca..

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Tuma
    01. Ožujak 2021. 09:45

Samara super, hvala 😊
    MTB sad će zvati, svakog trena kad riješe aspiracije i transfere 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 09:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zao mi je 😔😔😔 premda ima jos nada… mozda nije gotovo… ali ako i je ides dalje… taman cemo zajedno u postupak ako ostanes u beti… ono terase rade.. kafa ne gine 🥰🥰🥰

A doći ću vam i ja, pa ćemo BjeliS i ja maziti trudničke buše i navijati za tebe.

Moze deal... jao mtb nervous zbog tebe i ja 🤣🤣🤣 ajde zvat ce brzo... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Ruska1986
    01. Ožujak 2021. 09:48

Cure, sretno sa betama danas, bome ih ima! 
    Magnolia, necu ti cestitat al cekam betuuuu 🙂🙂🙂🙂
    MTB, cekamoooooooo!!!!!!!!!!!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 09:49

Zvali.
    Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri. 
    Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti ). 
    Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam ), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
    Uff. Doručak. 

💔💔💔

Ruska1986
    01. Ožujak 2021. 09:51

https://ibb.co/kcN4xXw
    Znaci, puno mi toga placamo sta ne bi trebale, ocito... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ma2013 👣
    01. Ožujak 2021. 09:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zvali.
    Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri.
    Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti).
    Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
    Uff. Doručak.

🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍
    Odličnooooo. 😍😍😍

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.