Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    28. Veljača 2021. 10:09

Sanjich 👶🤱

Teja1408

Sanjich 👶🤱

manemoj

Sanjich 👶🤱

Meto

Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
    Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞

🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro

E a kad su ti krenule mučnine? Koliko si bila trudna? I jesu jutarnje ili cijelodnevne 😅

Krenule su odmah.. Danas sam 6tt ravno po zadnjoj M, a cijeli tjedan prošli imam mucnine, intenzivne su zadnja 4 dana bas.. Ujutro najmanje i onda krenu popodne do navecer, cak i u noci kad idem piakit mi bude mucno.. Samo 1x sam povratila sve ostalo sam na nekoj ocajnoj granici.. Nemogu nigdje ic radi toga krenem dodjem i bude mi lose i vratim se doma lec… Nisam ih tako zamisljala prije kad bi neko rekao mislila sam neš ti mukica.. Al ne stajuuuuu gladna sam a kad pojedem ne znam sta bi od sebe

Et nek sma malo pojadala se 🤰

Nemam neki pametni savijet jer je i meni bilo tako 🙈
    Od 7tt do 12tt nisam smjela popit obicnu vodu, zivjela sam na donat mg i mineralnoj.
    Sad pijem vodu, ali samo kupovnu. Iz pipe mi i dalje smeta.
    Pa ako ti smeta voda probaj s kupovnom. Meni se to na kraju pokazalo dobro.
    Sto se hrane tice nije mi pomagao ni djumbir ni bademi. Jedino od ceg mi nije bilo muka ili da sam povracala je bila pasteta. Trudila sam se ne jest je svaki dan, al cesto je bila na meniju, nazalost.
    Isto je trajalo od jutra do sutra.
    Ali evo prodje. Znam da ti je sad koma, al prezivi se 😊 drzim fige sto prije 🥰🤞🏼🤞🏼

Bas sam se sokirala lad sam vidjwla da ao vec 18t 😍🤗 sjecam se kao da je jucer bilo kad si uspjela jer sam ja tad isto bila u postupku.. 🍀🍀🍀🍀❤️

Daaa, proleti vrijeme 🥰
    Tako ce i tebi 💕💕

🌸TiKiDi🌸
    28. Veljača 2021. 10:09

Sanjich meni jos uvijek bude muka, a u 16.tt sam. 😂
    Imas u ljekarni septolete od đumbira pa si kupi. I moras stalno nesto grickati, jer ako ne jedes vise od dva sata, bude koma. Tak je bar meni bilo. Grickaj, krekere, stapice, bademe... Izbjegavaj hranu jakih mirisa, umake i sl... U jednom trenu sam htjela jesti samo ugljikohidrate, a to ne smijem pa sam poludila od muke. 
    MTB super rezultati. Na rostlj mozes doci u Petrinju 😂
    Magnolia ❤️😍
    MilaSt prekrasno ❤️
    Inter dobrodosla.

Sto se tice horora na porodu... Ja sam svoj prozivjela i sumnjam da moze biti gore, nadam se da nece i ne moze. Nisam toliko bas valjda nesretna. Kod mene je stvar da se svi promijene prema meni cim procitaju moje otpuano pismo zadnjeg poroda. Postanu divni i krasni iako mozda nisi na prvu. Takvi divni i krasni bi trebali uvijek biti, bez obzira na sve. Porod je ipak donosenje novog zivota na svijet, a svaki zivot je dragocijen.
    Cuvajte se curke, vrlim vas ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Teja1408
    28. Veljača 2021. 10:15

🌼TiKi🌼

Sanjich meni jos uvijek bude muka, a u 16.tt sam. 😂
    Imas u ljekarni septolete od đumbira pa si kupi. I moras stalno nesto grickati, jer ako ne jedes vise od dva sata, bude koma. Tak je bar meni bilo. Grickaj, krekere, stapice, bademe… Izbjegavaj hranu jakih mirisa, umake i sl… U jednom trenu sam htjela jesti samo ugljikohidrate, a to ne smijem pa sam poludila od muke.
    MTB super rezultati. Na rostlj mozes doci u Petrinju 😂
    Magnolia ❤️😍MilaSt prekrasno ❤️
    Inter dobrodosla.

Sto se tice horora na porodu… Ja sam svoj prozivjela i sumnjam da moze biti gore, nadam se da nece i ne moze. Nisam toliko bas valjda nesretna. Kod mene je stvar da se svi promijene prema meni cim procitaju moje otpuano pismo zadnjeg poroda. Postanu divni i krasni iako mozda nisi na prvu. Takvi divni i krasni bi trebali uvijek biti, bez obzira na sve. Porod je ipak donosenje novog zivota na svijet, a svaki zivot je dragocijen.
    Cuvajte se curke, vrlim vas ❤️

Ja isto imam napade mucnina, bez povracanja, al to je sad 1 do 3 dana pa mi je to nista 😂 brzo prodje haha
    Ja pijem Gravidon A, po preporuci gin. To su prenatal u kojima ima djumbira i probiotika pa je i to mozda pomoglo 🤷🏼‍♀️

Tuma
    28. Veljača 2021. 10:28

Milast ajme divno!! Čestitam 😍
    Malala ma jasno, kužim ja to, istina je da im je to posao i da sve što se ženi može olakšati bi tako trebalo i biti s obzirom da je to ionako trauma za proći. Nadam se da me niste krivo skuzile, neki postupci ugroze život ženi i bebi, a neki doktori su samo nepristojni. Mogu se nositi s tim da na porodu netko bude nepristojan ili šta već ako će posao odraditi kako treba. Htjela sam reći da se takve stvari događaju u svakoj bolnici i da je više stvar toga na koga ćeš naletit i kakve sreće biti. A na to isto dosta utječe i pratnja. Jer ako je muž s tobom, rjeđe će se izderati ili iskušavati s tobom cirkus nego ako si sama.... I na kraju svega je meni najbitnije da sve prođe oke s bebom i samnom, ali naravno da bih voljela da se ponašaju prema meni kao prema čovjeku i da naprave svoj posao kako treba... 
    Alice tako je💓
    Women_name da, kužim sad, a zato i je tamo dopuštena pratnja jer mogu izolirat mamu i pratnju tijekom poroda.
    Inter čestitam na curki, dobro nam dosla🥰
    MTB wuhuu 6 ih je😍 mora bit i smrzlica 🥰
    Bjelis vidi se na mulleru da je potamnio😍 rano je još al sad bi trebao tamniti 
    Magnolia ovo stvarno naocigled tamni, ja bih rekla beta oko 150😊🤞🙏
    Tiki žao mi je, koliko sam skuzila ti si stvarno horor prošla. 
    Ivona (ako sam dobro nick zapamtila) ja bih na tvom mjestu sutra ponovila betu, ipak je jako mala bila a sumnjam da dr na beti 19 može vidjeti plod ili gv
    Nove cure dobrodosle 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    28. Veljača 2021. 10:34

Mtb bravooo❤️😍😍

BAJOMA
    28. Veljača 2021. 10:35

Bjelish pocela je tamnit 🤞🤞🤞🤞 wuhuu 

• Inter
    28. Veljača 2021. 10:36

Didii
    Probaj poslati sliku da vidimo i piši koji dan nakon transfera si radila test i da li je blastica ili trodnevni..

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Didii3
    28. Veljača 2021. 10:40

Nikako mi neda staviti sliku, javlja gresku. Ne znam jel ja nesto krivo radim, ili nesto drugo. Transfer mi je bio 4ti dan nakon punkcije, danas mi je 10dpt.. test sam radila jucer i danas. Dal da sad ipak nastavim sa utrogestanom do sutra ili, nisam pametna 

👧🏼- 27 god, neprohodni jajovodi,hydrosalpinx.
    👱🏻‍♂️- 29 god, sve odlicno
    Pokusavamo 5 godina

BetaPlus
    1 ICSI (puregon,cetrotide) 02/2021 - biokemijska

BAJOMA
    28. Veljača 2021. 10:41

Magnolia sutra po betu priko 100 ti je 😍😍😍

• Inter
    28. Veljača 2021. 10:47

Didii Možda da još danas popiješ utrogestan ako krvariš pa da sutra ujutro ponoviš test za svaki slučaj dok ne dobiješ kliniku. I odmiruj danas koliko možeš 

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.