Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    28. Veljača 2021. 09:47

Magnolia

Mtb ako ih je danas toliko onda ce 100posto biti i smrzlića. A javiti cu se sutra, povraca mi se od bete, ozbiljno, pogotovo kad ju vidim dvoznamenkastu. Danas cu jos zivjeti kao da nije nista, a sutra vjerojatno panicarim. Sinoc sam ustvari vec bila u vanmaternicnoj😏

E pa ja bi rekla da je ta crta puno deblja od dvoznamenkaste bete.. mislim da će biti oko 300

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nakapaka
    28. Veljača 2021. 09:48

MTB wooooohoooo jeeee 😍❤️❤️❤️

👩🏽34god

manemoj
    28. Veljača 2021. 09:48

Sanjich 👶🤱

Meto

Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
    Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞

🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro

E a kad su ti krenule mučnine? Koliko si bila trudna? I jesu jutarnje ili cijelodnevne 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 09:50

Lucyinthesky, pa zar si i ti trudna? Osam si ih izvadili, šest se oplodilo (to sam napisala u onom postu koji si citirala).

Sanjich, Meto, živim od dana do dana. Vidjet ćemo koliko će ih biti treći dan. Gić mi je već rekao da je njegova preporuka da ih vratim minimalno dva, ali da je spreman poslušati i moje želje. Ja znam da tri neću sigurno, hoću li jedan ili dva ćemo vidjeti - ovisno o kvaliteti i njihovoj voljnosti da ih smrznu treći dan.
    I da, mislim da je super pogođena (za sad) stimulacija. U prvom postupku je rezultat bio 4/9, a sad je 6/8. Kaže Matea (jako ugodna žena, baš me razveselila) da je na kraju jedan ipak bio nezreo, a drugi triploid (malo zreliji pa je više spermića ušlo unutra). Svi koji su bili zreli su se i oplodili i za sad se divno dijele.

Magnolia, navijamo za tebe. Ti samo radi onako kako je tebi najprihvatljivije. Ne bih te požurivala da nije do terapije za koju mislim da bi ti mogla pomoći.

BjeliS, je li ima većeg dokaza tvoje trudnoće, mozak ti je na pašu otišao.

Inter, kad sam ja pisala odgovor, potpisa još nije bilo. Sviđa mi se da ne voli trakice, ne volim ih ni ja. Ja sam slično išla kod V, ali sam na kraju odustala jer me uopće nisu obavještavali kad je on bio tu, ulovila sam ga jednom na sreću (za konzultacije) a za postupak me nisu zvali ni najavili pa sam ga propustila. Pa rekoh, neću gubiti vrijeme više.

💔💔💔

Meto
    28. Veljača 2021. 09:53

Sanjih odmah otvori komplikacije, nemoj samo Bo. Spominjala si i da ti ugovor istice.. zapravo, ne razumim se bas u to al ako si na komlp. ne smiju ti dati otkaz ili? 
    Dada kako si danas, jel sve ok?🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 09:54

Inter

Sanjich 👶🤱

Inter, dobro nam došla, i sretno nam ostala trudna! Potpis ti je vjerojatno predug, zato ga nije spremilo. Budeš ga sredila kasnije, a ja ću te do onda tolerirati.
    Baš mi drago da ti je upalilo, vidim da imaš i smrzliće. Za prof R nisam ni znala da postoji, ja sam bila na konzultacijama kod V.

Ti ces garant bit trudna.. Cim nisi skoncentrirana kao inace 😄😄😄 inter je trudna 🤰

A i potpis sam sredila pa nije skuzila🤣🤣
    Držim fige da ih bude što više i da lijepo napreduju!!
    Za prof. R. sam zvala Betu i tražila konzultacije kod njega. Ovisno kako mu je gužva te upišu, super je što je fleksibilan, možeš ujutro ili popodne na pregled, kako ti paše.. jedino što se kod njega ovulacija lovi po uzv i lh iz krvi pa te taj tjedan malo više pikaju.. ne voli lh trakice 😆

Moj covik. Ni ja ne volim lh trakice! Odličan!

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    28. Veljača 2021. 09:54

MTB e pa dok ja skužim da su smajliji broj 🤦‍♀️😂
    Bit će to super 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

28. Veljača 2021. 09:55

manemoj

Sanjich 👶🤱

Meto

Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
    Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞

🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro

E a kad su ti krenule mučnine? Koliko si bila trudna? I jesu jutarnje ili cijelodnevne 😅

Krenule su odmah.. Danas sam 6tt ravno po zadnjoj M, a cijeli tjedan prošli imam mucnine, intenzivne su zadnja 4 dana bas.. Ujutro najmanje i onda krenu popodne do navecer, cak i u noci kad idem piakit mi bude mucno.. Samo 1x sam povratila sve ostalo sam na nekoj ocajnoj granici.. Nemogu nigdje ic radi toga krenem dodjem i bude mi lose i vratim se doma lec...  Nisam ih tako zamisljala prije kad bi neko rekao mislila sam neš ti mukica.. Al ne stajuuuuu gladna sam a kad pojedem ne znam sta bi od sebe

Et nek sma malo pojadala se 🤰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 09:56

Meto

Sanjih odmah otvori komplikacije, nemoj samo Bo. Spominjala si i da ti ugovor istice.. zapravo, ne razumim se bas u to al ako si na komlp. ne smiju ti dati otkaz ili?
    Dada kako si danas, jel sve ok?🍀

Ne smiju joj dati otkaz, ali joj ne moraju produžiti ugovor 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 09:58

Lucyinthesky

MTB e pa dok ja skužim da su smajliji broj 🤦‍♀️😂
    Bit će to super 👍

Koliko si ih ono ti imala oplođenih?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.