Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞
🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro
E a kad su ti krenule mučnine? Koliko si bila trudna? I jesu jutarnje ili cijelodnevne 😅
Krenule su odmah.. Danas sam 6tt ravno po zadnjoj M, a cijeli tjedan prošli imam mucnine, intenzivne su zadnja 4 dana bas.. Ujutro najmanje i onda krenu popodne do navecer, cak i u noci kad idem piakit mi bude mucno.. Samo 1x sam povratila sve ostalo sam na nekoj ocajnoj granici.. Nemogu nigdje ic radi toga krenem dodjem i bude mi lose i vratim se doma lec… Nisam ih tako zamisljala prije kad bi neko rekao mislila sam neš ti mukica.. Al ne stajuuuuu gladna sam a kad pojedem ne znam sta bi od sebe
Et nek sma malo pojadala se 🤰
Meni je puno pomagalo što sam eksperimentirala što jesti - dosta brzo sam pronašla što mi izaziva mučninu, a što ne. Vidi možeš li ti tako nešto.
💔💔💔
Sanjih odmah otvori komplikacije, nemoj samo Bo. Spominjala si i da ti ugovor istice.. zapravo, ne razumim se bas u to al ako si na komlp. ne smiju ti dati otkaz ili?
Dada kako si danas, jel sve ok?🍀
Nazalost ugovor se prekida... Postoje poslodavci koji produze al moji nisu taj tip.. Ali ako otvorim komplikacije imam 4300 do porodiljnog, onda porodiljni prvih 6mj u prosjeku plaća prije komplikacija...Tak da je to okej..
MTBica ne, danas sam skoncentrirana. Vatam sjene 😉😋
Bozma gledala sam onaj time lapse video jucer. Majkomila, ja sam mislila da pni to rade, a ne da ih puste. U soku sam da je to sad kao novo. Jbt, gledati dijele li se pravilo u pravilnim vremenskim razmacima je novo?! 😵 Ili sam ja krivo shvatila time lapse? To je sam dokentacija ovog sto sam navela.
oharascarlett14@gmail.com
Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro
E a kad su ti krenule mučnine? Koliko si bila trudna? I jesu jutarnje ili cijelodnevne 😅
Krenule su odmah.. Danas sam 6tt ravno po zadnjoj M, a cijeli tjedan prošli imam mucnine, intenzivne su zadnja 4 dana bas.. Ujutro najmanje i onda krenu popodne do navecer, cak i u noci kad idem piakit mi bude mucno.. Samo 1x sam povratila sve ostalo sam na nekoj ocajnoj granici.. Nemogu nigdje ic radi toga krenem dodjem i bude mi lose i vratim se doma lec… Nisam ih tako zamisljala prije kad bi neko rekao mislila sam neš ti mukica.. Al ne stajuuuuu gladna sam a kad pojedem ne znam sta bi od sebe
Meni je puno pomagalo što sam eksperimentirala što jesti - dosta brzo sam pronašla što mi izaziva mučninu, a što ne. Vidi možeš li ti tako nešto.
Molim te daj mi ideju.. Jer ja ata god aam probala a vjeruj mi svasta.. Neszo nemogu ni pojest odw odma u smece, nesto probam okrene mi se zeludac a nesto pojedem pa mi nakon po ure budw uff.. Jedem 1 obrok dnevno nemogu jednostavno vise
Pozdrav cure, nova sam na forumu, ali vas dugo citam :) suprug i ja vec 5 godina radimo na bebi nazalost neuspjesno, ovaj mjesec smo imali nas prvi ICSI. Moja dijagnoza su neprohodni jajovodi, sa suprugom je sve super. Doktorica mi je predlozila vadenje jajovoda, jer navodno smanjuju sanse. Obzirom na te jajovode, uvec endometrij i svasta nesto, ovaj mjesec nam nisu bile neke sanse. Jucer mi je krenula roza krv, ne ostaje na ulosku, ali kad se obrisem ima je dosta, takoder test bio negativan jucer pa smo se slozile da prekinem terapiju... Jutros sam popiskila jos jedan test, i vidjela neku blijedu crtu. Ali i dalje mi ide krv.. Kako sam se uspanicarila, nakon sat vremena sam ponovila Clearblue digitalni i pokazao je negativno. Nedjelja je, doktoricu nemogu dobit i sada nisam pametna sta raditi. Hvala unaprijed na svakom savjetu :) sad cu priloziti i sliku od jutros, da mi kazete ako mozete dal je ovo bilo oozitivno ili mozda evaporacijska
👧🏼- 27 god, neprohodni jajovodi,hydrosalpinx.
👱🏻♂️- 29 god, sve odlicno
Pokusavamo 5 godina
BetaPlus
1 ICSI (puregon,cetrotide) 02/2021 - biokemijska
Nemam neki pametni savijet jer je i meni bilo tako 🙈
Od 7tt do 12tt nisam smjela popit obicnu vodu, zivjela sam na donat mg i mineralnoj.
Sad pijem vodu, ali samo kupovnu. Iz pipe mi i dalje smeta.
Pa ako ti smeta voda probaj s kupovnom. Meni se to na kraju pokazalo dobro.
Sto se hrane tice nije mi pomagao ni djumbir ni bademi. Jedino od ceg mi nije bilo muka ili da sam povracala je bila pasteta. Trudila sam se ne jest je svaki dan, al cesto je bila na meniju, nazalost.
Isto je trajalo od jutra do sutra.
Ali evo prodje. Znam da ti je sad koma, al prezivi se 😊 drzim fige sto prije 🥰🤞🏼🤞🏼
4 sreća, meni je praćenje trakica svaki dan puno manje stresno nego nakon 14 dana napraviti test. Zadnji put se nisam povratila sebi mjesec dana od šoka. Ovako mi je nekako malo pomalo... Vidim da ne ide.. Imam otvorene opcije.. Ih, svako ima neke svoje sheme kako se nositi sa svime time. Puno je to.
Samara, manemoj, inter, Aurora, Nakapaka, 4 sreca, Meto, Sanjich, Tiki, Lucy, MTBica, Magnolia i ostale curke.. Hvala vam ❤
oharascarlett14@gmail.com
Nemam neki pametni savijet jer je i meni bilo tako 🙈
Od 7tt do 12tt nisam smjela popit obicnu vodu, zivjela sam na donat mg i mineralnoj.
Sad pijem vodu, ali samo kupovnu. Iz pipe mi i dalje smeta.
Pa ako ti smeta voda probaj s kupovnom. Meni se to na kraju pokazalo dobro.
Sto se hrane tice nije mi pomagao ni djumbir ni bademi. Jedino od ceg mi nije bilo muka ili da sam povracala je bila pasteta. Trudila sam se ne jest je svaki dan, al cesto je bila na meniju, nazalost.
Isto je trajalo od jutra do sutra.
Ali evo prodje. Znam da ti je sad koma, al prezivi se 😊 drzim fige sto prije 🥰🤞🏼🤞🏼
Bas sam se sokirala lad sam vidjwla da ao vec 18t 😍🤗 sjecam se kao da je jucer bilo kad si uspjela jer sam ja tad isto bila u postupku.. 🍀🍀🍀🍀❤️
MTB e pa dok ja skužim da su smajliji broj 🤦♀️😂
Bit će to super 👍
Koliko si ih ono ti imala oplođenih?
Izvađeno 9,na 7 rađen icsi, sljedeći dan 6 oplođenih koje se super dijele.Dan kasnije 5 embrija, 2 vraćena ostali propali.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB
Da, sa R je prednost što kad si jednom kod njega, sve preglede dogovaraš s njim direktno, ništa preko klinike.
On vodi brigu o svemu, zato mi se i svidio. Sestre su me zvale samo da potvrde termin.
Sanjich
Meni je čaj od mente pomagao i slani štapići u početku. Kasnije sam skužila da mi želudac ne smije biti prazan pa sam cijeli dan grickala nešto.. ali protiv večernjih mučnina nije pomagalo ništa, tu sam hodala u krug po stanu i puhala kao pred porod.. ali prođe to za čas, onda ti bude čudno kako ti je sad super😊
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sortiraj odgovore
Najstariji