BjeliS ja isto vidim, ja bi otisla do mullera, kupila bar 5 testova😂😂😂, i jednog bi i popodne, nakon par sati trpljenja. Ali to sam ja😅
malala, što se poroda tiče, ja se slažem s tobom. Mi žene smo previše navikle da je to tako, da se mora malo potrpiti, da je to tako u obitelji i slično. Dok se nije digao glas, žene u St su vezali i radili im kiretaže na živo jer kao to se malo potrpi (bila mi prijateljica prije dosta godina).MilaSt, wooooohooo, baš mi drago. Navijam da se nastavi debljati.
Ivona0703, da, ima priča na Rodi žene koja je imala početnu betu 15, a rodila zdravo i živo dijete. Zato mi ovdje na početku teme i pišemo - obavezno provjeriti betu! I ako je beta pozitivna, nastaviti provjeravati da se isprati je li biokemijska, vanmaternična ili zdrava trudnoća.
Dobro nam došla i sretno nam ostala, trudna.manemoj
Inter, dobro nam došla, i sretno nam ostala trudna! Potpis ti je vjerojatno predug, zato ga nije spremilo. Budeš ga sredila kasnije, a ja ću te do onda tolerirati.
Baš mi drago da ti je upalilo, vidim da imaš i smrzliće. Za prof R nisam ni znala da postoji, ja sam bila na konzultacijama kod V.
BjeliS, ja ti ne znam pomoći za trakice, ja to ništa ne vidim dok nije konkretno. Ali čekamo BAJO1.
Magnolia, ovo je divna crta. Nema smisla da sutra ne vadiš betu.I odeš kod doktora po terapiju.
Ti ces garant bit trudna.. Cim nisi skoncentrirana kao inace 😄😄😄 inter je trudna 🤰
Ti već jesi trudna. Napisala sam sretno nam ostala trudna! A ne sretno nam postala trudna
I već sam je stavila na listu trudnica.
💔💔💔
Sanjich, Meto.. Hvala vam djrvojke na analizama i usporedbi. 😘 Zaista.
MTBica predivnoooooo 😍😍😍😍😍😍 Ti si rjesila porodicu 😁😘😋 jedva cekamo ostatak vijestii
Sanjich ahahaha, da joj ti nisi rekla, ja bih! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ona tako trudnici.. Mislim da je pila 😉😋
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich daa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
BjeliS ja isto vidim, ja bi otisla do mullera, kupila bar 5 testova😂😂😂, i jednog bi i popodne, nakon par sati trpljenja. Ali to sam ja😅
Me, too.
Ali nemoj nikome reći 😂
Mtb ako ih je danas toliko onda ce 100posto biti i smrzlića. A javiti cu se sutra, povraca mi se od bete, ozbiljno, pogotovo kad ju vidim dvoznamenkastu. Danas cu jos zivjeti kao da nije nista, a sutra vjerojatno panicarim. Sinoc sam ustvari vec bila u vanmaternicnoj😏
MTBica predivnoooooo 😍😍😍😍😍😍 Ti si rjesila porodicu 😁😘😋 jedva cekamo ostatak vijestii
Sanjichahahaha, da joj ti nisi rekla, ja bih! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ona tako trudnici.. Mislim da je pila 😉😋
Hahah eto nam je utjerala K hahhah
Nismo pazljivo procitale 😂😂 ocito smo obje T 🙃🤗🤗🤗❤️🍀🍀
Sanjichahahaha, da joj ti nisi rekla, ja bih! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ona tako trudnici.. Mislim da je pila 😉😋
Hahah eto nam je utjerala K hahhah
Nismo pazljivo procitale 😂😂 ocito smo obje T 🙃🤗🤗🤗❤️🍀🍀
Obje tri! 😂
Inter, dobro nam došla, i sretno nam ostala trudna! Potpis ti je vjerojatno predug, zato ga nije spremilo. Budeš ga sredila kasnije, a ja ću te do onda tolerirati.
Baš mi drago da ti je upalilo, vidim da imaš i smrzliće. Za prof R nisam ni znala da postoji, ja sam bila na konzultacijama kod V.
Ti ces garant bit trudna.. Cim nisi skoncentrirana kao inace 😄😄😄 inter je trudna 🤰
A i potpis sam sredila pa nije skuzila🤣🤣
Držim fige da ih bude što više i da lijepo napreduju!!
Za prof. R. sam zvala Betu i tražila konzultacije kod njega. Ovisno kako mu je gužva te upišu, super je što je fleksibilan, možeš ujutro ili popodne na pregled, kako ti paše.. jedino što se kod njega ovulacija lovi po uzv i lh iz krvi pa te taj tjedan malo više pikaju.. ne voli lh trakice 😆
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sanjichdaa😁 nekako sad drugacije gledam na to, posebno kad nam je postupak tekao jednako, skoro😁
Kako si jutros, jesu mucnine manje?🤞🤞
🤮🤮 Nisu 😔 moram jos ovaj tjedan izdrzat na poslu pa cu kad dr kaze da je sve ok dić sidro
Sortiraj odgovore
Najstariji