Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    28. Veljača 2021. 09:21

BjeliS ja vidim sjenice na oba testa. Neka tamne 🤞Mislim da je R. dr. Radakovic, ali da je on vanjski suradnik pa nije uvijek na klinici.
    Uzivajte danas. 
    Nadam se da ce MTB javiti vijesti o svojim jajima i zamecima i da ce ih biti mnostvo. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

28. Veljača 2021. 09:23

Evo 28dc, mozda 14dpo
    https://ibb.co/fvxWRPQ
    Da nemam kineza danas bi vjerojatno tek isla po neki test

28. Veljača 2021. 09:23

ovo je sa sto filtera a evo i bez  

Meto
    28. Veljača 2021. 09:24

Sbjelis znam da ne zelis ovo cuti- iduca dva dana su kljucna😁
    Vcrs popiski jedan muller, bas da napravim usporedbu sa ovim jutrosnjim.. znas da navijam da se beban tek ugnjezdio i da tek pocinje lucenje bete.. ovitrelle je trebala vec izaci😘
    Nove cure dobrodosle🤗🙃 
    Anksimoron vidi potpis😛🤗 izgleda da je prava ampula izvucena van, bas su nahvalili embrije. Nadam se da se upravo  implantiraju🙈
    Nina? 🤞🤞🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    28. Veljača 2021. 09:25

Magnolia 😍😍😍🥰 izgleda divno!

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 09:26

Inter

BjeliS

Iz 5.pokusaja, to je super ❤
    Koji je to dr.R?

Prof Radaković
    Dolazi u Beta Plus samo za svoje pacijentice.. znaš kako je divan kad mi je u nedjelju u 10 navečer pisao da me pita da li sam si dala štopericu

Ajme, predivno!! 
    Nisam to znala.. A kako budes njegova pacjentica?

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 09:27

malala, što se poroda tiče, ja se slažem s tobom. Mi žene smo previše navikle da je to tako, da se mora malo potrpiti, da je to tako u obitelji i slično. Dok se nije digao glas, žene u St su vezali i radili im kiretaže na živo jer kao to se malo potrpi (bila mi prijateljica prije dosta godina). 

MilaSt, wooooohooo, baš mi drago. Navijam da se nastavi debljati.

Ivona0703, da, ima priča na Rodi žene koja je imala početnu betu 15, a rodila zdravo i živo dijete. Zato mi ovdje na početku teme i pišemo - obavezno provjeriti betu! I ako je beta pozitivna, nastaviti provjeravati da se isprati je li biokemijska, vanmaternična ili zdrava trudnoća.
    Dobro nam došla i sretno nam ostala, trudna. 

manemoj 

Inter, dobro nam došla, i sretno nam ostala trudna! Potpis ti je vjerojatno predug, zato ga nije spremilo. Budeš ga sredila kasnije, a ja ću te do onda tolerirati. 
    Baš mi drago da ti je upalilo, vidim da imaš i smrzliće. Za prof R nisam ni znala da postoji, ja sam bila na konzultacijama kod V.

BjeliS, ja ti ne znam pomoći za trakice, ja to ništa ne vidim dok nije konkretno. Ali čekamo BAJO1.

Magnolia, ovo je divna crta. Nema smisla da sutra ne vadiš betu.  I odeš kod doktora po terapiju.

💔💔💔

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 09:28

Magnolia

Evo 28dc, mozda 14dpo
    https://ibb.co/fvxWRPQ
    Da nemam kineza danas bi vjerojatno tek isla po neki test

Wow, ovo je taaaako predivno ❤😍
    Magnolia

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Veljača 2021. 09:29

Dakle, zvali su me već 
    Ima ih  i za sad se jako lijepo dijele.
    Sutra će me zvati opet da se dogovorimo kad će transfer. 
    Grickamo nokte.

💔💔💔

28. Veljača 2021. 09:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala, što se poroda tiče, ja se slažem s tobom. Mi žene smo previše navikle da je to tako, da se mora malo potrpiti, da je to tako u obitelji i slično. Dok se nije digao glas, žene u St su vezali i radili im kiretaže na živo jer kao to se malo potrpi (bila mi prijateljica prije dosta godina).MilaSt, wooooohooo, baš mi drago. Navijam da se nastavi debljati.

Ivona0703, da, ima priča na Rodi žene koja je imala početnu betu 15, a rodila zdravo i živo dijete. Zato mi ovdje na početku teme i pišemo - obavezno provjeriti betu! I ako je beta pozitivna, nastaviti provjeravati da se isprati je li biokemijska, vanmaternična ili zdrava trudnoća.
    Dobro nam došla i sretno nam ostala, trudna.manemojInter, dobro nam došla, i sretno nam ostala trudna! Potpis ti je vjerojatno predug, zato ga nije spremilo. Budeš ga sredila kasnije, a ja ću te do onda tolerirati.
    Baš mi drago da ti je upalilo, vidim da imaš i smrzliće. Za prof R nisam ni znala da postoji, ja sam bila na konzultacijama kod V.

BjeliS, ja ti ne znam pomoći za trakice, ja to ništa ne vidim dok nije konkretno. Ali čekamo BAJO1.

Magnolia, ovo je divna crta. Nema smisla da sutra ne vadiš betu.I odeš kod doktora po terapiju.

Ti ces garant bit trudna.. Cim nisi skoncentrirana kao inace 😄😄😄 inter je trudna 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.