Pozdrav lavice, čitam vas dugo pa sam se odlučila priključiti.. probala sam srediti potpis da MTB ne viče na mene, međutim nešto se čudno dešava pa ga neće spremiti. kopirat ću ovdje pa će mo jednom valjda uspjeti složiti potpis.
upozorenje - malo dulji post -
Ja 35 - vidljiv početak adenomioze
On 34 - savršen
idiopatska neplodnost, aktivno pokušavamo od 2017
prve MPO konzultacije 2018 poliklinika IVF - 3 AIH bez uspjeha
2019 - druge MPO konzultacije Beta Plus - prof. R
AIH - bez uspjeha
1.IVF - Gonal + Decapeptyl - 5 j.s. - sve oplođene - ET trodnevnog - bez uspjeha, 3 blastice zamrznute
1. FET - 1 blastica - uspješno, missed.ab. 9tt - kiretaža
histeroskopija polipa u Petrovoj
2. FET - bez uspjeha
2. IVF - Menopur i Cetrotide - 9 j.s. - 8 oplođeno, 3 blastice zamrznute
ET 2 trodnevna - uspješno, 14tt and counting, Nifty super - čekamo curku :)
vidim da raspravljate o razlikama između poliklinika pa imam nešto iskustva i možda će nekome dobro doći kod odluke koju kliniku odabrati.
IVF - sestre divne, prof Š malo rezerviran ali uljeva povjerenje jer je smiren dok smo mi na iglama, nikad mi nisu ništa naplaćivali unaprijed, uvijek nakon AIH. na samom postupku je bio prof Š., sestra koja me mazila po nozi i biolog o kojem se puno priča :) atmosfera opuštena, postupak bezbolan, ostala bi još 15 min na stolu i možete kući. dobila sam broj od profesora da ga zovem bilo kad sa bilo kojim pitanjem i uvijek se javio. 3. AIH mi je vodio dr. M. i onda sam skužila razliku između dr. koji ti sve objasni i prof. koji ti kaže samo ono što misli da trebaš znati. a ja bi znala sve!
Beta Plus - sestre predivne, prof R temeljit, crni smisao za humor koji nam je super došao u stresnim situacijama, razmišlja na glas što mi se sviđa, nakon missed.ab. me poslao na detaljnu obradu i nismo započinjali novi IVF prije nego su došli nalazi, konzultacije traju i po sat vremena dok sve detaljno ne pregleda - od nalaza do prošlih postupaka i onda objasni zašto bi mijenjao terapiju. plaćanje je uvijek na transferu i sve upute se dobiju mailom ili na papiru isprintano. na transferu opušteno, 2 sestre te maze dok prof radi svoje i biologica dođe, kratko objasni kakav je zametak i provjeri da li je prenjet. prije korone se išlo na konzultacije sa prof prije transfera, sad toga nema pa se to obavi u sali na brzinu.
Inter ovo je bas lijepa prica. Iako je vjerukem trajalo, meni se cini da ste ipak to u nekom lijepom vremenskom periodu uspijeli ❤
Sretno ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Cure hvala vam! Vi stvarno imate već strucno oko. Ja npr. na ovom tankom kinezu ne vidim ništa. 😕 A prije 2 dana se vidila stoperica. Navecer!
Cure hvala vam! Vi stvarno imate već strucno oko. Ja npr. na ovom tankom kinezu ne vidim ništa. 😕 A prije 2 dana se vidila stoperica. Navecer!
Draga znam da bi volila da su tamni svi sa dvije crte al isto mislim da ti je rano 5 i 6 dan raditi.samo se uzrujaš još više.Ja držim fige da ti je uspješno.Ja kada sam bila na prvom ivf meni je crtica takva bila na 9 dan i deseti potamnila bila ,a prija što je njoj uspjesno bilo nije test nista pokaziva do 12 dana,rodila je curicu.tako da nemoj sebi stvarati pritisak samo sebi škodiš draga.meni je nažalost bila biohemijska.A tebi želim da bude uspješno iz svega srca
Sbjelis
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sbjelis
😘
Ništa, šetam do Mullera po jos koji.
Mislila sam Muller napraviti na 7-8dpt, ali kako su kinezi zakazali... Opisala sam Muller 😋
Inter ovo je bas lijepa prica. Iako je vjerukem trajalo, meni se cini da ste ipak to u nekom lijepom vremenskom periodu uspijeli ❤
Sretno ❤❤
Je, sve skupa 2 godine, ali tu se uplela i korona i godišnji i histeroskopija i moj prof koji je čekao savršeni ciklus, kako on kaže da ne bacamo zametke u bunar 😄
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sretno ❤❤
Je, sve skupa 2 godine, ali tu se uplela i korona i godišnji i histeroskopija i moj prof koji je čekao savršeni ciklus, kako on kaže da ne bacamo zametke u bunar 😄
Iz 5.pokusaja, to je super ❤
Koji je to dr.R?
Interhvala ti, rijetke su cure koje su išle samo na Menopur pa mi svaka informacija puno znači. Moja doza je isto 225, ima da se namučkam svaki dan😄 Također sam na Ovaleapu (isto kao i Gonal) dobila 18jj, ali od svih info o njima, ne znam koja je točna na kraju; od ne zrelosti, do prezrelosti, do loše kvalitete. Uglavnom, hvala na informacijama! Sretno dalje u trudnoći 😊
Je, Gonali su puno elegantniji, navineš pen i gotovo, a sa Menopurom sam imala pripreme 15 min 🤣
Ali sve je bolje od Decapeptyla i tupih igli, to je bio horor
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Iz 5.pokusaja, to je super ❤
Koji je to dr.R?
Prof Radaković
Dolazi u Beta Plus samo za svoje pacijentice.. znaš kako je divan kad mi je u nedjelju u 10 navečer pisao da me pita da li sam si dala štopericu
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Cure hvala vam! Vi stvarno imate već strucno oko. Ja npr. na ovom tankom kinezu ne vidim ništa. 😕 A prije 2 dana se vidila stoperica. Navecer!Cure hvala vam! Vi stvarno imate već strucno oko. Ja npr. na ovom tankom kinezu ne vidim ništa. 😕 A prije 2 dana se vidila stoperica. Navecer!
Draga znam da bi volila da su tamni svi sa dvije crte al isto mislim da ti je rano 5 i 6 dan raditi.samo se uzrujaš još više.Ja držim fige da ti je uspješno.Ja kada sam bila na prvom ivf meni je crtica takva bila na 9 dan i deseti potamnila bila ,a prija što je njoj uspjesno bilo nije test nista pokaziva do 12 dana,rodila je curicu.tako da nemoj sebi stvarati pritisak samo sebi škodiš draga.meni je nažalost bila biohemijska.A tebi želim da bude uspješno iz svega srca
Sbjelis nije rano za raditi kad se vidi sjenica i drzimo fige da tamni 🙃 sad cu ti stavit moje ako nisi sejvala bila 😘😘🤗🤞🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji