Daa lakše mi je kad znam da je sve normalno 🙏❤️. Ali sa druge strane ono, zašto nije uvećao i pokušao približiti GV da vidi šta je to unutra. Sad neka se ja 10 dana žderem ima li ploda ili ne. Točkicu sam vidjela malenu ali ono, kak da ga prisilim da mi kaže više nego jest. Valjda zna koji sam tjedan i što se u tom tjednu može vidjeti, a što ne…planirala sam si definitivno uzeti idući tjedan da ostanem kod kuće, treba mi to…. 🤗🤗 Upravo sam poslala muža po ćevape. Hitni su mi 😁😁😁😁
Ja mislim da je u 6tt jos sve nejasno vidljivo . Zato je mene narucio kad vec udjem u7mi.. Da moze vifit plod i cut srce...
Dada drago mi je da je sve oke, bitno da je GV gdje treba biti, ne vidi se hematom, a plod ćeš vidjeti sa srcekom 8.3. 🥰 A koliko krvi je bilo? Puno curilo, na ulošku, na papiru? Ima li još krvarenja? Moguće da si se ogrrbala tijekom stavljanja utrica, sve je unutra osjetljivo, dogodilo se i meni....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala draga, zanima i mene, ali nije to sad o glavu, kad se budem s njim čula idući tjedan kako smo se i dogovorili, onda ću mu i ovo poslati.
Da li je meni presudno da pijem aktivni oblik folne ili to nije dio ovih nalaza, sorry, nisam to baš pratila?
Ma da, nije hitno, i ja sam mu ponijela nalaze na prvi idući pregled, nisam se žurila. Budeš nam prenijela što ti je rekao. Terapija ionako ide tek iza transfera.
Ne moraš piti aktivni oblik, MTHFR si divlji tip (ako sam dobro zapamtila).
Je, je divlji tip, to sam i mislila, ali nisam bila ziher. Pijem ionako najčešće Novalac, a jedno vrijeme samo folacin.Thx 😊
Dia85 sorry, nisam skužila ovo za ANA, imaš isto nalaz kao ja ili? Misliš da će i mene slati imunologu 🤔?
Je, imam 1:160 homogeno točkaste fluorescencije i kad sam Giću poslala rekao je da je to za detaljnu obradu imunologa i da ne bi FET prije tog dok se ne razjasne autoimuna zbivanja..ako budem baš htjela da će mi dat Decortin..ja sam od onda baš se uznemirila i po tom kopala, radila po preporuci neki ANA profil koji je ispao pak negativan i sad čekam ENA..svakako planiram FET za mjesec dana i neću odgađati al ću se posavjetovati još..nisam stekla dojam da Gić na to odmahuje rukom iako neke tu cure pišu da imaju pozitivnu ANU i da nisu zbog tog ništa posebno morale kod svojih mpo dr..ja sam tek na početku mpo puta i možda sam se zaletila s pretragama na svoju ruku al ne želim ako ne moram imat par neuspješnih da bi kopala dublje šta nam je..s druge strane, uz svo strahovanje koje imam ovo mi je nabilo jos strah da imam autoimunu bolest..hoću ti reci da ovaj nalaz ne mora ništa značiti ako nemaš nikakvih simptoma i googlanjem po netu nalazim da u 5 posto zdrave populacije se bilježi Ana pozitivan test..dal to odmaže trudnoći ne znam, pitat ću pa javim🙂
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Hvala ti na objašnjenju. Vidjet ću šta kaže i truditi se ne brinut unaprijed.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dada drago mi je da je sve oke, bitno da je GV gdje treba biti, ne vidi se hematom, a plod ćeš vidjeti sa srcekom 8.3. 🥰 A koliko krvi je bilo? Puno curilo, na ulošku, na papiru? Ima li još krvarenja? Moguće da si se ogrrbala tijekom stavljanja utrica, sve je unutra osjetljivo, dogodilo se i meni….
Ma nije mnogo, ajmo reći pola dnevnog uloška... Krv nije tamna nego onako svijetlo crvena, i poslije u par navrata nakon brisanja je bilo smećkasto. Sad je stalo... Ali jutros sam povraćala pa mi je možda neka žilica pukla, neznam 🥺🥺🥺
Sanjich kada si ti naručena? 😊
endometrioza
Dia85, točno znam kako razmišljaš. Ja sam u prvi postupak išla bez ičega, ali nakon lošeg iskustva sam odlučila napraviti sve što mogu da se više ne ponovi, barem ne onoliko koliko je u mojoj moći.
Gić je tu stvarno super, drugi MPOvci idu metodom pokušaja i pogrešaka - kao, napravit ćemo puno postupaka i možda upali. Meni to nije dovoljno dobar pristup, imam jedno tijelo, ne želim ga uništiti.
Za ANA ne brini, to ti moožda radi probleme za zadržavanje ploda (što se riješi terapijom). Ali da imaš neku bolest, to bi do sad znala. Jednostavno, trudnoće traže malo strože uvjete nego svakodnevni život. Slično je, recimo, priči sa D vitaminom i štitnjačom - ono što je za normalnu populaciju dobar nalaz, za nas je previsok/prenizak.
💔💔💔
Za BjeliS:
MTBica: imam samo jednu posudicu za tvoju donaciju sutra, hoćeš da kasnije odem kupiti rezervnu?
MTBan: kako hoćeš, meni je jedna dovoljna. Ne vjerujem da ću je prepuniti.
😂😂😂😂😂😂😂😎 Faca.
oharascarlett14@gmail.com
Pitanje za IVFovke - sad gledam i vidim da sam u Beti dobila neku vaginaletu za čišćenje prije aspiracije? To u IVFu ne daju?
💔💔💔
Dada pokusaj se opustiti i ne zderat iducih 10dana ima li ploda ili ne, stvari neces promijeniti kakve god da jesu, ionako ni na sta ne mozes utjecati vise, znam da bi htjela znati vise i vidjeti bebu s rukicama i nogicama ali sve smo mi drugacije,netko cuje srceko u 6tt, netko malo kasnije, da je nesto alarmantno prvo sta bi te vj ranije narucili, a drugo ne bi ti dokt onda rekao da je sve okej, naravno da je rano jos i svasta se moze desiti ali ako ces samo o tome razmišljati u negativnom kontekstu cemu sve ovo, vjeruj u svoju bebicu,pokusaj se smiriti,lezi,odmaraj, vici na muza i nikako nemoj guglati nista,to je ziva smrt 🤦😂 i pojest ces se ziva nakon guglanja a nema potrebe za to, danas je sve okej, idemo dan po dan 😘😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji