Za BjeliS:
MTBica: imam samo jednu posudicu za tvoju donaciju sutra, hoćeš da kasnije odem kupiti rezervnu?
MTBan: kako hoćeš, meni je jedna dovoljna. Ne vjerujem da ću je prepuniti.
😂😂😂😂😂😂😂😎 Faca.
Da je faca, napunio bi 3 posudice, gledajući me mirno u oči
💔💔💔
Dada pokusajse opustiti i ne zderat iducih 10dana ima li ploda ili ne, stvari neces promijeniti kakve god da jesu, ionako ni na sta ne mozes utjecati vise, znam da bi htjela znati vise i vidjeti bebu s rukicama i nogicama ali sve smo mi drugacije,netko cuje srceko u 6tt, netko malo kasnije, da je nesto alarmantno prvo sta bi te vj ranije narucili, a drugo ne bi ti dokt onda rekao da je sve okej, naravno da je rano jos i svasta se moze desiti ali ako ces samo o tome razmišljati u negativnom kontekstu cemu sve ovo, vjeruj u svoju bebicu,pokusaj se smiriti,lezi,odmaraj, vici na muza i nikako nemoj guglati nista,to je ziva smrt 🤦😂 i pojest ces se ziva nakon guglanja a nema potrebe za to, danas je sve okej, idemo dan po dan 😘😘
🙏❤️❤️❤️
endometrioza
Magnolia, a da se javiš doktoru i odeš po Fragmin
A misliš🤔🤔🤔😏😏, nekako mi pre rano, mislila sam u pon, tko zna mozda mi ga nece ni dati, svakako sam na andolu. I da nisam sada imala kineze prije ned sigurno ne bih kupovala test.
Pitanje za IVFovke - sad gledam i vidim da sam u Beti dobila neku vaginaletu za čišćenje prije aspiracije? To u IVFu ne daju?
Mtbica hvala na odgovoru, nadam se da će ispast nešto sporedno na kraju..ja nisam ništa dobila za čišćenje
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Kaj, ja nikaj ne zaboravljam. 👀
Samo ponekad stavit utric i to.. Zato mi stalno zvone alarmi 😁 a svu medicinu uvijek imam u torbi. Ja sam on the go djevojka, stas.
Inače, dobar summary ericaa 😋
Zakej nitko nije pohvalio moje rime prije kijih 50ak stranica, molim lijepo?
Dada zvuci da je sve pod kontrolom, a to su vijesti koje smo čekale 😍
Mene živci kidaju, popodne ću se podruskat malo s elipom za zaboraviiiiiim malo. Posao me ubija, ono stalno mislim ma pisanjeeee
MTB nije stvar u kvantiteti, već u kvaliteti 😉😎😋 Hihi, čo'ek zna.
oharascarlett14@gmail.com
Možda smo samo iskreno pristojne?
💔💔💔
Možda smo samo iskreno pristojne?
Moš mislit!
oharascarlett14@gmail.com
Cure evo mene… Spavala sam čim sam došla sa pregleda. Nije mi bilo dobro pa sam se bacila na lijevi bok. Uglavnom situacija je takva da on ne vidi nikakvo krvarenje u maternici… Od čega je nezna se, ali kaže da to nije jako i da je uobičajeno..nije bio moj doktor, bio je vlasnik klinike što sam pričala da je namrgođeni čoek koji 'ne lajka dan žena'. U ponedjeljak ne moram ići da me ne mrcvare odmah nakon 2 dana, nego tek 8.3 na što sam ja rekla huhu na dan žena a on onako, 'dan kao svaki, ne svetkujem'. Valjda je oguglao na žene koliko ih dnevno vidi. On kaže da sam 5+6, ja kažem da sam 6+0 ali ok… Nije se trudio ni mjeriti GV ni uvećati sliku na uzv. Ja sam vidjela neku malu točkicu u njoj ali nije me doživio ni 5%. Kaže sve je ok još je rano da se vidi plod…. Mislim kako rano? Zašto mi nije rekao šta je ta točkica, ima li ploda? ❓❗ Samo je mahnuo da je sve ok i da dođem 8.3.
Eto a moj doktor bi me milkio po nozi i sve mi objasnio. Mislim kako se ne vidi plod sa 5+6 ili 6+0. Kako curly vidi? Baš sam ljuta na njega. Ali kaže da je sve ok pa me to smirilo. Ako se ponovi jače krvarenje da se javim u kliniku i to je sve što znam. Valjda mu nije pasalo jer sam upala nenadano.
Hvala vam što ste divne i mislite na mene 🙏❤️❤️❤️
🙏❤️❤️❤️ 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji